Ukrainan konflikti/sota

Ilmeisesti osa separatisteista haluaisi lopettaa sotimisen, mutta heitä on uhattu ampumisella.
Noista automaattikäännöksistä on hieman vaikea ottaa selvää

The Interior Ministry has declared readiness of the terrorists to surrender.

At the briefing said Adviser to the Minister of Internal Affairs on resettlement of residents from the area of anti-terrorism operations Zorian Shkiryak.
"Part militants in Donetsk and Lugansk regions ready to lay down their arms"
...
Shkiryak stressed that recorded several cases of executions of militants who are prone to surrender their weapons.

https://translate.googleusercontent...i.html&usg=ALkJrhjr_lID6rJiSiffza8GgAUhRxp2lw
 
Interfax: Ukrainan kapinalliset suostuvat neuvottelemaan rauhasta
http://www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/...apinalliset-suostuvat-neuvottelemaan-rauhasta

Ukrainan kapinalliset ovat suostuneet osallistumaan huomisiin rauhanneuvotteluihin, kertoo venäläinen uutistoimisto Interfax.

Kapinallisten on määrä neuvotella Ukrainan hallituksen kanssa Donetskissa, kertoi yksi kapinallisten edustajista. (Lisäys: Andrei Purgin Reutersin mukaan)

Ukrainan presidentti Petro Poroshenko ja osa kapinallisista sopivat aloittavansa viikon mittaisen tulitauon viime perjantaina, mutta taistelut Itä-Ukrainassa ovat siitä huolimatta jatkuneet. Poroshenkon mukaan tulitaukoa ei ole tarkoitus jatkaa, jos perjantain neuvottelujen tulokset eivät ole tyydyttäviä.

Neuvotteluja on tarkoitus käydä ryhmän kanssa, johon kuuluvat muun muassa Ukrainan entinen presidentti Leonid Kutshma ja Venäjän lähettiläs.

Tarkempaa tietoa Reutersilla:
Ukraine warns on ceasefire as rebels agree to fresh peace talks
http://af.reuters.com/article/energyOilNews/idAFL6N0P74CN20140626?pageNumber=1&virtualBrandChannel=0

Tuolla mainitaan mm. siitä että Poroshenko on uhannut ottaa käyttöön "Plan B:n" jos näyttää siltä että kyseessä
on vain separatistien ajan peluu.
 
Viimeksi muokattu:
Jotenkin alkaa tuntua, että yksipuolinen tulitauko on paljon tehokkaampi kuin sotilaalliset toimet. Separatistien toimethan ovat sillä tavalla rajattuja, että he eivät ole ajaneet Presidentti Poroshenkoa sille viimeiselle rajalle, että Ukrainan olisi pakko puolustautua. Poroshenkolla on ollut varaa ottaa propagandavoitto Venäjästä ja separatisteista yksipuolisella tulitauolla. Näyttää siltä, että Poroshenko oli todellakin nappivalinta Ukrainan presidentiksi.
 
Itä-Ukrainan Unionilla on uusi johtaja: Ukrainassa etsintäkuulutettu Oleg Tsarev.

https://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=uk&tl=en&u=http://www.newsru.ua/ukraine/26jun2014/tsarev_snr.html

""The Council of the Union of People's Republic (Bolotov, Karjakin,Tsarev,Gybarev, Pushylin and Boroday) has developed a draft constitution. Here 20 items. Necessary to create the Parliament of the Union of People's Republics" - said Tsarev."

...
In April, the media reported that "separatist unrest" in Kharkov organize people associated with "family" Medvedchuk and "regional" Oleg Tsarev.

In addition, it was reported that Medvedchuk funded presidential campaign Tsarev, who has been active separatist activities in eastern Ukraine.

Against Tsarev prosecuted for calling for the overthrow of the constitutional order of Ukraine and the attempt of its territorial integrity.Parliament 3 June stripped of his parliamentary immunity.

Acting Attorney General Oleg Mahnitskyy said the preliminary inquiry revealed that Tsarev during March-April 2014 deliberately opened using including media,committed public calls for violent regime change and overthrow the constitutional order in Ukraine.

P.S. Yllämainitun vuoksi Medvedchukin osallistuminen edellisiin neuvotteluihin Ukrainan edustajana aiheutti kuohuntaa Ukrainalaisissa
 
Viimeksi muokattu:
Kreml keksi miten päästään eroon 10 000:sta häviäjästä. Lähetetään heidät Ukrainaan ammuttavaksi, eikä päästetä niitä enään takaisin. Saavat olla siellä Lugandassa ja Donetskissa. Ukrainalla taitaa ollakin viisaampi tavoite saada nämä luuserit tajuamaan asemansa ja antautumaan.

Venäjällä varmaankin heitellään serpentiinejä ja riemuitaan aina, kun separatistit valtaavat Ukrainalaisia rakennuksia. Sellaisen pätemisen omaksuminen ylpeyden ja riemun lähteeksi ei kuitenkaan ole lainkaan tervettä toimintaa. Se on tuhoavaa anarkiaa, ja siitä riemuitseminen kannustaa näitä separatisteja valtaamaan yhä lisää rakennuksia. Venäläiset juhlivat heitä ymmärtämättä, että separatistit opettelevat tätä toimintakulttuuria ja voivat siirtää sen Venäjälle. Venäjä voi hyvinkin olla kouluttamassa Ukrainassa niitä ihmisiä jotka tuhoavat ja hajoittavat Venäjän federaation olemassaolon. Ei olisi nimittäin ensimmäinen kerta, kun terroristit kääntävät aseensa äskeisiä isäntiään vastaan.

"
Venäjän rajavartijat ampuivat autoa militantteja yritti murtautua Venäjälle

Tiedotustilaisuudessa edustaja Information Center kansallisen turvallisuuden ja puolustuksen neuvoston Ukraina, eversti Andrei Lysenko, raportoi Espreso.TVviitaten "RBK-Ukraina" .

"Saamiemme tietojen mukaan, Venäjän rajavartijat ampuivat autoa terroristien kanssa, jotka yrittivät ylittää rajan Venäjän kanssa. Saamiemme tietojen mukaan yksikään pyssymiehiä kuollut vasemmalla. Määrä kuolleita terroristeja ei tunneta," - sanoi Lysenko.

Samaan aikaan valtion Border Service Ukrainan katsoi myös, että Venäjän rajavartijat ampui taistelijoita, jotka jättävät Ukrainan alueeseen. "Venäjä ei edelleenkään noudata sopimuksen koskien päättymisestä maahanpääsyn henkilöiden ja tavaroiden väliaikaisesti suljettu tarkistuspisteitä Lugansk ja Donetsk alueilla. Kuitenkin havaittu periaate Border Service Venäjän hävittäjät tulevat Venäjältä Ukrainaan, myöntävät ei huomaakaan, ja vastakkaiseen suuntaan - tappaa ", - lehdistö-palvelun toimisto.

Aiemmin kerrottiin, että Venäjän rajavartijat olla hyväksymättä terroristeja, jotka yrittävät paeta Ukrainasta. "

https://translate.google.fi/translate?sl=auto&tl=fi&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=http://espreso.tv/news/2014/06/26/rosiyski_prykordonnyky_rozstrilyaly_avtomobil_z_boyovykamy_nikhto_z_nykh_ne_vyzhyv&edit-text=

"

Turvallisuusviranomaiset Nykyään arvioidaan Donetsk ja Lugansk alueen puolella separatistit taistelevat 10000 taistelijoita. Huomattava osa heistä - Venäjän palkkasotureita. Kasakka lajittelee, levoton eläkkeellä kommandot ja laskuvarjojääkärit ja vain zazombirovannye propagandaa hölmöjä. Yleensä nämä itse Venäjällä kuuluu luokkaan lumpen ja häviäjiä. Tuskin mies hyvää työtä ja elämän näkymiä, siirry toiseen maahan kuolla, ties mitä. Nyt kun kaikki tämä armeija häviäjiä kokeillut veren maku, palata kotiinsa viranomaisten vaarallista, kirjoittaa "Business Capital".


Ensinnäkin, nämä ihmiset ovat oireyhtymä "veteraanit" - rikkoo psyyke seurauksena osallistumista sotatoimiin. Niin oli "Afgaanit" eivät löytäneet paikkansa rauhan aikana, kun niitä ei tarvita omaa maataan, mutta erittäin hyödyllinen kiristyksen joukkuetta. Joten se oli jäsenten kanssa Tšetšenian sodan. Tšetšenian nykyiset vallassa ihmisiä, joiden kanssa he olivat sodassa. Venäjän sotilaita, jotka katkaisi hänen korvansa. Ja se on masentavan. Masentavan, ja että Donbass veteraaneja Tšetšenian sotien rinnalla nämä samat roistot veti Ukrainaan verinen tulokseen.

Toiseksi, monet venäläiset taistelijoita "Lugandone" tukemaan kiihkokansallinen Fringe ideoita. Jokainen duginschinu ja muut rankin. Kotiinpaluusta johtaa vahvistumiseen nationalistinen liike, räjähtävät kostoa ja uusfasismia ja Kreml on ehdottomasti nenuzhno.Deshevye tadžikistanilaiset kannattavampaa kuin passionary white "imperialistien". Koska enemmän hulluja kuin Girkin polyazhet Donbass, hiljaisempi on Venäjällä.

Kolmanneksi palkkasoturit taistelevat rahaa ja valtaa taistella niitä, koska se oli, ja ei lähetä. Mutta eivät kaikki palkkasotureita palata kotiin täydellinen. Repiä pois hänen jalkansa, joka kolhi silmäsi. Ja sitten on ongelma - kuka maksaa heille vammaisuudesta. Maa ei lähettänyt heitä, ja rahaa ansainnut tappaa nopeasti loppumassa. Siksi yksinkertainen ratkaisu ongelmaan, joka Minskissä ilmoitti johtaja Border Service Federal Security Service Venäjän Volodymyr Kulish: estää tunkeutumista alueelle unionin valtion Venäjän ja Valko ääriainesten ja terroristien.Yksinkertaisesti sanottuna, militantteja halua lähteä "Lugandone." Vaikka sillä on "armeija", vaikka jengit ryöstäjiä. Anna ruokkimaan itsensä. Asia - että he eivät palanneet kotiin. Ennen kyseistä Kazatchkov palkkasotureita jäljellä Krimillä, jossa ovat vielä käynnissä noin aseita ja pelotella turisteja.

Vahvistaminen haluttomuus Venäjän viranomaiset nähdä tuhansia niiden taistelijoita oli jo tullut historiaa ampuminen Venäjän rajavartijoiden "Gazelle", jossa oli Venäjän kansalaisia, jotka osallistuivat taistelut alueella Ukrainan separatistit.Vastaavanlaisia kokouksia tyly "sankareita" jatkaa. Huom: Venäjän agitprop tekee paljon melua noin kuolemaansa vuonna Donbass "toimittajat", mutta et löydä raportointiin hautajaisiin "sankari", joka joissakin Rostov-on-Don toi lasti 200 ...
"

https://translate.google.fi/translate?sl=auto&tl=fi&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=http://espreso.tv/article/2014/06/26/kreml_vyhadav_yak_pozbutysya_10_tysyach_nevdakh&edit-text=
 
Viimeksi muokattu:
Porosenko on ajannut itsensä nurkkaan korostamalla Ukrainan yhtenäisyyttä ja rajojen pysyvyyttä esim Krimin suhteen. Krimillä ei varmaan eol enään merkittävässä määrin edes Ukrainan kansalaisia kun Krimillä asuvat ovat ottaneet joukolla Venäjän passin. Miten Ukraina voi vaatia mitään Krimin suhteen kun about 99 prosenttia on saanut venäjän kansalaisuuden.

1 Porosenko luopuu Krimista ja Novorussiasta --> Polittinen itsemurha, oikea sektori syöksee Porosenko valllasta --> Jäätynyt tilanne tynkä Ukrainan ja venäjän kanssa.
2. Porosonko ei luovu Novorussian alueesta ---> Sota jatkuu sissisotana jossa kumpikaan osapuoli ei saa merkittäviä voittoja --> Ukrainan talous romahtaa ---> Venäjä nappaa Ukrainan kokonaan -- puhdistaa Ukrainan oikeasta sektorista --> Case closed.

Oleg Tsarev oli jo pidätettynä Ukrainan toimesta siihen asti kunnes vapautettiin SBU agentteja vastaan.
 
Tarkoitin lähinnä tuota, että mitenkä se Ukraina nyt oman maan osalle voisi mitään vaatimuksia laitella.

Sano nyt vielä, että oli hyvä asia kun Venäjä haukkasi Krimin?
 
>Tarkoitin lähinnä tuota, että mitenkä se Ukraina nyt oman maan osalle voisi mitään vaatimuksia laitella.
Se on jo mennty venäjälle. Jos Ukraina menettää Novorussian menee viimeisetkin mahikset vaatia Krimiä itselleen. Ja paljon muutakin.

> Sano nyt vielä, että oli hyvä asia kun Venäjä haukkasi Krimin?
Ei ja kyllä. Venäjän kannalta Krimi on tärkeä sekä taloudellisesti, strategisesti että poliittisesti.
 
Venäjällähän on vaikeuksia päästää Ukrainassa käytännön terroristikoulutusta saaneita takaisin Venäjälle. Eikö näitä sitten ole kriminaaleja ole sitten Krimi varmaankin täynnään.

Entäs, jos Krimin napatessaan Venäjä sai runsaan määrän Venäjän passeilla varustettuja terroristeja. Uskon, että Venäjä tiedostaa tämän ja harjoittaa ankaraa kotietsintää ja vainoa epäiltyjä potentiaalisia terroristeja kohtaan. Venäjän hallinnossa voi hyvinkin olla, että krimiläiset ovat Venäjällä matkustaessaan tarkemman luupin alla, etenkin jos krimiläinen suuntaa jollekin kaasuhubille tai vastaavalle seudulle.
 
Viimeksi muokattu:
>Venäjä varmasti haluaisi paljon muutakin kuin Krimin. Oletko sitä mieltä, että oli hyvä/oikeutettu asia kun Venäjä haukkasi Krimin?
:o En ole.
 
Se tapa jolla Venäjä haukkasi Krimin oli väärin. En hyväksy sitä tapaa. Ihan kuin Bäckmän oltaisiin asetettu miehitetyn Suomen kuvernöörinä järjestämään väärennetty kansanäänestys, jonka mukaan suomalaiset haluavat liittyä Venäjään. Sitten Putin toteaisi, että minkäs sille voi, hehän haluavat liittyä. Joo varmaan.
 
Erona on että me suomalaiset emme halua venäjän alaisuuteen ja emmekä ole venäläisiä mutta Krimiläiset ovat suurelta osin Venäläisiä. Mutta on ihan oikeasti alueita tuolla jotka haluasivat olla tekemisessä Venäjän kanssa tai olla osa venäjää. Niin hullulta kuin se kuulostaakin.
 
Erona on että me suomalaiset emme halua venäjän alaisuuteen ja emmekä ole venäläisiä mutta Krimiläiset ovat suurelta osin Venäläisiä. Mutta on ihan oikeasti alueita tuolla jotka haluasivat olla tekemisessä Venäjän kanssa tai olla osa venäjää. Niin hullulta kuin se kuulostaakin.

Krimillä on paljon venäjältä tuotuja siirtolaisia ja samalla Stalin suoritti krimiläisten kansanmurhan, jotta saadaan järjestettyä venäläisten enemmistö alueelle. Ja nyt Putler käyttää tuota vääryyttä hyväkseen ja jatkaa paikallisten sortoa omien etujensa ajamiseen.
 
Ilmaisia lounaita ei ole. Krimin liittämisen maksavat venäläiset eläkeläiset joiden eläkkeitä käytettiin tähän 7.2 miljardia dollaria ja jotka nyt joutuvat kiristämään vyötään.
Russian Pensions Paid for Putin's Crimea Grab
http://www.bloombergview.com/articles/2014-06-26/russian-pensions-paid-for-putin-s-crimea-grab

Vuoteen 2020 mennessä kustannuksia tulee lähemmäs 50 miljardia dollaria Interpretermag-siten mukaan:
Russia This Week: Government Raids Pension Savings to Pay for Crimea Annexation
http://www.interpretermag.com/russia-this-week-what-will-be-twitters-fate-in-russia/#1558
 
KANSANMURHASTA Puheen ollen.
Eikö Valkoisen fosforin ampuminen siviilien niskaan ole sitä?
Semenovkassa Ukrainan armeija tulitti aluetta valkoisella fosforilla.
Slovjanskissa pommitettiin lasten sairaalaa ja vanhainkotia ja kerrostaloja joissa asui vielä tavallisia ihmisiä. Kramatorskissa samanlaista: tulitetaan tykistöllä ja kranaatinheittimillä ,taistelu helikoptereilla siviili asutusta. Onko tämä suomalaisten maanpuolustajien mielestä oikea teko? Onko tämä sankarillista sotaa? Vai sotarikos ?
Avatkaa jo ne silmämme siltä propagandalta mitä Pentagonin Informaatiosodankäynnin yksikön hallussa olevat REUTERS , AFP, AP , BBC, FRANCE24, CNN, NBC, YLE,MTV3, SVT suoltaa.

Tajutkaa se, että esim. Irakissa häärävät ISIS murhaajat ovat Jordaniassa Usan erikoisjoukkojen kouluttamat ja Libyasta tuoduilla aseilla aseistamat ja CIAn kautta rahoitetut Obaman hallinnon terrori väline aivan niinkuin AL-CIADA ja muut Al-Nusra apparaatit ovat jotka kylvävät KUOLEMAA ja Kaaosta sinne missä ( tarvitaan).
Uutta maailmanjärjestystä rakennetaan sodalla ja vihan kylvöllä ja EU on osa sitä.
NATO, IMF ,Maailman pankki, UN ,GOLDMANN SACHS, Deutsche Bank, HSBC, Standard&Poors, Moodys,WHO, G7, CFR, Trilateraalinen komissio, Bilderberg ryhmä, ovat kaikki uuden maailman hallinnon osia, joita Washington ja Lontoo yhdessä eurooppalaisten liittolaistensa kanssa rakentaa.
EU:n Tulevaisuus ei ole mikään ruusuinen "demokratian ja vapaan liikkuvuuden alue" , vaan se on pimeä diktatuuri, jota tulee johtamaan Obama ja Vatikaanin paavi Franciscus yhdessä.
Kaikki maailman johtajat käyvät säännöllisesti Vatikaanissa kumartamassa paavia, jopa paljon parjattu pikku poliitikko (päivi räsänen).
Jesuiitat ovat soluttaneet kaikki merkittävät puolueet maailmassa omilla voimillaan, ja tavallisilla ihmisillä on se luulo esim. että on monipuolue järjestelmä jotka muka kilpailevat vaaleissa.
Todellisuudessa asiat sovitaan ja ohjataan taustalla hyvinkin tiukasti.
Esim. Stubbin riemusaatto pääministeriksi alkoi jo Kanervan kampeamisella "Tukiais" keissillä...
Maailma on kovin toisenlainen kuin valtamedia ja sanomalehdet haluavat sen näyttää. SAA ajatella ja olla kriiittinen ja tajuta kuinka kansoja on johdettu: sotimaan ja tekemään kauheuksia toisilleen aina. Caesarin opit:" Hajota ja Hallitse" ovat edelleen kovassa käytössä,
sekä Hitlerin ideat " TOISTETAAN VALHETTA NIIN KAUAN ETTÄ SE MUUTTUU IHMISTEN MIELISSÄ TOTUUDEKSI" Juutalaisviha. Homo agenda. Kapitalismi. Kommunismi. Sosialismi. Natzismi. Fasismi. Nationalismi.
Tajutkaa ketkä teitä hallitsee ja miten.
"Massoja on helppo hallita koska he eivät ajattele". Adolf Hitler

"Ydinvoima tulee lopulta tappaamaan käyttäjänsä" Albert Einstein.

Tässä hiukan toisenlaista näkökulmaa./

UKRAINE : RED CODE - YouTube

Venäläistä rokken rollia ja Ukrainan sodan kauhuja. Tapettuja ihmisiä, Kiovan barbaareja.
 
Back
Top