Ukrainan konflikti/sota

”Ukrainan puolustusvoimien yksiköiden henkilöstön koordinoidun toiminnan tuloksena Harkovan alueella Cherkasy Tyshkyn, Rusky Tyshkyn, Rubizhnen ja Bayrakin siirtokunnat vapautettiin.”
Tästä kartan oikean yläreunan kohdalta, Rubishne'sta koilliseen n. 10 kilometriä, sijaitsee ryssä-naZien ylläpitämä keskitysleiri. Täällä mennään ihan natsisaksan pelikirjan malliin.

Ryssän perustama keskitysleiri sijainnee joko kaupungin pohjoislaidalla, vanhan lentolentän vieressä tai Vovchansk'in etelä reunalla, entisellä aidatulla teollisuusalueella. Ryssä on tyhjentänyt paikan ja varastanut koneet ja laitteet.

Ukrainan ihmisoikeusedustajan mukaan Venäjä on rakentanut keskitysleirin Harkovaan

Ukrainan ihmisoikeusasiamies Ljudmila Denisovan mukaan Venäjä on perustanut Ukrainan Harkovan alueelle keskitysleirin, jonne on kuljetettu siviilejä.

Denisova kertoo Telegramissa, että leiri on pystytetty tehdasalueelle Vovtshanskissa.
– Siellä Harkovan alueen asukkaita kidutetaan ja pakotetaan tekemään yhteistyötä, Ljudmila Denisova kirjoittaa.
https://www.verkkouutiset.fi/a/ukra...rakentanut-keskitysleirin-harkovaan/#598788f4

Tämä lienee myös etenevien ukrainalaisten joukkojen kohteena. Leiriltä on enää vain muutama kilometsi ryssän rajalle.

Ryssän touhu alkaa olla jo aikatavalla kuvottavaa..
 
Katso liite: 61475
VAG-yhtymän CEO Herbert Diess vaatii Ukrainaa neuvottelupöytään, koska Saksan talous.
Mikä vittu näitä saksalaisia vaivaa?

Herra Volkkari voi kyllä vaatia, mutta voi voi, kun kaikki ei ole siellä sun kupla-tehtaassa töissä, joten eipä sillä ole merkitystä.

Herbert ei oikein taida ymmärtää, että nyt on jo ihan eri miehet puikoissa, jotka niitä päätöksiä tekee. Soditaan tämä sota nyt ensin ja katsotaan savun hälvettyä kuka pystyssä. Piirretään sitten niitä rajoja ja ehkä jopa ostetaan niitä vikaherkkiä volkkareitakin (minä en osta).
 
Katso liite: 61475
VAG-yhtymän CEO Herbert Diess vaatii Ukrainaa neuvottelupöytään, koska Saksan talous.
Mikä vittu näitä saksalaisia vaivaa?
Se ottaa koville ammattijohtajalle kun pitää alaskirjata yksi iso tehdas ja sen koko tuleva tuotanto. Samoin huolto ja varaosamyynti ryssänmaalle, mutta sitä se on kun "ruski mir" kiinnostaa.

No lohdutuksensanoina voin kertoa että se sota jatkuu ainakin kuukausia, setä-samuli ei ole leppymässä ja rupla tulee olemaan täysin arvoton vielä piiiiiiiiiiiiitkänaikaa. Kyllä se pitää vain kirjanpitäjien ohjeiden mukaan koko VAG-ryssälä bisnekset alaskirjata ja heittää hyvästit johtajien boonuksille. No menee samaan konkurssiin diesel-ryssinnän, korona-ryssinnän ja sähköautoryssinnän kanssa VAG:illa. Jotain olikarkkinamuja tuolla pitää olla seassa muutenkin kun on iso tehdas ryssänmaalla, sellainen ei sinne tule ilman voitelubisnekseen sekaantumista. Voi tulla noin muutenkin mielenkiintoisia tilinpäätöksiä ja ehkä äkillisiä hiippakunnanvaihdoksia Saksan bisneseliitissä kunhan tässä pakotellaan vielä loppuvuosikin. Mutta se on kansakunnan kannalta puhdistava kokemus.
 
OTG-East iltatiedote.


During the day, May 10, in the area of responsibility of the operative-tactical group "East" Russian fascist troops carried out 4 attacks. Ukrainian defenders destroyed:
🔥
personalized warehouse - up to 260
🔥
tanks - 4
🔥
BTR - 2
🔥
BMP - 2
🔥
GREEN – 4
🔥
ATT - 7
🔥
UVA - 2
Death to the enemies!
Glory to Ukraine!
 
Katso liite: 61476

Kuvatekstin mukaan SU-34 vetää Garminin kanssa syyriassa.

Ihan normi juttu tänäkin päivänä itäisissä rahtilentoliikenne yhtiöissä. Tosin GPS lähestymiset näiltä on EU:n alueella sattuneesta syystä pannassa kun laitteet ei ole hyväksyttyjä kyseiseen toimintaan.
 
Tämän verran ryssä välittää omistaankaan. 68 eurolla lähtee kaupasta uutuusvideopeli. Eli käytännössä omaa maata palvelevan sotilaan henki on yhden uuden videopelin arvoinen rahallisesti.

Venäjän armeijalla on noin miljoona aktiivisotilasta. Tuo tekee karvan alle 70 miljoonaa euroa. Eli ryssän laskukavoilla Björn Wahlroos (omaisuuden arvo yli 700 miljoonaa euroa), pystyisi likvidoiman omaisuudestaan vain kymmenesosan ja se olisi riittävä korvaus koko ryssän aktiiviarmeijan hengestä. Ei oikein hyvin omia arvosteta, kun yksi suomalainen multimiljonääri pystyisi kattamaan koko Venäjän armeijan henkilöstön menetyskustannukset omaisille niin, että hieman kirpaisisi jonkin aikaa. Mutta veikkaan, että Wahlroos kyllä vetäisi tuon 70 milliä parissa vuodessa takaisin.
Puten omaisuudeksi on arvioitu noin 200 miljardia taalaa. Eli jos Putte itse maksaisi korvaukset omaisuudestaan, niin ei menisi edes promillea Venäjältä varastetusta itselle kähmitystä fyffestä.
 
”Xi Jinping korosti Ukrainan alueellisen koskemattomuuden kunnioittamista ja tarvetta saada pikaisesti tulitauko. Kiinan päämies totesi tämän keskustelussa Ranskan presidentin Macronin kanssa.”
Herrojen pitäisi vedota ryssään, että poistuvat Ukrainasta. Pelkkä tulitauko on epäedullinen tilanne Ukrainalle.

tällaisenkin kommentin näin
 
Katso liite: 61475
VAG-yhtymän CEO Herbert Diess vaatii Ukrainaa neuvottelupöytään, koska Saksan talous.
Mikä vittu näitä saksalaisia vaivaa?
Tuon kyrvän johtama firma oli VW:n osalta tunnetusti Natsi-Saksan aikaansaannos ja muuten vaan iso osa tuon konsernin nykytodellisuudesta silloisessa muodossaan holokaustista hyötymässä. Volkswagen että sen omistaja Porsche ja samaa lafkaa oleva Audi, jokainen käytti keskitysleirivankeja pakkotyövoimana ja VW tähän päälle bonuksena lisäksi valmisti brittiläisten siviilien tappamiseen tarkoitettua terroriasetta V-1 -ohjusta. Keskitysleirivankien pakkotyövoiman käyttöhän oli monille tänäkin päivänä kukoistaville saksalaisille teollisuusyrityksille tavanomainen tapa saada apua sotatalouden täyttämien tilauskirjojen aiheuttamaan työvoimapulaan tuohon aikaan. Pääasia että bisnes kukoistaa ja rahaa tulee, millään muulla ei noille nihilisteille ollut väliä eikä näköjään ole tänäkään päivänä. Jos VAG tekisi aseita joita Ukrainaan toimitettaisiin, niin noinkohan Diess sitten vaatisi Ukrainaa neuvottelemaan mistään.
 
Voi että minä tykkään tästä kansasta, täysin eri puusta kuin ruZZistit vaikka joskus ihan muuta luulin. Samalla kun latovat ryssää turpaan rintamalla, laittavat myös hämmästyttävällä vauhdilla örkkien tuhoamaa infraa takaisin kuntoon. Sähköjuna Irpiniin kulkee taas, alla ohessa englanninkielinen käännös videon ohesta.

The first electric train arrived in Irpin. The mayor - Alexander Markushin reported about it. The railway connection to the city was destroyed at the beginning of the war. It was restored in the shortest possible time, according to the mayor. I will remind, a week ago in Irpin water supply was restored, it woke up from the capital water supply system.

Kyllä meilläkin saadaan asioita korjattua nopeasti tarpeen vaatiessa, silloin jää se turha byrokratia ja lupien odottelu pois. Hommat tehdään ilman turhia paperinpyörittelyitä ja muita sopimus paskoja...
 
Onko kellään sama tuntuma? Minusta örkkien tappiot on nykyään vähemmän panssareita ja jv-vaunuja ja enemmän henkilökohtaisia varastoja. Vertailtuna hyökkäysyritysten lukumäärään, eteenpäin yritetään päästä vähemmällä kalustolla tai tappionsitokyky on alentunut.

Kohtaa pääsee tilastoniilon oikaisemaksi, kiitos etukäteen. ;)
 
Viimeksi muokattu:
Joo, kondis erosi noista WW2 veteraaneista lähinnä naaman pöhötyksen vuoksi, muuten yhtä lailla viikatemiestä odottelee.
Ja tämä selittää myös, miksi yhtäkkiä piti kiireellä hyökätä Ukrainaan, vaikka viimeisen kahdeksan vuoden aikana sitä ei tehty: aika loppuu Putinin tiimalasissa ja tämä oli viimeinen yritys ”Venäjän kunnian palauttamiseen”. Toista yritystä ei Putin enää näe. Tulevat toiset miehet sitten kostamaan tämän tämänhetkisen nöyryytyksen 10-20 vuoden päästä.
 
Back
Top