Recent content by lepinkäinen

 1. lepinkäinen

  Kiristyssiteet

  Ei välttämättä koiralle kuule, pointtihan oli se että kun miettii hyvin niin tarvitaan vain yksi setti ea-kamaa partioon.
 2. lepinkäinen

  Eränkäynti

  Pohjikselle suosittelen Garminia, en lähtis kosketusnäytöllisiin kapuloihin niissäkään. Itellä Astro 320 ja t5 panta, varalla dc50 panta ja on toimineet kun tauti. 320 ei ole uutena myynnissä enää ja itselläkin on mielessä vaihto oliko se nyt alpha 50 missä on näppäimet (käytän paljon...
 3. lepinkäinen

  Koronavirus Suomessa

  Nyt sitten joku tolkku terminologiaan, "villieläinten syöminen" on ihan erittäin suosittua ja jopa kannatettavaa toimintaa täällä meilläkin päin. Mene ulos, metsästä ja syö.
 4. lepinkäinen

  Koronavirus Suomessa

  Ei sitä vielä tiedä, mitä kaikkea sattuu. Jos mennään kunnolla kyykkyyn ja Eurooppa tai kukaan muukaan ei pysty tukemaan niin... oishan siinä naapurille paikka vähän laajentaa.
 5. lepinkäinen

  TV-sarjat, joita katso(i)tte?

  NettiX, Marco Polo, kaanihommia yllättäen eikä laivajuttuja. Koukutti kyllä heti ensimmäisestä jaksosta.
 6. lepinkäinen

  Suuri Lidl keskustelu

  Edelleenkin on Lidl totaalisesta boikotissa heidän HR:n täydellisen taidottomuuden ja lakeja neuvottaessa yhteistyökyvyttömyyden vuoksi. Liittyy rekrytilanteisiin joissa nuori henkilö haluaisi vaihtaa firmaa, edes semmoinen perusasia kuin työtodistuksen toimittaminen ei suju. Käsittääkseni...
 7. lepinkäinen

  Hyväntekeväisyys

  Olen itse ajatellut hyväntekeväisyyteni niin, että en lahjoita yhtään mitään, vaan annan aikaa (ja työtä). Tänä talvena teen lumitöitä vanhuksille ihan tässä asuinalueella. Oma pointtini tähän on se, että kun omat kakarat on jo syvästi omavaraisia mutta vielä kotona, ja vain vaimo ja koira...
 8. lepinkäinen

  Eränkäynti

  Joo, en minäkään susia tänne laumoittain kaipaa, ei sillä, haittaisi koiran kanssa kairassa kuljeskelua huomattavasti. Ei käy kateeksi Hyrynsalmen eteläpuolisilla alueilla koiralla metsästäjiä lainkaan. Pielessä on kuvio sielläkin.
 9. lepinkäinen

  Eränkäynti

  Tällä hetkellähän pedon tai ajoneuvon luiskaan laittamasta poronkantturasta tienaa 2-3 kertaisesti sen mitä teuraana. Järjestelmää on hiottu pitkään ja kuulemma se on hyvä, maksajana valtio, keneltä se sitten varsinaisesti rahoituksensa hankkii... siinä se ihmisen, tai no, poroisännän hyöty.
 10. lepinkäinen

  Eränkäynti

  Se onkin hauskaa miten lintu-ukkojen taitoja ei mitata mitenkään, vaikka yhtä pasmat housussa siellä metässä pahimiĺltaan oĺlaan. Ehkä se kuolema ei vaan pelota. Paitsi Hirvimiesten toimesta.
 11. lepinkäinen

  Myyty 7Kiristyssiteitä

  Pukkasin viestiä sinulle
 12. lepinkäinen

  Mitä luet juuri nyt?

  Mikko-Pekka Heikkisen Terveiset Kutturasta ensin ja nyt saman miehen Betoniporsas menossa. Varsin viihdyttävää nykysuomen perkkausta.
 13. lepinkäinen

  AA-ryhmä

  Hei, voit päättää tänään, että teet saman uudestaan huomenna. Mutta päätä vain huomisesta.
 14. lepinkäinen

  Eränkäynti

  Tässäkin asiassa taitaa pyynti- ja saamamiehet erottua. Minäkään en ole paljon marinoinut kun en ole riistaiseen makuun vielä päässyt kyllästymään ;)
Top