Recent content by Betoni

 1. B

  Presidentinvaalit 2018

  Montako muutti Viroon, Puolaan, Unkariin,, miksi me ei voida tehdä yhteistä politiikkaa näidenkin eu maiden kanssa?
 2. B

  Presidentinvaalit 2018

  Selittää paljon onnea vaan kylläse siitä. Ei tarvi jättää kuin se yksi tupakka väliin ja se on siinä. Ensi kuussa tulee kaks vuotta täyteen ja jos minä onnistuin onnistut sinäki
 3. B

  Presidentinvaalit 2018

  Jospa kirjoittasit selkeämmin. Turha syyttää kepulaisia Niinistön tekemättömyydestä. Tunnen kuitenkin meleko monta rivi kepulaista syntymäpaikastani johtuen, ja heidän joukosta natoa kannattaa valtaosa. Keskustan ammatti poliitikoista liian moni haikailee neuvostoliiton aikoja.
 4. B

  Presidentinvaalit 2018

  Päivitä tiedustelutietosi, ne kuulostavat joko vanhentuneilta tai väärin tulkituilta. Tuo nato optio on vähän ku olisi aikaa rakentaa huussi tai ainakin riuku, mutta ei vaan tarkistetaan vaan onko saippuaa ja vaihto kalsarit(lämminvesi tietysti unohtu) Jos Niinistö haluaisi ja uskaltaisi hän...
 5. B

  Presidentinvaalit 2018

  Niinistö voi olla paras poliitikko, mutta minä en hänestä pidä ja vielä vähemmän hänen ylimielisistä kannattajista. Niinistön kannattajien kanssa keskustelu muistuttaa uskovaisten kanssa tinkaamista. Toivottavasti tulee toinen kierros, sitten varmaan äänestän Saulia hän on kuitenkin vähiten...
 6. B

  Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

  No sehän on lesta. Niille on ominaista juuri tuollainen käytös, suljetaan ulkopuolelle ja kiusataan jos et ole samanlainen.
 7. B

  612-marssi & anarkistit

  @hansai mikä tuo ERÄ:n päätoimittajan juttu on, vaikka taidanpa perua tilauksen jo tuolla perusteella. Noita Twitter ketjuja ei ilmeisesti voi mitenkään lukea rekisteröitymättä?
 8. B

  612-marssi & anarkistit

  Eli onko @Fremen nyt täys- vai varttinatsi sun mielestä? Hän kun on kertoi kulkueeseen osallistuneensa.
 9. B

  Maanpuolustus.net 3.0

  Tämän ku sais valinnaiseksi muuten hyvä, mutta periaatteesta muutosta vastaan. Vanha takas:)
 10. B

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Näinpä! Olisi kyllä mielenkiintoinen kirja lukea, jos sais käteisellä joltain trokarilta pimeältä kujalta ostaa.
 11. B

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Eipä uskalla ainakaan omalla kortilla lainata.
 12. B

  #vihapuhe

  Ninä en tunnista, kun en vihapuhetta itse harrasta. Sensijaan tunnistan kyllä loukkauksen, uhkauksen tai rasistisen puheen ja niihin olen kyllä joskus syyllistynyt ainakin puhekielessä.
 13. B

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Jos joku vahingoittaa minun perhettä yhtä pahasti kuin nuita pikkutyttöjä on vahingoitettu, minä teen kaikkeni ettei rangaistus jää yksin tuomioistuimen vastuulle. Ei se ensi kertalaiselle ole kuin muutama vuosi tai ehdollista. Tuollaisia ajatuksia voisi syntyä kun lukee nuita tuomioita.
 14. B

  Vastarinnan marssi Helsingissä 6.12.

  Minkäs teet kun toveri natsi sanoo taikasanan? Tai Igor kertoo olevansa tyttö vaikka on mies oletettu ja vielä kaiken lisäksi lesbo, ja turvaan pitää päästä. Antifa vois mennä rajantaa vastamielenosoitukseen, ja jäädä sinne.