Recent content by RaumaRepola

 1. R

  Tutkijat: Sota ja väkivalta eivät kuulu ihmisluontoon

  Sotahan on ollut monen ihmisen viimeinen toivo usein historian saatossa. Se on tarjonnut seikkailun ja mahdollisuuden rikastua tai kuolla nälkään...
 2. R

  Syyrian konflikti

  Ei taida miesvahvuudet oikein piisata moiseen hallituksellakaan. Mitä maita kuuluu tohon syyrian ystävät ryhmään? Meinaavat auttaa kapinallisia jopa länsimaisella sotilasjohdolla. Se ei taida paljoa hyödyttää, kun ne huuta.a vaan allahu akbar koko ajan.
 3. R

  Syyrian konflikti

  On noi kapinalliset vaan aika hölmöjä. Missä oli suojaava jalkaväki? Paikallaan ollessa toi sillipurkki on kuolemanloukku. Taistelukyky noin vanhalla tankilla on hyvin rajallinen etenkin kaupunkiolosuhteissa. Panssarikrenatöörit ei vissiin ole kapinallisille tuttu käsite.
 4. R

  Syyrian konflikti

  Hieno flekkis siellä ainakin oli. http://m.youtube.com/watch?v=DD9Eft-4hjw
 5. R

  Syyrian konflikti

  Defencenetin mukaan israel olisi iskenyt eilen lentokentälle damskoksessa. Seuraakohan tästä mitään uutta? Tuolla syyrian ilmatilassa saa lennellä aika vapaasti kuin ruotsissa konsanaan. Siellä mitään vakavsti otettavaa ilmapuolustusta ole.
 6. R

  Syyrian konflikti

  En uslo että tulee lentokielto aluetta tai mitään järeämpiä aseita kapinallisten haltuun. Obama on pelkkää puhetta, edes kemiallisten aseiden käyttö ei muuta tätä tosiasiaa. Ja kapinallisten allahu akbar taktiikalla ei pitkälle pötkitä. Kapina on pian kukistettu ja sitä seuraa assadin...
Top