Recent content by lihapakaste

 1. L

  Password managerit ja salasanat

  Täältä ääni Last Passille. Minulla on käytössä maksullinen versio, joka toimii myös mobiililaitteissa ja mahdollistaa kaksivaiheisen tunnistautumisen. Hintakaan ei ole paha 15€/vuosi tjsp. Yhden salasanan ja dongelin takana on kaikki käyttäjätilit, joihin kaikkiin on generoitu pitkät ja vahvat...
 2. L

  Space X Falcon Heavy Lift Vehicle ja avaruustekniikan tulevaisuus

  Tähtien valo on noin 10 000+ kertaa himmeämpää kuin auringonvalo. Ihmissilmän sopeutumiskyky ei riitä noin suureen eroon valoisuudessa. Kameran valotusajan säädöllä voidaan valita mitä halutaan kuvata: himmeille kohteille pitkä valotusaika, kirkkaille lyhyt. Kuvassa näkyy auringonvalon...
 3. L

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Olisi mielenkiintoista tietää. Tosin tuokin luku on liian pieni, koska Suomen kansalaisuuden saaneet ulkomaalaiset tilastoidaan suomalaisiksi.
 4. L

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Celoxia saa siteeseen imeytettynä, lienee helpommin poistettavissa.
 5. L

  Korean Sota Osa II ?

  Satelliittihavainnosta käsky stealth tiedustelualustalle paikantaa tankkeri ja B2 1000kg täsmäpommi kyydissä perään. Täsmäpommi liitää kymmeniä kilometrejä, joten öljytankkeri vain räjähtää yllättäen. Kukaan ei nähnyt mitään, kuullut mitään tai havainnut tutkassa mitään. Pitäisi varmaan olla...
 6. L

  Bannit ja varoitukset

  Anteeksi tyhmä kysymys: vanhenevatko sakkopisteet koskaan?
 7. L

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Jos ei osaa olla ihmisiksi, niin tuo on oikea toimintapa.
 8. L

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Päähän huppu, jonka materiaali päästää läpi ilmaa sopivasti hengenpitimiksi, muttei riittävästi huutamiseen ja reuhtomiseen. Jos on kiltisti saa hupun pois päästä. Jos reuhaaminen jatkuu, huppu päähän loppumatkaksi.
 9. L

  Oudot some-kokemukset

  Minulla on yleisselaimena Firefox, jossa NoScript, Ghostery, Privacy Badger, AdBlock (pois mp.netissä) ja httpsEverywhere. Twitterin ja Facebookin nappulat jäävät lataamatta samoin kuin moni muukin trackeri.
 10. L

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Jos ei saa huumata, niin kädet ja jalat rautoihin ja lyhyt ketju väliin niin potkiminen ja lyöminen käy vaikeaksi. Jos huuto ei lopu niin huppu päähän. Prkl :mad:
 11. L

  HS tietovuoto Puolustusvoimien tiedustelusta

  Putler on ominut aika monta juttua Aatun kikkakirjasta.
 12. L

  HS tietovuoto Puolustusvoimien tiedustelusta

  Koska äärivasemmistolaisuutta on perattu kriittisesti valtamediassa tai yhteiskunnassa yleensä? Vai viitataanko tässä vain tähän foorumiin?
 13. L

  HS tietovuoto Puolustusvoimien tiedustelusta

  Huvittavaa katsoa MV:n kiemurtelua, kun toisaalta pitäisi isänmaallisesti tuomita maanpetos, mutta venäjämyönteisesti torpata tiedustelulakia.
 14. L

  HS tietovuoto Puolustusvoimien tiedustelusta

  Hyysäriä minulle ei ole vuosiin tullut, mutta Sanoma konsernin Tiede-lehteä olen tilannnut. Eilen soitin asiakaspalveluun ja peruin tilauksen. Asiakaspalvelija tiedusteli lopetuksen syytä, johon vastasin, etten tee bisnestä maanpetoksellisten konsernien kanssa. Vastaus oli tuhahdus "No just"...
Top