Ukrainan konflikti/sota

Pieni ketju Gebardien kestävyydestä. Eli ovat suunniteltu ottamaan vastaan aika isoja iskuja kun taisteluhelikopteri on se "perivihollinen". Aseet ja tutka ovat tarkoituksella täysin tornin ulkopuolella ja helposti vaihdettavissa vahinkotilanteessa.

 
Vaikka olisikin porukkaa niin vaikea sitä on pitää oikeassa paikassa ja vielä vaikeampi liikuttaa paikalle hyökkäyksen jo alettua. Toki se jotain auttaa, mutta mikäli rintamalinja murtuu kilometritolkulla niin ei sitä vyöryä sen takana ole mitenkään helppo pysäyttää vaikka miehiä olisi paljonkin. Se vaatii tykkejä, tankkeja sekä PST aseita oikeaan paikkaan osaavissa käsissä sekä merkittäviä määriä. Hätäpäissään ne myöhässä tulpaksi siirretyt vain jäävät tulijyrän alle huonoissa asemissa.

Itse ajattelin tuota Dnipro:n ylitys operaatioita siten, että niillä sidotaan tehokkaasti ryssän reservejä vartioimaan jokea. Jos ryssä haluaa päästä jostakin joen ylittäneestä osastosta eroon, niin se vaatii kohtuullisen ison osaston, joka kärsii tappioita jos ei muuten niin tykistön takia. Ja jos joen vartiointia laiminlyödään, niin se kostautuu kun Ukrainalaiset muodostavat lisää sillanpää asemia ja mahdollisesti isomman ylityspaikan.

Jos tuohon liitetään vielä maahanlaskuoperaatio helikoptereilla ison myllyn lähtiessä pyörimään, niin siinä syntyy vielä lisää pesäkkeitä joita lähteä suurentamaan.

Kysymys kuuluu, että riittääkö tuolle kevyelle jalkaväelle Javelin ja NLAW aseiksi puolustamaan mekkiyksiköitä vastaan?
 
Yritin selailla,oliko tästä vielä keskusteltu mutta mikä tälläisten ulostulojen idea on? Kannustaa länsipoliitikkoja jatkamaan varautumista ja ammustehtailua? Eihän tässä muuten oikein totuuden siementä ole...ryzzällä ei ole 1000 toimivaa lentokonetta ollut ikinä.

"”Ilmavoimat on menettänyt hyvin vähän, 80 konetta. Heillä on yhä tuhat hävittäjää ja pommikonetta. Laivasto on menettänyt yhden aluksen”, Cavoli eritteli."
Vhvuus, ja kirjavahvuus, Kerrakin voi sanoa, venäjän propagndasta ilevan hyötyä, jos se vakuuttaa jenkjilän kongressin
 
Laitan tänne kun sivuaa tätäkin sotaa. Lyhyesti: Wagner toimii useissa Afrikan maissa mukaanlukien Mali. Siellä paikallinen armeija operoi Bayraktar TB2:sia ja Wagnerit ovat samalla puolella. Mahdollinen teknologian siirtyminen ryssän käsiin mahdollista.
10/ In March, a Bayraktar recently transferred from Turkey to Mali was observed on an apron typically used by the Wagner Group. While this observation does not necessarily imply that the group has control of the drone, it is unusual to see a TB-2 drone located on "Wagner" apron
11/ The presence of TB-2 drones near Wagner bases in Mali, as well as their appearance on an airfield apron typically used by the group, raise serious concerns. Scrutinizing these incidents is crucial to prevent russia from using drones or obtaining sensitive information.
12/ Wagner's presence in Africa supports autocrats in exchange for raw resources and raises concerns about their access to technologies like the TB-2.
 

"Turkin suhteet länsimaihin ovat tällä hetkellä pohjamudissa. Maa on ostanut ilmatorjuntajärjestelmiä Venäjältä, kieltäytynyt ratifioimasta Ruotsin Nato-jäsenyyttä ja iskenyt Yhdysvaltojen tukemia kurdijoukkoja vastaan Syyriassa. Maa ei ole myöskään asettanut pakotteita Venäjälle sen hyökättyä Ukrainaan."

Vaikka valta vaihtuisi, niin sama kikkailu jatkuisi🤔
 
wtf GIF


 
Kevennys iltaan 😊

Viimeisimpien tietojen mukaan ukrainalaiset geneettisesti muunnetut sotalinnut ovat vastuussa Sevastopolissa sijaitsevan polttoainevaraston hyökkäyksestä. Kaikki kiitos amerikkalaisten, salaisten biologian laboratorioiden. Tämä on loppu. Muutaman tunnin kuluttua Venäjän armeija ilmoittaa antautumisestaan.”
 
Back
Top