Venäjän masinoimat "pakolais"-virrat Suomeen


"Hallituksella on tahtotila sulkea koko itäraja, mutta oikeudelliset seikat ovat osoittautuneet asiassa hankaliksi kansainvälisen suojelun keskittämisen turvaamisen vuoksi." -Ilta-Sanomat-

...........................................

Niin vaikka täällä nyt hallitusta ja sisäministeriä on rienattu, niin kyllä minun nähdäksi koko itäraja olisi jo suljettu tai sulkeutumassa jos se hallituksesta olisi kiinni. Mutta ei, piti muuan Mikko Puumalaisen mennä laittamaan kapuloita rattaisiin ja vesittää tämä suunnitelma.
Minä näkisin asian niin, että apulaisoikeuskansleri Puumalainen on vastuussa tästä huonosta lopputuloksesta ja onnettomasta lain tulkinnasta. Kyllä itäraja voidaan sulkea ja turvapaikan haku keskittää johonkin muualle. Olkoot Puumalainen vastuussa myös siis siitä jos homma alkaa hänen päätöksensä takia menemään yhtään kaaottisemmaksi.


Toki sen verran laitan kyllä hallituksen piikkiin myös, että eihän apulaisoikeuskanslerin kannanotto/huomautus ole muuta kuin kannanotto. Hänellä ei ole oikeutta estää päätöksentekoa ja halutessaan hallitus olisi voinut vähät välittää Puumalaisesta. Ja tässä vallitsevassa tilanteessa se olisi ollut kyllä suotavaa. Miksi näin ei sitten tehty? Sitä kyllä ihmettelen. Tässä kohtaa olisi hallituksen avain ministereiltä vaadittu kanttia jota ei nyt ainakaan vielä ollut, harmi kyllä.

Oli miten oli niin olennaista on se, että itärajan sulkua tiukennetaan nykyisestä enemmän, vaikka sitten sitten tarkoittaisi vain sitä, että yksi rajanylityspaikka olisi enää tiettyinä kellonaikoina auki. Suotavinta olisi se, että koko itäraja suljettaisiin heti, mielummin ennen kuin on liian myöhäistä. Olen luottavainen, että raja saadaan kuitenkin vielä suljettua kokonaisuudessaan.
Se vähän ihmetyttää pientä kulkijaa, miksi esim. Orpo on melkein alusta asti selittänyt, että "meillä on keinot, me voimme laittaa kaikki asemat kiinni, tp- hakemuksen vastaanotto Hki-Vantaalle,
I have a dream".
Kunnes eilen, miltei pakeni kameroilta, yritti ainakin.
Oli vissiin saanut kuulla jotain, joltain.
Voi olla, että olen unelmissani nähnyt tämän näin ja Joulupukki meni taas ohi.
Varmaa on, että puuma-nainen on aiheuttanut tämän, mutta hallitus on vastuussa siitä, että pian pari viikkoa on nussittu ilmaa ja valehdeltu kansalaisille.
Pois on se mairea hymy, joka loisti Petsun kasvoilla pari päivää vaalien jälkeen.
Tiedän, hallitusvastuu on rankkaa, nyt sen tietää Orpokin.
 
Nämä kaikki toimintatavat ovat ikävä kyllä ihan omia fantasioitasi, eiköhän se nyt ole tullut jo selväksi kuinka sitkeästi täällä roikutaan kiinni vanhoissa pykälissä/kaavoissa tehdä asiat, ikävä kyllä itselle kaikista haitallisemmalla tavalla. Jos rajaa ei saada kiinni vaikka laki niin mahdollistaa, niin tasan varmasti ei löydy sitä päällikköä mistään virastosta joka alkaa soveltaa toimintaa omalla tasollaan ihan oman päänsä mukaan. Ylempääkään ei sitä impulssia tule, koska jokainen suojaa omaa persettään!

Raja pitäisi nyt heti saada kiinni, mitä kauemmin eetterissä on tieto avoimesta rajasta, edes siitä yhdestä, niin sitä kauempaa/enemmän alkaa virtaamaan tänne porukkaa ja sitä virtaa ei suomen koneisto pysty enää estämään koska pykälät! Se että pääsee maahan sisään ja prosessiin ei tyrehdytä sitä faktaa että raja on auki ja se on se info joka saa suuret massat liikkeelle.

Nyt alkaa oikeasti olemaan kiire!
Kai sitä nyt, p**kele, fantasioida saa...?

Jokainen päivä joka vatuloidaan sitä voidaanko raja laittaa kiinni vai ei voitaisiin käyttää myös noiden vetovoimatekijöiden riisumiseen. Vaan se on sitten herrojen käsissä ja herrathan näyttävät hoitavan tointansa vallan ensiluokkaisesti tälläkin hetkellä.

En nyt jaksa jatkaa tätä vaan lähden katsomaan pornoa. VHS -nauhalta.
 
Olen edelleen sitä mieltä, että itärajan rajanylityspaikat voidaan sulkea estämättä turvapaikanhakijan saapuminen Suomeen maarajan kautta. Pidetään auki Tornion rajanylityspaikka niin kuin tähänkin asti on tehty. Helpompi sitä kautta on vilpittömällä mielellä olevan turvapaikanhakijan Suomeen saapua kuin Sallasta.

Ihmettelen vaan, miksi tästä vaihtoehdosta ei puhuta missään mitään. Jankataan jostain Helsinki-Vantaan lentokentästä pelkästään. Syy siihen on, että poliitikkomme ovat typeryksiä eivätkä osaa katsoa karttaa.

Olisi itse pitänyt alkaa poliitikoksi, perkele. Tai valtakunnalliseksi asiantuntijaksi.
No tämä. Itselle tulee tätä touhua ja noita kuvia katsellessa mieleen että olisi pitänyt ruveta Valtakunnan johtajaksi. No joo...

Tosi asia on se, että jos tätä hommaa ei aleta hoitaa "kylmän tunteettomasti" tulee jossain vaiheessa eteen hommia joissa ainoa tunne on rekyyli.
 
"..., mutta jos saisimme edes 500 000 maahanmuuttajaa" - Jyrki Katainen.

Kanadan mallilla se olisi ok, mutta verotusilmastomme on valitettavan nihkeä johtuen vuosikymmeniä harjoitetusta vasemmistolaisesta
talouspolitiikasta. Vasemmisto haluaa tästä syystä täyttää tuon kiintiön 'pakolaisilla' (=siirtolaisilla), käytännössä muslimeilla. Sen vuoksi
tuolla rajoilla on pääasiassa suvun rahoilla ostetuilla ihmissalakuljettajien palveluilla pelipaikoille roudattuja 'kädettömiä' laiskanpulleita
jalleja, jotka ovat nuoresta iästään huolimatta hyvin tietoisia ilmaispalveluista, joita esim. Suomessa tyrkytetään tulkkien avustuksella.

Valitettavasti en usko Petteri Orpon haluun tukkia itärajan pahenevaa ja ryssän masinoimaa siirtolaisongelmaa, koska tuo Kataisen
"500 000 tarvitaan, koska heikkenevä huoltosuhde".

Saa bannata, jos ottaa ohimoon :)
 
Tää peli on menetetty. Kaikilla noilla aidoilla, asemien sulkemisilla ei ole mitään hyötyä, kun lausuu taikasanan sillä auki jätetyllä raja-asemalla.
Eli oisko se rajat takasin auki, että pääsee Imatralaiset hakee halpaa bensaa ja käymään huorissa.
Aika siirtyä kans muihin aiheisiin.
 
Ryssä tosiaan ratsioilla aikoo siirtää kymmeniä tuhansia siirtolaisia joko Suomeen tai Ukrainaan. Se on Suomen loppu. Mitä helvettiä teemme 64 F35 hävittäjällä tai tulevilla sotalaivoilla. Viimeinen sammuttakoon valot. En seuraa enää tätä Suomen tuhoamista omien toimesta. Viime kerralla torjuimme puna-armeijan 3,5 miljoonaisella kansalla.
 
Venäjä käynnisti suuret siirtolaisratsiat – tarjolla on karkotus Hölmölään tai lähtö Ukrainan sotaan.
 
Viimeksi muokattu:
Se vähän ihmetyttää pientä kulkijaa, miksi esim. Orpo on melkein alusta asti selittänyt, että "meillä on keinot, me voimme laittaa kaikki asemat kiinni, tp- hakemuksen vastaanotto Hki-Vantaalle,
I have a dream".
Kunnes eilen, miltei pakeni kameroilta, yritti ainakin.
Oli vissiin saanut kuulla jotain, joltain.
Voi olla, että olen unelmissani nähnyt tämän näin ja Joulupukki meni taas ohi.
Varmaa on, että puuma-nainen on aiheuttanut tämän, mutta hallitus on vastuussa siitä, että pian pari viikkoa on nussittu ilmaa ja valehdeltu kansalaisille.
Pois on se mairea hymy, joka loisti Petsun kasvoilla pari päivää vaalien jälkeen.
Tiedän, hallitusvastuu on rankkaa, nyt sen tietää Orpokin.

Kai siellä on mietitty, että rajalaki mahdollistaisi rajan sulkemisen ilman kikkailuja. Sitten tuli muistutus, että sinne tuli kaikessa viisaudessa kirjattua "Tässä pykälässä tarkoitetuilla toimenpiteillä ei saa estää Suomen kansalaiselle kuuluvaa oikeutta saapua maahan tai jokaisen oikeutta lähteä maasta eikä loukata vapaata liikkuvuutta koskevan Euroopan unionin lainsäädännön piiriin kuuluvien henkilöiden oikeuksia eikä kenenkään oikeutta kansainvälisen suojelun saamiseen." ja nyt nimenomaan pitäisi löytää keinot estää idästä tulevia hakemasta kansainvälistä suojelua.
 
Hallituksen olisi pitänyt vastata ryssän hybriditoimintaan tällä viikolla sulkemalla koko raja siihen asti kun ryssä lopettaa kolmansien maiden ihmisten roudaamisen rajalle. Päättäväisesti ja nopeasti.

Nythän tämä näyttää yhdeltä sirkukselta, yhyy ei voida koska ihmisoikeudet, ne palelee ja on nälissään yhyy. Kun oikeuskanslerikin sanoi yhyy ei voida.

Sanompahan vaan että tässä on myös sisäinen poliittinen kamppailu kuka saa meriitit päätöksistä. Ilmeisesti Sisäministerin valmistelema esitys oli liian kovapala toteuttaa, mutta nyt tuli se hybridikeskuksen johtajan Jukka Savolaisen mainitsema musta pekka käteen, valitettavasti. Johon kansalaiset eivät ole tyytyväisiä.

On meillä johtajat ja järjestelmä tässä maassa, voi hyvä helvetti sentään!
 
Olisko Orvon vuoro ryssiä ja luvata omaa kämppäänsä ryssäSomaleille.
Tulee ihan iha Päivärinnan tapaus mieleen tästä farssista.
Munatonta meininkiä Suomen suurimmassa Sirkuksessa tähän asti.
Asialinjalle ja etiäpäin sanon ma.
 
Rajavartiolaitoksen mukaan tulijoita on saapunut päivän aikana Sallaan yhteensä 51.

Ensimmäisessä ryhmässä oli Rajavartiolaitoksen mukaan 19 henkeä. Kyseisessä ryhmässä saapuneet ovat Syyriasta, Somaliasta ja Pakistanista.

Neihumin mukaan tulijoita pidettiin ensin hetki rivissä aseman raja-aseman edustalla minkä jälkeen saapuneet vietiin lämpimään.

Paikalta saadun kuvan perusteella SPR toimitti konttiin, jossa turvapaikanhakijat ovat, jonkinlaista apua.

Toisen ryhmän saapuessa jotkin turvapaikanhakijoista näyttivät medialle kahdella sormella joko rauhan- tai voitonmerkkiä. Tunnelma oli Neihumin mukaan iloinen.

134921538-salla.jpg


Päällikkö kuvassa

 

Liitteet

  • 20231122_170552.jpg
    20231122_170552.jpg
    427.7 KB · Luettu: 75
Back
Top