Recent content by esap222

 1. E

  Myyty M05 goretex kuoritakki

  Myyty
 2. E

  Myyty M05 goretex kuoritakki

  Myydään otsikon mukainen L-koon m05 goretex kuoritakki. Takki on Image wearin valmistama, sama takki kuin mitä Puolutusvoimissa käytetään. "Majuri turvallinen". Takki on ostettu omakustanteisesti suoraan Image wearilta, hyvässä kunnossa. Ostettu 2019. Hinta uutena 229e. Tarjoa!
 3. E

  Ostetaan Erikoisjääkärin/vaunumiehen fleecepaita

  Kyllä, juuri tuota!
 4. E

  Ostetaan Erikoisjääkärin/vaunumiehen fleecepaita

  Ostetaan otsikon mukainen paita. Paita on siis uudempi ja parempi versio intin perus nallepaidasta. Saa antaa myös vinkkejä, mikäli tällainen paita jostain kaupasta löytyy. Nähty erikoismiehillä käytössä.
 5. E

  Myydään Suojanaamari Scott m110 / M95

  Hintaa laskettu: 80e
 6. E

  Myyty 7Kiristyssiteitä

  Löytyisi 1x SOF-T:n kiristysside sekä CAT:n kiristysside. Maksavat Varustelekassa 38e. Myyn 20e kpl+postikulut. Tarpeettomana, hyvässä kunnossa.
 7. E

  Myydään Suojanaamari Scott m110 / M95

  Myydään otsikon mukainen suojanaamari Scott m110 eli myös Puolustusvoimien käyttämänä tunnettu suojanaamari m95. Hyvässä kunnossa: rihmasto, linssit, venttiilit ja naamariosa ehjiä. Myydään tarpeettomana, jäänyt lojumaan kaappiin. Hinta: 100+postit.
 8. E

  Myydään Plate carrier m/13 (Sioen)

  Tämä on myyty!
 9. E

  Myydään Plate carrier m/13 (Sioen)

  Up! Edelleen myynnissä
 10. E

  Hei, mullapa olis sulle Sioen m13 plate carrier, repulla vielä, jos niin haluat. PC on oliivin...

  Hei, mullapa olis sulle Sioen m13 plate carrier, repulla vielä, jos niin haluat. PC on oliivin vihreä, kerran päällä käytetty (käyttämätön). Mitäpä mieltä olet?
 11. E

  Ostetaan Kriha T-paitoja

  Ostetaan kriha T-paitoja (ollut esimerkiksi Varustelekassa myynnissä "coolmax" -nimikkeellä. Kokoa L!
 12. E

  Myydään Plate carrier m/13 (Sioen)

  Myydään SIEON (ent. verseidag) plate carrier m13 sekä siihen liitettävä moduulireppu. Reppua ja plate carrieria käytetty kerran, ei "tetsattu". Oliivin vihreä eli majuriturvallinen. Uutta vastaava. Reppu ja PC 420e+postit/pakettina. Kuvia voin laittaa WA numeroa vastaan, mutta googlen...
 13. E

  Myydään Camelbak BFM -reppu

  Taktiseen käyttöön suunniteltu CamelBak juomareppu. Repun tilavuus 46 litraa ja juomarakko 3 litraa. Käytetty, hyvässä kunnossa, kaikki remmit, vetoketjut ja kiinnikkeet paikallaan. Ei suurempia vikoja, eikä pinttynyttä likaa. Toisesta repun selkäremmin kiristyssiteessä näkyy hieman käytön...
 14. E

  Myyty Varuste.net lahjakortti 150e>130e

  Jos olet juuri tekemässä ostoksia varuste.net (vissiin viranomainen.fi ja muut eräsivustot kuuluu samaan konseptiin?) niin tässä olisi tilaisuus säästää! Lahjakortti helppo luovuttaa heti käyttöön, koska se toimii lahjakortin numerolla ja salasanalla
Top