Uutisia Venäjältä

Medvedev suoltaa somessa törkeyksiä, ja se ihmetyttää tutkijaakin: ”Jumalattoman radikaali ja läpeensä fasistinen sävy”​

Venäjän ex-presidentti suoltaa somessa mitä törkeimpiä asioita Japanin pääministeristä ukrainalaisiiin. Mitä hänestä pitäisi ajatella?

Medvedev on muun muassa kehottanut Japanin pääministeriä tekemään itsemurhan ja uhannut Hollannin Haagia pommituksilla. Haagissa sijaitsee kansainvälinen rikostuomioistuin ICC, joka teki presidentti VladimirPutinista pidätysmääräyksen maaliskuussa.

Ukrainan suhteen Medvedevin puheissa on nähtävissä suoranaista kansanmurhaan kiihottamista. Näin hän kirjoitti pikaviestipalvelu Telegramissa kesällä 2022:

– Vihaan heitä. He ovat paskiaisia ja friikkejä. Niin kauan kuin minussa henki pihisee, aion tehdä kaikkeni, jotta heidät pyyhitään maailmankartalta.

Venäjän hallitus hankaloitti Twitterin käyttöä ja julisti Facebookin ja Instagramin omistavan Metan ”äärijärjestöksi” viime vuoden huhtikuussa, mutta Medvedeviä se ei ole estänyt tviittaamasta ahkerasti.

Tuoreessa tviitissään hän perustelee kuuden kohdan listalla, ”miksi Ukraina häviää maailmankartalta”. Medvedev käy läpi, kuinka ”kukaan ei tarvitse Ukrainaa”.

Hän myös väittää, että ukrainalaisetkaan eivät tarvitse ”natsi-Ukrainaa”. Hän kutsuu ukrainalaisia verta imeviksi parasiiteiksi ja ehdottaa, että jäljelle jääneet ukrainalaiset voisivat liittyä Antarktikseen pingviinien seuraksi.
 
Näyttipa Meddukin oikeat kasvot, itse asiassa aina oli näkyvissä, paitsi näille, jotka olivat hypnoosissa josta hänen "koulutuksesta". Meddu oli jo nuoresta hyvin kostonhimoinen (kaunainen) paskiainen.
 
Yhä enemmän alkanut tulemaan Twitterissä näitä ”tavallisten” rysyjen päällekarkausvideoita. Tyypillistä on että usein hakattava on nainen ja ympärillä olevat muut ihmiset eivät laita riittävästi kampoihin riuhajalle. Liekö nämä jo Wagner veteraaneja ja postdraumoissa?

Varoitus vielä väkivallasta twiitin videolla.


Ollaan NIIN miestä kun piestään naisia. Voi jumalauta mitä paskakansaa nuo elukat ovat.
 
Tämä tilasto vuodelta 2003, tiedä sitten onko asiat parantuneet vai pahentuneet? "Venäjällä noin 14 000 naista kuolee vuosittain perheväkivallan uhrina. Ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin mukaan maassa joutuu joka päivä 36 000 naista kumppaninsa hakkaamaksi. Naisjärjestöjen keräämien lukujen mukaan joka 40. minuutti kuolee yksi nainen kodissa tapahtuvan väkivallan uhrina. Lisäksi tänä vuonna yli 15 000 naista myydään seksiorjiksi Kiinaan."
 
Viimeksi muokattu:
17.03: Putin määräsi perustettavaksi Ukrainan hyökkäyssotaa käsitteleviä museoita


Lainaus: "Alueellisissa ja paikallisissa museoissa pitäisi esitellä "sotilaallisen erikoisoperaation tapahtumia ja siihen osallistuneiden urotöitä", sanotaan Kremlin nettisivulla julkaistussa virallisessa asiakirjassa.
Asiaankuuluvien viranomaisten pitäisi Putinin mukaan myös miettiä, kuinka "sotilaalliseen erikoisoperaatioon liittyvät esineet" siirrettäisiin näytteille."

Kyllä se taitaa olla hieman harhainen, tai sitten tuo tarkoittaa vessanpönttö/pesukone/mikromuseota. Eli seuraavaksi nähdään uusi värväyskierros mutta sen lisäksi suuri vessanpönttötakavarikointioperaatio.
 

Ruuvi kiristyy....​



Putin allekirjoitti tukun uusia lakeja - maanpetoksesta voi saada jatkossa elinkautisen​

Venäjän presidentti Vladimir Putin allekirjoitti uutistoimisto Reutersin mukaan perantaina lukuisia uusia lakeja.

Maanpetoksesta voi jatkossa saada Venäjällä elinkautisen rangaistuksen. Lailla mitä todennäköisemmin pyritään korottamaan venäläisten kynnystä lähteä osoittamaan mieltään esimerkiksi Ukrainan sotaa vastaan. Maksimirangaistus ei ollut ennenkään lyhyt, aiemmin maanpetoksesta voitiin tuomita Venäjällä 20 vuoden vankeusrangaistus.

Jatkossa "terroristisesta teosta" voi saada 15 vuoden maksimirangaistuksen sijaan 20 vuoden tuomion. Sabotaasin rangaistus nousi yhtälailla 15 vuodesta 20 vuoteen. "Kansainvälisestä terrorismista" voi niin ikään jatkossa saada elinikäisen vankeusrangaistuksen 12 vuoden maksimituomion sijaan. Reutersin mukaan laissa ei määritelty mitä "kansainvälinen terrorismi" tarkoittaa.

Aiemmin perjantaina uutisoitiin Putinin hyväksyneen lain, jonka nojalla henkilöltä voidaan riistää Venäjän kansalaisuus, jos tämän katsotaan syyllistyneen kansallisen turvallisuuden vaarantamiseen. Kyseinen laki koskee tosin vain niitä henkilöitä, joille on myönnetty Venäjän kansalaisuus vasta heidän syntymänsä jälkeen.


 
Tää ei nyt varsinaisesti ole uutisia venäjältä, mutta on persemaan asukkaista Australiassa. Näilläkin pitäisi olla pääsy vapaan maailman tiedonvälitykseen, mutta kun kapasiteetti ei riitä niin tässä tulos. Sitten ihmetellään kun kokevat russofobiaa.

Ajat sitten piti bannattaa, kaikki hedän sposamaat lafkat!
Kommunismi rutolle suljettiin silmät, vaikka Bismarck sanoi Marxista "tämän kirjanpitäjän takia maailma tulee vielä itkemään" ja todellakin itketty. Myyty fasismis paskempaa ruttoa kauniissa pakkauksessa.
Gulagit eivät kelvanneet rodistuksia eikä mitkä puhdistukset, eikä miljoonien tappaminen. Eikä Stalin itse suunnittelema maailman valloituksesta viis, valittiin kahdesta rutosta "kesymmän" ruton. Nykyinen putinismi on sitä peruja. Kremlin psykopaatit nyt ovat valmiit vaikka mihin, heitä on oikein lihotettu olemaan voimissa 😡😡😡
 
Back
Top