Ukrainan konflikti/sota

wtf GIF


En tiedä miksi mutta tuli mieleen vapaa lainaus Talvisota-elokuvasta, kun kaivattiin 5.komppaniaa, "siinä on sellaasia poikia, että ei heti juasta karkuun ku vähä kuuluu ryssän huopatossun suhinaa":LOL:
 
Oikein tarjottimella tutkat alhaalla. Mikä helvetti se on että muutenkin suojattomassa maastossa jätetään aukealle eikä yritetä edes ajaa pusikkoon ja navettaa? Arvokasta kalustoa.

Yksi drone osuu ja toinen kuvaa gepardia, jonka pitäisi olla juuri droneja vastaan erinomainen ase. Gepardi ei ilmeisesti toiminnassa kun tutka ei liiku. Jätetty kuitenkin avoimelle paikalle.
Näitä tällaisia tilanteita on näkynyt juuri viime päivinä enemmän. Ja sitten se yksi tviittaus, missä oli näiden näköisiä täysikokoisia valemaaleja junassa jenkeissä. Ei näillä välttämättä ole mitään yhteyttä, mutta saahan sitä toivoa...
 
Putinin säätäny lain jonka mukaan kaikki sotaan osallistuneet sotilaat on virallisesti sotaveteraaneja, ihan 2014 lähtien. Samalla siis myöntää, että Venäjän armeija siellä on taistellu siitä lähtien.
Putin, by one decree, made war veterans out of the criminals who were supposed to be in prison Putin signed the law on the status of a combat veteran for those who fought in the Donbas since 2014 and volunteers who have taken part in combat operations since February 24, 2022. By the way, by the same decree, Putin officially acknowledged that the Russian army had invaded Ukraine in 2014. Earlier, the Russian authorities stated that there was no Russian military on the territory of Ukraine in 2014.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top