Recent content by kimmo.j

 1. kimmo.j

  Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

  Ennen kaikkea kyseessä on ihan ääneen sanottu Vihreiden tavoite tiivistää ihmiset lähemmäs toisiaan. Näin julkinen liikenne tulee tehokkaammaksi ja ihmiset saadaan viemäreiden ja kaukolämmön piiriin. Sen takia täällä Helsingissä ollaan valmiit kaatamaan keskuspuiston metsiä ja asuttamaan kaikki...
 2. kimmo.j

  Kokoomuksen sikailut

  Pitää näytellä
 3. kimmo.j

  Kokoomuksen sikailut

  Silloin on hyvä olla omilla suorituksilla hankittu maine hyvä työntekijänä.
 4. kimmo.j

  Kokoomuksen sikailut

  Totta, mutta kerrot juuri osan ikärasismin syistä. Toisaalta haluaa sitä ihminen uutta tai ei, jos töitä haluaa, on pakko olla valmis tekemään, vaikka ei aina huvittaisi.
 5. kimmo.j

  Kokoomuksen sikailut

  Ei ole, kyseessä on motivaation arviointi joka on osa kokonaisarviota. Meinaatko, että motivaatiolla ei pitäisi olla mitään merkitystä?
 6. kimmo.j

  Kokoomuksen sikailut

  Voi olla, että se "vanha" nähnyt "kaiken" ja ei innostu, mutta edelleen, olemmeko palkkamme arvoisia? Ei kaikki yli 50v potkita pois, eikä edes kaikkia 60v, osa potkitaan, ne jotka saavat kenkää kertovat ikärasismista, vika ei ollut heissä, tai heidän suoriutumisestaan. 60v ihmisiä palkataan...
 7. kimmo.j

  Kokoomuksen sikailut

  Mä olen niissä ollut ja noussut sieltä. Joten mun on helppo julistaa.
 8. kimmo.j

  Kokoomuksen sikailut

  Hyvä että nyt on asiat paremmin. Oletko kuitenkin ajatellut, että joku maksaa sinun tukesi? Ja se joku joka painaa sielä oravanpyörässä, ei ole ehkä onnellinen maksaessaa järjetöntä veroprosenttia. Työmarkkinat voisivat olla paljon paremmat, mutta niitä ei uudisteta, koska kukaan ei ole valmis...
 9. kimmo.j

  Kokoomuksen sikailut

  https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/2c1eeada-34a1-4df6-a07c-2adad41fa0f2 Iltalehdessä hyvä ja kiihkoton kirjoitus asiasta. Kannattaa lukea.
 10. kimmo.j

  Kokoomuksen sikailut

  Tuleeko sinulle yllätyksenä, että kaikki eivät halua maksaa loputonta halua vältellä töitä? Tuilla eläminen ei ole sitä mihin ihmisiä pitäisi kannustaa, vaan työntekoon.
 11. kimmo.j

  Poliisitoiminta

  Tuo addu on sellainen aine, etä terve ihminen sitä kehittää. Koulutus ja kokemus auttavat sen hallitsemisessa, mutta poliisikin on vain ihminen. Joskus tulee virheitä, nyt tuli pieni ylilyönti. Ei vahinkoa. Toki arvostelijat voivat omista kokemuksistaan takaa-ajoista. :)
 12. kimmo.j

  Uusi taistelijan ase

  Me ammuttiin pystykorvasta alkaen noita ammuntoja. Veikkaan KVKK:n valikoituneen ihan perinne mielessä. Me ammuttiin noissa joskus alkutilanteessa myös ITKK:lla, joten vaara alue tuskin on syy.
 13. kimmo.j

  Uusi taistelijan ase

  Taisivat kulkea nimellä lähipuolustusammunnat. Meillä oli vastaavia vaikka kuinka paljon ja toimintaa elävöitettiin mitä erilaisimmilla aseilla. Parasta laatu toimintaa.
 14. kimmo.j

  Uusi taistelijan ase

  Tasapäistämisessä, eri tehtävissä tarvitaan erilaista asetta.
 15. kimmo.j

  Uusi taistelijan ase

  Ainakin ennen RK oli vaunun varustukseen kuuluva ase ja henkilökohtaisena aseena jokaisella pistooli. RK oli lataajan kannossa, ellei muuta määrätty ja kierrätettiin juuri väijyssä olevalla.
Top