Venäjän masinoimat "pakolais"-virrat Suomeen

Kyllä näiden näyttöjen perusteella epäilyttää pahasti varsinkin rajan johdon kompetenssi. Hyvin on näköjään sielläkin omaksuttu vallitseva ideologia. Onhan tämä nyt ihan yhtä saatanan tunarointia kaikilla tasoilla.
Virkamies ja upseeri tietysti puhuu virallista totuutta, mutta on senkin sisällä laajasti mahdollista toimia ja puhua.

Nämä esillä olevat rajaupseerit kuulostavat suomettumisen kulta-ajalta tulleilta, jolloin kaikki puheet annettiin sen mukaan mitä naapurin oletettiin haluavan kuulla. Sen näkee, ettei nämä herrat usko kaikilta osin itsekään puheisiinsa.

Aika pahalta näyttää jos vielä alkaa oikea rähinä rajalla.
 
Kumma juttu. Jopa SDP ja vihreät vaativat rajojen sulkemista.

Ihmisoikeusprofessoreista fiksuin (Koskenniemi), vihjaa "rajat voisi laittaa kiinni koska se on hallituksen velvollisuus".

Ei ole poliittisia esteitä. Kaikki Suomessa kannattavat Suomen turvallisuudesta huolehtimisesta.

Ei enää pidä odotella, jokainen sisääntullut on turvallisuusuhka ja elinkaarikustannus Suomelle 600 000- 900 000.

SDP ja vihreät tietävät, että humanitaarinen kriisi kasvaa, jos siellä lähtöalueilla tehdään karavaaneja, kun "kultainen tilaisuus" loistaa pohjoisessa. Ei asia ole sen kummempi.

En ymmärrä, mitä Orpo tästä hyötyy. On toki ulkoistettuja yrityksiä, jotka pakolaisbisneksessä syöttävät ja juottavat ja majoittavat, auttavat byrokratiassa. Kun valtion piikki on auki, joku saa rahaa. Paljon rahaa. Sehän on välillä joidenkin kokoomuslaisten heikko kohta: kaikella on hinta mutta millään ei mitään arvoa. Mutta ei perussuomalainen tuollaisissa motiiveissa tukisi Orpoa.

Yksi juttu pitää muistaa. Kulisseissa tapahtuu enemmän kuin tiedämme. Ehkä jälkikäteen sitten tiedämme. Keskusteluja käydään useiden maiden kanssa koko ajan.
 

Algerialainen Fouad on yrittänyt Venäjältä Suomeen yli puolitoista viikkoa – Nyt hän nukkuu kahvilassa eikä tiedä mitä tehdä​

HS tapasi Murmanskissa kolme algerialaista miestä, jotka olivat saapuneet Venäjälle runsas kuukausi sitten turistiviisumeilla päästäkseen Suomeen. Nyt miehet ovat jumissa.
....
ALGERIASSA Fouad, 34, sanoo työskennelleensä rakennusmestarina. Vaimo sekä 2- ja 4-vuotiaat lapset odottavat Algeriassa, kun isä yrittää hankkia perheelle uutta asuinmaata. Fouad esittelee puhelimesta kuvia perheestään.

”Maassamme on paljon ongelmia.”

Fouad kertoo ottaneensa asuntolainan ja lyhentäneensä sitä säännöllisesti ajallaan, kunnes ”ajat muuttuivat”.

En maksanut enää ajallaan, joten he takavarikoivat talon eivätkä jättäneet minulle mitään. Minulla on vain perheeni. En halua, että lapseni joutuvat elämään kodittomina Algeriassa.”

Suomesta hän kertoo löytäneensä tietoa internetissä. Hän on etsinyt internetistä turvallista maata, joka takaisi elannon.

Niiden tietojen perusteella, jotka minulla on, Suomi on turvallinen maa, jossa asuu hyviä ihmisiä.”


Siellä olis rakennusmestari nyt tulossa.....Ihan Baikalin sanoi.....selkäkeikkanaurua....
 

Vs. kotimaa..

Jyväskylän sairaala Novan henkilökunta antoi hätähuudon – potilaiden pelätään kuolevan päivystykseen​

 
Viimeksi muokattu:
Ensimmäiset 6 kk tuolla napapiirin pohjoispuolella odottelemassa turvapaikkahakemuksen tulosta olisi jarruttanut hakijoiden määrää.
Osattiin sitä ennen tehdä kutsumattomille tulijoille jarrua...

471px-Dead_Russian_soldier_in_the_Winter_War_1939.jpg
 
Niin päivystävät myös tulkit ja taksit ja kunhan pääsevät kunnolla uusiin kerrostalokoteihinsa pääkaupunkiseudulle niin sitten se vasta alkaa, haetaan kaupasta uutta lastenvaunua ja mennään ajamaan ajokortit että päästään kuskaamaan hesecukceille pitsaa. Löytyy kaikenlaista kerrostalon alakertaan perustettua moskeijaa, kielikaveria ja mentoria. Voi suorastaan kieriskellä siinä haavoittuvassa asemassaan.
 
Homma alkaa vakiintua siihen, että "tilanne on hallinnassa", kun lääkärit, tulkit, kuuma soppa ja neulotut lapaset odottavat tulijaa, joka saa sitten mukavan bussikyydin Ouluun, jossa hänet rekisteröidään Suomeen ja etsitään katto ja punkka.

Ei Venäjä tyhmä ole. Sinne tuodaan noin 50 päivässä. Ajattelevat, että se on määrä, joka pitää koneen käynnissä. Kymmenessä päivässä se on kuitenkin 500. Kuukaudessa 1500 jne...

Miljoona erkkiä per sierainpari. Sivuseikka se, että kyse on operaatiosta. Homma on "jiirissä", kuten Stubb sanoi.
 
Yksi juttu pitää muistaa. Kulisseissa tapahtuu enemmän kuin tiedämme. Ehkä jälkikäteen sitten tiedämme. Keskusteluja käydään useiden maiden kanssa koko ajan.
Tämä on kaks teräinen miekka, olisi hyvä, jos mediasta ei menisi suorana vinkkejä naapurille seuraavaan siirtoon, mutta ei kansalaisiakaan oikein voi jättää tietämättömäksi. Sen myötä mitä dokumentteja on tietopyynnöillä julki tullut, niin eihän tämä toiminta ja tiedotus kansalaisille ole ihan putkeen mennyt..

Toivottavasti keskusteluissa löytyisi se Pena, joka keksii miten homma loppuu
 
Olisikohan tässä kaikessa kyse vain siitä että EU ei ole antanut lupaa rajan sulkemiseen?
Niin, että Virolle, Lattialle, Liettualle, Puolalle jne olisi lupa hellinnyt, mutta ei Suomelle?

Varmaan sama komissaari, joka kieltää valkoposkien metsästämisen Suomessa, mutta Virossa ja Hollannissa niitä saa metsästää..

Ihan kaikkea ei kannata EU:n syyksi uskoa, vaikka Suomen virkamieseliitille ja poliitikoille se erittäin hyvin kävisikin.. "Kyllähän myö, mutku EU.."
 
Back
Top