Recent content by Karvajalka

 1. Karvajalka

  Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

  Kriittiset kohteet voisi ensin myydä käypään hintaan ja pakkolunastaa parilla eurolla takaisin.
 2. Karvajalka

  Pakolaisuus

  Vanhustenhoito tapahtuneen halvemmalla. Tuo vuorokausihinta on samaa suuruusluokkaa kuin mitä tavalliset lastensuojeluyksiköt ottavat. Kova hinta kuitenkin ja siksi monet kaupungit ovat vähentäneet ostopalveluita yksityisiltä palveluntarjoajilta ja käyttävät mielummin omia yksiköitään.
 3. Karvajalka

  Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

  Mitäköhän sosiaali- ja terveysministeriön osuus maahanmuuton kustannuksista on ollut?
 4. Karvajalka

  Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

  Eipähän ole enää säätämässä pakolaisasiassa, toivottavasti tilalle tulisi joku fiksumpi tapaus. Paula pääsee sisäministerinä valitsemaan oman kaverinsa.
 5. Karvajalka

  Tuntematon sotilas filmataan taas.

  Lehdon osuus tässä uudessa versiossa oli pienentynyt ja muuttunut aika paljon. Åke Lindmanin Lehto oli tavallaan kovan karski sotilas, mutta tässä viimeisimmässä Lehto esitettiin lähinnä raakana paskiaisena. Ehkä nuo molemmat ovat saman asian kaksi puolta. Hyvä leffa, suosittelen.
 6. Karvajalka

  Venäjän talous

  Eikös Idi Amin ollut Ugandassa?
 7. Karvajalka

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Poliisit hoitivat tehtävänsä maltilla, ja mikä tärkeintä, loppuun asti. Tämä oli tärkeä viesti kaikille osapuolille. Tietty osa porukasta ei sitä ymmärrä, mutta sille ei nyt vaan voi mitään. Nämä uutiset vähentävät vääjäämättä tänne pyrkivien määrää. Se että tästä rähinästä ei jaettu sen enempää...
 8. Karvajalka

  Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

  Pistämättömästi kiteytetty!
 9. Karvajalka

  Turussa useita puukotuksia ja laukauksia

  Veikkaisin että kyseinen lakimies/toimisto on hyvin hiljaa siitä että ovat olleet edustamassa tätä puukottaja. Yleisön taholta saattaisi tulla voimakasta paheksuntaa mikäli tieto tulee julkiseksi, ja eiköhän se ennemmin tai myöhemmin tule.
 10. Karvajalka

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Ymmärrän kyllä mitä yrität sanoa, mutta vedit nyt aika ravakasti mutkat suoriksi. Kaikki kolme ovat tietysti samalla suunnalla syntyneitä uskontoja ja niissä on samoja aineksia, jopa samoja profeettoja, mutta niiden erot ovat kyllä kannattajilleen selkeät. En itse pysty ajattelemaan mitenkään...
 11. Karvajalka

  Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

  Turun puukotus saattaa kääntää puolueiden kannatuslukuja suuntaan jos toiseen. Äkkiseltään voisi kuvitella että maahanmuuttokriittinen puolue nousee väistämättä.
 12. Karvajalka

  Pakolaisuus

  Italiaa alkoi hirvittämään että muu Eurooppa ei enää halua kantaa vastuutaan ja he rikastuvatkin liikaa.
 13. Karvajalka

  Kärkipoliitikkojen vahtimisketju

  Ai että oikeen Kiasmassa? Tuossa taiteen hautausmaassa? Siellä kaikki taide on niin käsitteellistä ettei sitä ymmärrä mörkökään ilman jotain ylempää korkeakoulututkintoa.
 14. Karvajalka

  Pakolaisuus

  Jatkon kannalta merkittävä päätös. Nyt vaan hieman rajavalvontaa ja pakolaisten tulo lähtee kivasti hiipumaan.
 15. Karvajalka

  Trump -psykoosi

  Pariinkin otteeseen on mieleen tullut minkälainen mediahärdelli oli aikanaan Bill Clintonin ympärillä kun hänen naissotkujaan selvitettiin. Silloin sanottiin muutamaankin kertaan ettei sillä ole oikeastaan merkitystä että Bill petti vaimoaan, vaan valehteliko hän. Katsottiin että presidentin...
Top