Recent content by lepinkäinen

 1. lepinkäinen

  TV-sarjat, joita katso(i)tte?

  NettiX, Marco Polo, kaanihommia yllättäen eikä laivajuttuja. Koukutti kyllä heti ensimmäisestä jaksosta.
 2. lepinkäinen

  Suuri Lidl keskustelu

  Edelleenkin on Lidl totaalisesta boikotissa heidän HR:n täydellisen taidottomuuden ja lakeja neuvottaessa yhteistyökyvyttömyyden vuoksi. Liittyy rekrytilanteisiin joissa nuori henkilö haluaisi vaihtaa firmaa, edes semmoinen perusasia kuin työtodistuksen toimittaminen ei suju. Käsittääkseni...
 3. lepinkäinen

  Hyväntekeväisyys

  Olen itse ajatellut hyväntekeväisyyteni niin, että en lahjoita yhtään mitään, vaan annan aikaa (ja työtä). Tänä talvena teen lumitöitä vanhuksille ihan tässä asuinalueella. Oma pointtini tähän on se, että kun omat kakarat on jo syvästi omavaraisia mutta vielä kotona, ja vain vaimo ja koira...
 4. lepinkäinen

  Eränkäynti

  Joo, en minäkään susia tänne laumoittain kaipaa, ei sillä, haittaisi koiran kanssa kairassa kuljeskelua huomattavasti. Ei käy kateeksi Hyrynsalmen eteläpuolisilla alueilla koiralla metsästäjiä lainkaan. Pielessä on kuvio sielläkin.
 5. lepinkäinen

  Eränkäynti

  Tällä hetkellähän pedon tai ajoneuvon luiskaan laittamasta poronkantturasta tienaa 2-3 kertaisesti sen mitä teuraana. Järjestelmää on hiottu pitkään ja kuulemma se on hyvä, maksajana valtio, keneltä se sitten varsinaisesti rahoituksensa hankkii... siinä se ihmisen, tai no, poroisännän hyöty.
 6. lepinkäinen

  Eränkäynti

  Se onkin hauskaa miten lintu-ukkojen taitoja ei mitata mitenkään, vaikka yhtä pasmat housussa siellä metässä pahimiĺltaan oĺlaan. Ehkä se kuolema ei vaan pelota. Paitsi Hirvimiesten toimesta.
 7. lepinkäinen

  Myyty 7Kiristyssiteitä

  Pukkasin viestiä sinulle
 8. lepinkäinen

  Mitä luet juuri nyt?

  Mikko-Pekka Heikkisen Terveiset Kutturasta ensin ja nyt saman miehen Betoniporsas menossa. Varsin viihdyttävää nykysuomen perkkausta.
 9. lepinkäinen

  AA-ryhmä

  Hei, voit päättää tänään, että teet saman uudestaan huomenna. Mutta päätä vain huomisesta.
 10. lepinkäinen

  Eränkäynti

  Tässäkin asiassa taitaa pyynti- ja saamamiehet erottua. Minäkään en ole paljon marinoinut kun en ole riistaiseen makuun vielä päässyt kyllästymään ;)
 11. lepinkäinen

  Suurpeto keskustelu

  Jospa tarinat ois tosia ja tämä nyt lopetettu ois ainoa häirikkö täällä. Fingers crossed. Totuutta ei taida tietää kukaan, mutta oma vainu sanoo edelleen, että komenna koira lähelle kun näätähommiin huomenna mennään.
 12. lepinkäinen

  Suurpeto keskustelu

  Pitkässä ketjussa pihalla. Se pahin vaihtoehto tietysti koiran kannalta. Vaan eipä täällä ollut tarvetta aiemmin tästä ongelmasta huolehtia. Omassa pihassa on onneksi jämäkkä tarha, tosin asutaankin taajamassa.
 13. lepinkäinen

  Suurpeto keskustelu

  Tiistaina meni toinen koira pihasta täällä suden suuhun lyhyen ajan sisään. Nyt taas vähän eri suunnalta. Ei uppoo se yhden suden teoria Kuusamon alueella oiken vieläkään.
 14. lepinkäinen

  Suurpeto keskustelu

  Sopii toki kansallispuistoon jos se puisto on ihan oikea erämaa. Sitten pitää muistaa myös se, että täällä pohjoisessa Koillismaalla kansallispuistotkin ovat koirallametsästettäviä alueita joihin poro on tuotu vasta kun lantalaiset alkoivat poronkantturoista elantoa tekemään. Kyseessä on...
Top