Venäjän masinoimat "pakolais"-virrat Suomeen

Voi nyyhkyn nyyhkyn taas...

"Nainen kokee, että turvapaikanhakijat ajattelevat lähinnä vain itseään. Torstain tapahtumien vuoksi rajat sulkeutuvat uudelleen, nainen perustelee mielipidettään"

 
Läpsyttelijöiden suhteen tämä hallitus on paras, mitä EU-jäsenyyden aikana on ollut.
Kohtalon ivaa, että ryssä on myötävaikuttanut siihen, että suuri osa Suomea on tullut osittain järkiinsä turvapaikkaturismin suhteen.

Jatkoa ajatellen pikakäännytykset rajalla ja kaikkinainen vetovoimatekijöiden poistaminen täytyy olla prioriteetti numero yksi.

Tilanne on avoin, mitä vaan voi tapahtua kevään koittaessa. Britannian hallitus on näyttänyt uutta suuntaa. Lait voidaan säätää uusiksi ja kv-sopimuksista irtautua epämiellyttävin osin. Olihan tämä tiedossa mutta erityisen mieluisaa, että kehitys lähti parlamentarismin ja demokratian ensimmäisestä kehdosta. Kenties Suomenkin hallitus joutuu vielä tähän pakon edessä.

Suomi voisi tehdä sopimuksen vaikkapa Pöö-Korean kanssa turhailijoiden palauttamisesta. Jokainen palautettaisiin suoralla lennolla mukanaan pari säkkiä perunoita. win-win myös Pöö-Korean kansalle, jonka kerrotaan kärsivän nälkää. Raketti-insinöörit puolestaan työllistyisivät suoraan paksun pojan ICBM-hankkeisiin.
 
Voi nyyhkyn nyyhkyn taas...

"Nainen kokee, että turvapaikanhakijat ajattelevat lähinnä vain itseään. Torstain tapahtumien vuoksi rajat sulkeutuvat uudelleen, nainen perustelee mielipidettään"

Ja sieltähän tuli se mitä tällä koko touhulla tilattiin.

"Niin suurta on venäläisten sorto!"
-Venäjän uutiset huomenna-
 
Numero 2 ei ole vaihtoehto kun eivät noudata nykyistäkään sopimusta.

Sen kokeilun hinta Suomelle oli nyt sitten tämän päivän osalta n. 120 miljoonaa euroa ja huominen varmaan pyöristää summaa mukavasti ylöspäin, kenties tuplat tai triplat? Tekisi mieli sanoa rumasti mutta tyydyn nyt vain toivomaan että tämä olisi ollut vain puhtaasti taktinen veto ilmiön jatkumisen osoittamiseksi jarruttaville instansseille. Sen hinta oli silti €120M,

Jo nyt on aivan selvää että tammikuun 14. päivä on aivan liian aikaista rajan uudelleen avaamiselle. Sulku pitäisi toteuttaa mallilla "toistaiseksi".

Enää 16 päivää ja kalenteri kääntyy kevääseen. Pitäkää hatuistanne kiinni. Kyyti tulee olemaan vielä kylmää.

Tämän päivän läpsyt 120 miljoonaa, yleislakko 130 miljoonaa, huomisen läpsyt ainakin about 150 miljoonaa.
 
Mistä löytyy realistinen kustannuslaskelma, kuinka paljon pakolainen maksaa vuodessa Suomelle?
 
Eipä yllätä tämäkään. Rajajärjestyssopimuksen mukaisesti rajavaltuutettujen tapaamisissa suomalaiset ovat ottaneet asian esille ryssän rajaviranomaisten kanssa.



– Venäjän osapuoli on toistaiseksi suhtautunut kielteisesti rajavaltuutettujen neuvotteluavauksiin ja ilmiön hallintaan liittyviin esityksiin.
 
Voi vain kuvitella, kuinka Moskovassa nauravat partaansa suomalaisten herkkäuskoisuudelle.

No, tällaista on jälki kun viimeiset 30+ vuotta Suomen lainsäädäntöä on kehitetty 1960-70-luvuilla oppinsa saaneiden äärivasemmistolaisten valtiosääntöjuristien johdolla.
 
Voi vain kuvitella, kuinka Moskovassa nauravat partaansa suomalaisten herkkäuskoisuudelle.

No, tällaista on jälki kun viimeiset 30+ vuotta Suomen lainsäädäntöä on kehitetty 1960-70-luvuilla oppinsa saaneiden äärivasemmistolaisten valtiosääntöjuristien johdolla.

Itse asiassa jos viittaat tuohon rajajärjestyssopimukseen, niin se on jatkosodan jälkeistä perua. Idea siinä on, että paikalliset rajaviranomaiset (rajavartiostojen komentajat Suomen puolelta) ovat tarvittaessa yhteydessä Neuvostoliiton / Venäjän vastapareihinsa ja keskenään viranomaistasolla selvittävät rajalla sattuneita tapahtumia ja häiriöitä. Sopimuksen alkuperäinen tarkoitus oli se, ettei rajaselkkauksia tarvitsisi viedä ylemmälle valtioiden väliselle diplomaattitasolle.
 
Pia Lindfors voisi vapaasti lähteä myös pois omasta maastaan. Ryssillä on paha aivovuoto, jota paikkaamaan Lindfors sopisi mainiosti.
Pia voisi varmaan oman asunnon luovuttaa pienellä 200€/kk korvausta vastaan Mikrin käyttöön, jos kerran on niin halukas ottamaan niitä "turvapaikan hakijoita"
 
Eikös luku ollut jo liki 130 ja Vaalimaan raja-asemalle tulossa lisää, voi hyvinkin 150+ olla tämänpäiväinen saldo
Torstain lukema oli Niirala 93 ja Vaalimaa 62
Tälle päivää Vaalimaan osalta jo yli 70

 
Ei oikeuskansleri tuollaista voi määrätä.

Oikeuskanslerin virastoa on kuultava, mutta hallitus tekee itsenäisen päätöksen.

Sisäministeri Rantanen ja pääministeri Orpo, tulkaa ikkunaan!!!
Oikeuskanslerin hommana on tosiaan joka tapauksessa todeta miten hallituksen esitys suhtautuu voimassa olevaan lainsäädäntöön. Hallitus sitten poikkeaa tästä linjasta jos välttämättömäksi katsoo ja kantaa asiasta vastuun. Siihen ei pidä mennä että poikkeamista vaiettaisiin ikään kuin kaikki olisi kunnossa.
 
Back
Top