Ukrainan konflikti/sota

"Esimerkiksi Youtuben käyttäminen syytteiden lähteenä on akuankan luokkaa, jos se on ainoa peruste. Esimerkiksi rikostutkinnassa faktat muodostuvat useasta eri lähteestä, jolloin todisteet ikäänkuin varmentavat toisiaan."
Niin siinäpä pähkinä purtavaksi jos lähteet rajataan hyvin tarkkaan.
ISIS järjestö . Tämän järjestön johtaja oli jenkkien joukkojen vankina 4 vuotta, hänestä käytetään mediassa nimeä al-baghdadi aivain kuin Irakin pääkaupunki. Hänet vapautettiin 2009 ja hän sanoi jenkki sotilaiden mukaan "tulette näkemään meidän toimia teitä vastaan New Yorkissa" ja tämä perustuu jenkkikanava Fox Newsin tietoihin.
Obama järjesti operaation sotilas Bob Bergdahl jossa tämä amerikkalainen sotilas jäi/jättäytyi vangiksi Afganistanissa ja nyt joku aika myöhemmin hänen avullaan USA vaihtoi vankeja.
5 erittäin vaarallista AL-qaeda johtajaa vapautettiin Guantanamosta.
Tiedot voi tarkistaa ulkomaisista uutislähteistä, suomalaiset mediat eivät ole inahtaneetkaan.

Oikeusturvani kannalta en niitä tähän lähde kaivamaan.
Senaattori Dianne Feinstein vahvisti myös juuri tuon ISIS-järjestön johtajan uhkauksen siten, "että senaattori sanoi : on suunnitteilla iskuja Amerikan maaperällä amerikkalaisia vastaan."
-Toki näin on sanottu ennenkin useita kertoja, mutta ajankohta suhteessa muihin tapahtumiin on oleellista..
Usan DHS on viimeisen parin vuoden aikana aseistanut miljoonilla hollow point kärkisillä luodeilla poliiseja, kansalliskaartia, TSA,ta jne.
MRAP ajoneuvoja on ostettu useita satoja poliisille USA:ssa. Mihin tarvitsee militarisoida Amerikan poliisi.
Senaattori samaan aikaan tiedustelutietoihin vedoten varoittaa tulevista terrori-iskuista Amerikassa. Monilla islamisteilla EU passi ja taistelukokemusta Syyriasta ja Irakista ja kotoisin vaikka Ranskasta, vapaa mahdollisuus liikkua rajoilla ja lentokentillä, toki niitä seurataan, mutta ei se aukotonta ole.
-NDAA ja Martial Law lait hyväksytty kongressissa. Odottavat sopivaa käyttöönotto hetkeä.
Dollari valuutta keikkuu romahtamisen partaalla, velka kattoa venytettiin taas tammikuussa 2014, pörssit yhtä suuressa kasvussa kun vuonna 1929 ennen Wallstreetin pörssiromahdusta.

Noh tässä näitä muutamia lähteitä, joitakin. Loput saatte kaivaa itte jos osaatte. :)
Russia and China announce decoupling trade from Dollar - The End for the USA is nigh‏ -- Puppet Masters -- Sott.net

Washington Is Beating The War Drums -- Paul Craig Roberts - PaulCraigRoberts.org
debka.com
entinen usan armeijan eversti roy potterqa potterqan kanava
Entinen usan armeijan
Sargeant Major Dan Page (Retired 2012)
Currently a Peace Officer with County Police "This man was the highest ranking individual in Africa until a couple of years ago. He KNOWS what he is talking about."
" Army Ranger Tells everything about America's future"

Lukuisia lähteitä löytyy.
Pahoittelen jos tieto ei kiinnosta, kun dokumentti on videopalvelu youtubeen ladattu ja kuvattu Amerikoissa.
Itse arvostan tietoa kun se perustuu kokemukseen ja koulutukseen. Ja tietoon jonka pystyy päättelemään ja varmistamaan eri lähteistä, toki osa tiedosta on tulenarkaa, siksi sitä ei voi tähän tyhjentävästi laittaa. Ymmärtänette varmaan että informaatiolla on hintansa. Eikä nyt puhuta rahasta.

"NWO = ORDER THROUGH CHAOS" New World Order ,Novus Ordo Seclorum ("A New Order of the Ages"). lukee muuten myös USAn dollarissa johon se on painettu, se on ollut siinä jo vuodesta 1933 kun 32.asteen vapaamuurari Roosevelt oli presidentti.
 
Jos Ukraina tai Venäjä syyllistyisi raskaisiin rikoksiin, niin taatusti toinen osapuoli kiikuttaisi todisteita laivalastillisen kv-thråådille. Näyttää siltä, että molemmat osapuolet tyytyvät pitkittämään konfliktia ja pitämään itsensä framilla. Hyvin vahvasti näyttää siltä. Toinen haluaa pelotella ja esiintyä ravakkana toimijana ja toinen hamuaa myötätuntoa ja tukipaketteja. Alusta lähtien epäilin, että käsikirjoittajaksi on haalittu Stanley Kubric ja ryyditetty tätä vielä kafkan inkarnaatiolla. On tämä sellainen näytelmä.
 
Jos Ukraina tai Venäjä syyllistyisi raskaisiin rikoksiin, niin taatusti toinen osapuoli kiikuttaisi todisteita laivalastillisen kv-thråådille. Näyttää siltä, että molemmat osapuolet tyytyvät pitkittämään konfliktia ja pitämään itsensä framilla. Hyvin vahvasti näyttää siltä. Toinen haluaa pelotella ja esiintyä ravakkana toimijana ja toinen hamuaa myötätuntoa ja tukipaketteja. Alusta lähtien epäilin, että käsikirjoittajaksi on haalittu Stanley Kubric ja ryyditetty tätä vielä kafkan inkarnaatiolla. On tämä sellainen näytelmä.

Kun kaksi maailman korruptoituneimpien maiden sakkiin kuuluvaa nokittelevat, siinä on kaikenlaista kauppaa mukana. Siksi en innostunut esittelemään palkkasotureiden kutsua Azoviin hyvässä valossa, vaikka olisin voinut tehdä senkin. Kriisinhallintaahan perusteltiin aina sillä, että Suomea puolustetaan jossain kaukana. Enemmän Suomea Ukrainassa puolustetaan kuin Afganistanissa tai Afrikassa.
 
Venäjä ja Putin tekevät kaikkensa, jotta Ukrainaan saataisiin sitovat sopimukset ja rauha?


27 June 2014 Last updated at 03:49 GMT
Ukraine: Putin aide brands Poroshenko 'Nazi' ahead of EU deal

A senior adviser to Russian President Vladimir Putin has lashed out at Ukraine's president ahead of the signing of a controversial EU deal.

Sergei Glazyev said Petro Poroshenko was a "Nazi" and his endorsement of the deal was "illegitimate".

Mr Poroshenko is expected to sign the full association agreement at the EU summit in Brussels later.

A shaky ceasefire in eastern Ukraine, where pro-Russian rebels are fighting government forces, is also due to end.

In another development early on Friday, rebels released four international observers captured more than a month ago.

Alexander Borodai, head of the self-styled Donetsk People's Republic, said the members of the Vienna-based Organisation for the Security and Co-operation in Europe (OSCE) had been freed as a goodwill gesture.

"We don't expect anything in return - we freed them without any pre-conditions," he said.

The OSCE said it remains concerned about four other observers captured at about the same time.

_75870763_nazis.jpg
Pro-Russian militants have occupied government buildings in eastern Ukraine
Mr Glazyev, Mr Putin's presidential adviser on regional economic integration, told the BBC: "Europe is trying to push Ukraine to sign this agreement by force.

"They organised [a] military coup in Ukraine, they helped Nazis to come to power. This Nazi government is bombing the largest region in Ukraine."

Asked if he believed Mr Poroshenko was a Nazi he replied: "Of course."

Mr Poroshenko's predecessor, Viktor Yanukovych, was overthrown in February after refusing to sign the EU deal under pressure from Russia.

Russia went on annex Ukraine's Crimea region and pro-Russia separatists in eastern regions declared independence, claiming that extremists had taken power in Kiev.

Political parts of the association agreement, aiming at forging closer ties with the EU, were signed by Ukraine's interim government in March.

Mr Poroshenko previously announced he would sign the crucial trade and economic relations portion of the pact on Friday.

Mr Glazyev added: "I think after the signing of the agreement with EU, [the] European public will be... surprised when this Nazi Frankenstein, which was born by the Euro bureaucrats and some politicians, will knock on the European countries' doors."

He said Mr Poroshenko was an "illegitimate" president because parts of Ukraine did not vote in May's elections.

His claims come despite President Putin engaging with the Ukrainian leader on peace negotiations.

Fighting is said to have continued in some areas of eastern Ukraine despite a temporary ceasefire this week.

_75870761_75870760.jpg
Mr Poroshenko was elected president in May on a pro-EU platform after six months of political turmoil
Talks on extending the truce in in the Donetsk and Luhansk regions are also set to take place on Friday.

More than 420 people have been killed in fighting between pro-Russia rebels and government forces in eastern Ukraine since mid-April, the UN estimates.

Russia denies it has allowed militants and heavy weaponry to cross its border into eastern Ukraine.

The US and EU are threatening to impose further sanctions if Russia does not act to defuse the situation.
 
Itar-tassilla on artikkeli jossa on kuvattu Poroshenkon ehdottamia muutoksia Ukrainan perustuslakiin (otsikko on ehkä hieman propagandistinen ?):
Proposed constitutional changes may give Ukrainian president more powers
http://en.itar-tass.com/world/737908

According to Petro Poroshenko, the decentralization of authority is the key point in his project

UKRAINE, June 26. /ITAR-TASS/. Constitutional amendments proposed by Ukrainian President Petro Poroshenko proclaim decentralization of power as a key priority but at the same time may increase his powers to make up for the system of “checks and balances” he will lose if he cedes some of his functions to the legislature.
According to the amendments, the prime minister will be nominated by the president “taking into account the parliamentary coalition’s proposals” instead of “proposals of a coalition of deputy factions”, as it is today.

The president will also be able to dismiss the prosecutor general and the head of the Security Service whereas now he has to obtain the parliament’s consent for that. The same will apply to the head of the State Bureau of Investigation and possibly to the head of the Antimonopoly Committee.

Poroshenko proposed a parliamentary-presidential form of government in Ukraine.

The amendments call for dissolving regional and district administrations and giving their powers to the local councils, in which case they will be empowered to adopt regional budgets and authorize budget spending, approve regional socioeconomic development programs, and regulate law enforcement issues.

Poroshenko suggested creating the institution of presidential representatives in regions who will coordinate the work of the local councils. They will also be empowered to stop their decisions if they are in breach of Ukrainian laws by taking the matter to court. The heads of regional and district administrations have no such powers now.

Poroshenko reiterated his position that “Ukrainian is and will be the only official language in the country”.
 
Voisiko tuon salaliittopaskan jättää pois täältä?

OT:

- 4 ETYJ tarkkailijaa vapautettu.
- Kapinalliset hyökänneet Donetskissa armeijan tukikohtaan. KomBat otettu vangiksi?

http://vv.gov.ua/news.php?nid=5096&lang=ua&mid=1

KomBat ?
Käännöksen perusteella voitaisiin kuvitella että 3004 yksikön sotilaille oli annettu lupa antautua sillä verukkeella ettei ole enää patruunoita millä taistella. Tätä veruketta on käytetty useamman kerran. Mikä säästää turhilta miestappiolta ja antaa mahdollisuuden säilyttää 'kasvot'.
 

#Artemovsk
tank base this morning after rebels attacked with at least one tank of their own, RPGs and small arms.

upload_2014-6-27_10-35-42.jpeg


Militants take military unit base in Donetsk, capture battalion commander
June 27, 2014, 9:48 a.m.
Militants of the self-proclaimed "Donetsk People's Republic" took over the Ukrainian National Guard's military unit No. 3004 in Donetsk following a seven-hour gun battle with the unit's convoy battalion, a National Guard spokesman said early on Friday morning, June 27.

Poroshenko: Peace in eastern Ukraine depends on Putin's mood
June 27, 2014, 9:46 a.m.
Ukrainian President Petro Poroshenko has said he believes that peace in eastern Ukraine will be possible if the position of Russian President Vladimir Putin is more pragmatic than emotional

Avakov: Ukraine government forces destroy militants' tank near Sloviansk
June 27, 2014, 9:43 a.m.
Ukrainian Interior Minister Arsen Avakov has claimed that Ukrainian government forces destroyed a tank belonging to militants of the self-proclaimed "Donetsk People's Republic" (DPR) on the outskirts of Sloviansk.

Kyiv says four Ukrainian soldiers die in night fighting in Donetsk region
June 27, 2014, 9:35 a.m.
Four Ukrainian servicemen died and another five were injured in the fighting at a roadblock near Kramatorsk, Donetsk region, Kyiv-based Information Resistance Group leader Dmytro Tymchuk said.
 
Ja sitten kuva jossa Presidentti Putin kertoo Krimin asukkaille kehitysnäkymistä!


Radio Free Europe/Radio Liberty: Ukraine's crisis in internet memes
Print version
June 27, 2014, 10:26 a.m. | Ukraine abroad — by Radio Free Europe/Radio Liberty
big.jpg

Internet meme reading 'Vladimir Putin tells Crimean residents about development perspectives'.
 
"Esimerkiksi Youtuben käyttäminen syytteiden lähteenä on akuankan luokkaa, jos se on ainoa peruste. Esimerkiksi rikostutkinnassa faktat muodostuvat useasta eri lähteestä, jolloin todisteet ikäänkuin varmentavat toisiaan."
Niin siinäpä pähkinä purtavaksi jos lähteet rajataan hyvin tarkkaan.
ISIS järjestö . Tämän järjestön johtaja oli jenkkien joukkojen vankina 4 vuotta, hänestä käytetään mediassa nimeä al-baghdadi aivain kuin Irakin pääkaupunki. Hänet vapautettiin 2009 ja hän sanoi jenkki sotilaiden mukaan "tulette näkemään meidän toimia teitä vastaan New Yorkissa" ja tämä perustuu jenkkikanava Fox Newsin tietoihin.
Obama järjesti operaation sotilas Bob Bergdahl jossa tämä amerikkalainen sotilas jäi/jättäytyi vangiksi Afganistanissa ja nyt joku aika myöhemmin hänen avullaan USA vaihtoi vankeja.
5 erittäin vaarallista AL-qaeda johtajaa vapautettiin Guantanamosta.
Tiedot voi tarkistaa ulkomaisista uutislähteistä, suomalaiset mediat eivät ole inahtaneetkaan.

Oikeusturvani kannalta en niitä tähän lähde kaivamaan.
Senaattori Dianne Feinstein vahvisti myös juuri tuon ISIS-järjestön johtajan uhkauksen siten, "että senaattori sanoi : on suunnitteilla iskuja Amerikan maaperällä amerikkalaisia vastaan."
-Toki näin on sanottu ennenkin useita kertoja, mutta ajankohta suhteessa muihin tapahtumiin on oleellista..
Usan DHS on viimeisen parin vuoden aikana aseistanut miljoonilla hollow point kärkisillä luodeilla poliiseja, kansalliskaartia, TSA,ta jne.
MRAP ajoneuvoja on ostettu useita satoja poliisille USA:ssa. Mihin tarvitsee militarisoida Amerikan poliisi.
Senaattori samaan aikaan tiedustelutietoihin vedoten varoittaa tulevista terrori-iskuista Amerikassa. Monilla islamisteilla EU passi ja taistelukokemusta Syyriasta ja Irakista ja kotoisin vaikka Ranskasta, vapaa mahdollisuus liikkua rajoilla ja lentokentillä, toki niitä seurataan, mutta ei se aukotonta ole.
-NDAA ja Martial Law lait hyväksytty kongressissa. Odottavat sopivaa käyttöönotto hetkeä.
Dollari valuutta keikkuu romahtamisen partaalla, velka kattoa venytettiin taas tammikuussa 2014, pörssit yhtä suuressa kasvussa kun vuonna 1929 ennen Wallstreetin pörssiromahdusta.

Noh tässä näitä muutamia lähteitä, joitakin. Loput saatte kaivaa itte jos osaatte. :)
Russia and China announce decoupling trade from Dollar - The End for the USA is nigh‏ -- Puppet Masters -- Sott.net

Washington Is Beating The War Drums -- Paul Craig Roberts - PaulCraigRoberts.org
debka.com
entinen usan armeijan eversti roy potterqa potterqan kanava
Entinen usan armeijan
Sargeant Major Dan Page (Retired 2012)
Currently a Peace Officer with County Police "This man was the highest ranking individual in Africa until a couple of years ago. He KNOWS what he is talking about."
" Army Ranger Tells everything about America's future"

Lukuisia lähteitä löytyy.
Pahoittelen jos tieto ei kiinnosta, kun dokumentti on videopalvelu youtubeen ladattu ja kuvattu Amerikoissa.
Itse arvostan tietoa kun se perustuu kokemukseen ja koulutukseen. Ja tietoon jonka pystyy päättelemään ja varmistamaan eri lähteistä, toki osa tiedosta on tulenarkaa, siksi sitä ei voi tähän tyhjentävästi laittaa. Ymmärtänette varmaan että informaatiolla on hintansa. Eikä nyt puhuta rahasta.

"NWO = ORDER THROUGH CHAOS" New World Order ,Novus Ordo Seclorum ("A New Order of the Ages"). lukee muuten myös USAn dollarissa johon se on painettu, se on ollut siinä jo vuodesta 1933 kun 32.asteen vapaamuurari Roosevelt oli presidentti.

Tämän keskusteluketjun aiheena on Ukraina, nuo lähteet käsittelevät ameriikan kansalle tehtyä conspiracy-materiaalia Ameriikan "impending doom":ista. Aikanaan näitä mieltä kiihoittavia materiaaleja silmä kovana läpi kahlanneena olen tullut siihen tulokseen, että varsinkaan niitä, jos ei sitten MSM:n uutisvirtaakaan, tule pureksimatta niellä. Niiden levittäjillä kun on oma vaikutusagendansa. Jos kaipaa vakavammin otettavaa akateemisten tekijöiden analyysiä näistä jutuista, kehotan kurkkaamaan Global Research:in nettisivuja. Tällä forumilla se on tosin armotta kategoriassa "salaliittoteoriat", mutta ainakin niillä tekijöillä on useimmiten akateeminen tausta eivätkä ole ex-sargeantteja USA:n ihmejoukkojen salaisesta haarasta. Mutta noiden postattujen kaltaisia lähteitä postaamalla et kyllä saa aikaan muuta kuin näppylöitä ja vihareaktion, varsinkin jos laitat niitä "Ukraina"-kanavalle.

Pitäisikö perustaa erillinen foliohattu-threadi, jonne voi sitten yön pimeinä tunteina laittaa löytönsä liskoihmisten maailmanvalloituskuvioista?
 
Varmaan koska kuitenkin nämä eivät käsittele suoraan ukrainan nykyisiä tapahtumia.
 
Venäjä ja Putin tekevät kaikkensa, jotta Ukrainaan saataisiin sitovat sopimukset ja rauha?


27 June 2014 Last updated at 03:49 GMT
Ukraine: Putin aide brands Poroshenko 'Nazi' ahead of EU deal

Glazyevin mielipiteet eivät edusta Kremlin virallista kantaa, sanoo Putinin lehdistösihteeri.

Russian presidential advisor's Poroshenko remarks do not represent Kremlin's official view
June 27, 2014, 12:03 p.m.
Moscow - Remarks made by Russian presidential advisor Sergei Glazyev concerning Ukrainian President Petro Poroshenko do not represent the Kremlin's official position, the Russian president's press secretary Dmitry Peskov told Interfax.

Muuten kahinointi Ukrainassa kertoo siitä että yhteisymmärrystä ei ole Ukrainan tulevaisuudesta Putinin ja Poroshenkon välillä.

Separatistit taas halunnevat osoittaa voimaansa ennen tämänpäiväistä tapaamista/konsultaatioita (neuvottelujahan ne eivät virallisesti ole).
 
Viimeksi muokattu:
Uhkailu ja painostus jatkuu:
Putin: Ukraina jakautuu kahtia
http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/putin-ukraina-jakautuu-kahtia/3491476

Alla ote:

Ukraina on viimeistellyt tänään EU:n kanssa solmimansa yhteistyösopimuksen. Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi, että Ukraina jakautuu kahtia, koska maa joutuu vielä tekemään valinnan Euroopan ja Venäjän välillä.

Ukrainan presidentti puolestaan kehui allekirjoitusta historialliseksi hetkeksi ja toivoi sopimuksesta uutta alkua kriisistä kärsivälle maalleen.

Putin toivoo kuitenkin pitkää tulitaukoa Ukrainaan. Presidentti toivoo myös keskusteluja Kiovan ja maan itäosien edustajien välillä


Venäjä aloitti Ukrainan uhkailun välittömästi – "vakavia seurauksia"
http://www.hs.fi/ulkomaat/a1403835160043?jako=d8405f369daccf6590e94ae57de1f5e7

Ja ote tästäkin:

Ukraina on allekirjoittanut merkittävän yhteistyösopimuksen Euroopan unionin kanssa.

Muste oli tuskin ehtinyt kuivua perjantaina Brysselissä allekirjoitetussa sopimuksessa, kun Venäjä aloitti Ukrainaa kohtaan painostavan retoriikan käytön.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Venäjä uhkasi Ukrainaa välittömästi "vakavilla seurauksilla".

Venäjän presidentti Vladimir Putin reagoi sopimukseen toteamalla, että Ukraina on nyt jaettu kahteen osaan.
 
Ja samaan sarjaan kai tämänkin voi laskea:
Venäjä järjesti hurjat sotaharjoitukset Ukrainan rajalla - katso video!
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288707225538.html

sivulaskuri

Julkaistu: 27.6.2014 12:24
Venäjä Venäjä järjesti eilen yhteiset sotaharjoitukset Valko-Venäjän ja Armenian kanssa Volgogradin alueella lähellä Ukrainan rajaa.

Sotaharjoituksissa keskityttiin tiedustelutehtäviin ja asetavaroiden kuljettamiseen vieraalla maanperällä. Harjoituksissa oli mukana helikoptereita, hävittäjiä ja tankkeja.

Ukraina on ennen osallistunut samanlaisiin harjoituksiin, mutta tänä vuonna maata ei kutsuttu mukaan.

Ukrainan presidentin Petro Poroshenkon julistaman tulitauon on määrä päättyä iltayhdeksältä tänään.

IS-Reuters
 
Olipas kyllä hurjannäköiset harjoitukset. Eikös se Ukraina ole jo jakautunut kahtia, kun Krimi liitettiin Venäjään. Tosin tätä ei ole länsimaat hyväksyneet. Jos nettiartikkelihin on uskominen niin tarkoituksena on laajentaa kähinää laajemmalle Ukrainaan ja heikentää Poroshenkon valtaa. Veikkaan et nyt viilataan linssiin ja huolella. Separatistien mielestä Poroshenko pitäis saada kuulemma päiviltä. Ja Dugin kirjoittelee uuden Venäjän ulkopuolisista et jumala tuomitsee heidät, mutta he eivät ole ihmisiä. Samalla hän ylistää niitä, jotka taistelivat Tšetšeniassa ja Etelä-Ossetiassa, Janukovitshin berkut miehiä (komentaja muuten taitaa johtaa pataljoona Vostokkia), Sterlkovaa, Neuvostoliiton hajoamisen vastustajia sekä heitä jotka ryntäsivät ensimmäisenä Krimille. Nämä ovat niitä ihmisiä jotka elävät ja taistelevat novorussian puolesta.

Edit: Tässä linkit muutamaan mielenkiintoiseen artikkeliin. Kääntäjällä saa ihan kelpoa luettavaa.
http://www.newrussiannews.ru/archives/659
http://most9d.livejournal.com/26647.html
http://vk.com/wall18631635_3160
 
Viimeksi muokattu:
Nyt kuulemma keskustellaan jo todellisesta tulitauosta :rolleyes:

Medvedchuk: Declaring real ceasefire to be discussed at consultations in Donetsk
June 27, 2014, 2:10 p.m.
Declaring a real ceasefire between conflict parties will be the main issue to be discussed on Friday during consultations in Donetsk of the contact group on settlement in eastern Ukraine, leader of the Ukrainian Choice public movement Viktor Medvedchuk said.

Ja mitähän tämä tarkoittaa ? Kukahan tätä tilannetta mukamas (ei) kontrolloi ?

Medvedchuk: Talks on conflict in eastern Ukraine should be held with those who control situation
June 27, 2014, 12:55 p.m.
Viktor Medvedchuk, leader of the public movement Ukrainian Choice, said he is convinced that negotiations should be conducted on the settlement of the situation in eastern Ukraine.
 
Viimeksi muokattu:
Jenkit toimittaa Ukrainan armeijalle lähipäivinä 2000 luotiliiviä.
vZtCd_YLRl0.jpg


Käyneet myös verkkokaupassa.
UAIdFYEhR7E.jpg

z4vnLs1GZ1g.jpg

UlPsEfsNxH0.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Tymchuk sanoo että Kramatorskin tarkistuspisteen hyökkäykseen osallistui 8 separatistien tankkia ja Artemivskissa yksi. Mistä niitä noin monta on siunaantunut (?):

http://www.ukrinform.ua/eng/news/ru...and_military_unit_last_night___tymchuk_323151

Russian tanks stormed Ukrainian roadblock and military unit last night - Tymchuk

KYIV, June 27 /Ukrinform/. Terrorists carried out a massive assault on roadblock No. 1 near Kramatorsk in the early hours of Friday, using eight Russian tanks, the coordinator of the Information Resistance group, Dmytro Tymchuk, has reported on his Facebook page.

"The terrorists carried out a massive assault on roadblock No. 1 near Kramatorsk last night. Eight Russian tanks were used in the assault. There was simultaneous mortar fire on the roadblock. Law enforcers retaliating against the attack destroyed one tank of the terrorists and seized another tank. Four servicemen were killed and five were wounded. The militants blew up four armored personnel carriers and one mortar of ours," reads the statement.

There are no figures about casualties among the terrorists, Tymchuk wrote.

The militants also fired at the positions of the anti-terrorist operation forces on Mount Karachun near Sloviansk, with a sniper wounding one soldier.

Tymchuk also said that from 05.10 to 05.50 terrorists stormed a military unit in Artemivsk.

"One Russian tank was used in the assault. The firing was carried out with a tank, small arms and grenades. The assault was suppressed. There are no casualties among security forces," he said.

ap
 
Back
Top