Ukrainan konflikti/sota

Tänään popcornien lisäksi Deepstate vahvistanut Velyka Novosilkassa etenemistä läntisellä flänkillä sekä Robotynessä pientä edistystä. Kravchuk kertoilee myös että idässä menty edelleen pre 2014 -alueelle.

Venäläinen Rybar sanoo Ukrainan edenneen 1,5 km Robotynen akselilla - mitä sitten tarkoittaakaan tuolla:

Russian source Rybar: Ukrainian Army advanced 1.5km on the Robotyne axis.


1687618568802.png

 
Sehän olisi näyttävä liikku, kun Putin teloituttaisi kaikki ryssäsotilaat, jotka lähtivät Wagnerin kelkkaan.

Ukrainassa olevien ryssäsotilaiden jäljellä oleva moraali voi olla entistä pienempi jatkossa, kun jokainen näki tänään millainen pelkuri Putin on ja miten pötkii pakoon ennen kuin kissaa ehtii sanoa. Eikä varmaan viikonloppuinen selvännä sitäkään ryssäsotilaille, että minkä puolesta he ovat siellä Ukrainassa arvottoman henkensä antamassa.

Eli nyt on kyllä Ukrainan armeijalla hyvä hetki takoa kunnolla ryssää kun rauta on kuumaa. Jospa länsiliittouman satelliitti- ja muu tiedusteluaineisto ja tekoälyllä sen seulominen ja muu osaaminen antaisi parhaat neuvot siitä minne sitä kannattaa nyt Ukrainan iskeä.

Saa nähdä onko tuo Wagnerin poppoo enää kenenkään hallinnassa. Vaikka käsky kävisi Jevgeni Prigozhilta, että takaisin Ukrainen pellolle kuolemaan Moskovan porteilta, niin voihan se olla ettei kaikkia enää kiinnosta sinne lähteä tapettavaksi.
 
Rybar juoruilee seuraavaa, Venäjällä tultaisiin julistamaan yleinen liikekannallepano 26.6.2023 (minun silmissä edellinen "mobilisaatio" oli jo yleinen liikekannallepano, vaikka Putin ei haluakaan kutsua sitä sillä nimellä):

“According to unconfirmed information, general mobilization will be announced [in Russia] on the 26th (in case of heavy losses, our offensive will not stop),”

— Rybar Z Ruzzian military correspondent


1687636332478.png

 
Twitterissä, live space keskustelussa ollaan todella skeptisiä, veikkaavat isoksi hämäykseksi. Moni ei usko ennenkuin oikeasti näkyy taisteluita.

Viittaavat Venäjän tehneen näin aiemminkin historiassa, jonka varjolla suuntaavat huomion pois jostain muusta. Massiivinen joukkojen siirto tms
Tähän eiliseen/yölliseen viestiini liittyen -- Wagnerit siirtäneet ~20k joukkoaan E105 tielle

 
Back
Top