Recent content by Routa

 1. R

  Hopealuodit

  On kokokuopariluotejakin. Sekä umpimessinkisiä.
 2. R

  Hopealuodit

  Hopea on kuparia pehmeämpää.
 3. R

  Aseet metsästyskäytössä.

  Olisiko Forp kääntöjalusta sopiva?
 4. R

  Eränkäynti

  https://www.ahtihuvila.fi/cgi-bin/webio2kauppa?Patruunat/Haulikko/Muut/Gamebore_New_Bishmunt_12/65_no:4&naytasivu=5480&id=0&saitti=ahtihuvila https://www.ahtihuvila.fi/cgi-bin/webio2kauppa?Patruunat/Haulikko/Muut/Kent_TungstenMatrix_12/70_no.5&naytasivu=5482&id=0&saitti=ahtihuvila
 5. R

  Väestöpolitiikka

  Itseasiassa ympäristöväki taitaa haluta, että ihmiset asuisivat mahdollisimman keskitetysti, koska silloin palvelut olisivat niin lähellä ettei yksityisautoilua tarvittaisi.
 6. R

  Hauskoja kuvia

  Toisenlainen näkökulma: huomaavaista kun jättää toisen "poikaystävän" rauhaan.
 7. R

  wanhat aseet ja kysymyksiä tietäjille

  Ei siinnä erikoistehosteita tai linnan muureja tarvita jos testataan pudotuksen (jonka toisella puolella on vastustaja valmiina iskemään) yli hyökkäys. Sopiva oja tai vastaava riittää. Ongelmana ylempänä vaiko alempana kysymyksessä on mikä aikakausi olisi kyseessä ja missä, lähinnä millaisia...
 8. R

  wanhat aseet ja kysymyksiä tietäjille

  Jos tuo high ground -juttu on Star warsista niin miksi molemmat ovat kiinteällä maalla? Leffassahan toinen oli tukevalla maalla ja alempana olija joutui hyppäämään laavavirran päällä olevalta tasolta maalle, jossa toinen oli valmiina.
 9. R

  wanhat aseet ja kysymyksiä tietäjille

  Jostain olen lukenut, että läppälukko Husqvarnassa N tarkoittaa nickel eikä nitro.
 10. R

  Suuri maatalouskeskustelu

  Ehkä tarkoitetaan ettei ihan lyhyimmillä patruunoilla ruveta lopettamaan. Loukkuun lopettamisessa ei tarvitse olla tehoiltaan metsästyslaillinen ja käsiasettakin saa käyttää. Eli kyllä se PAV on kelvollinen lopetusaseeksi jos sellaisen omistaa.
 11. R

  Maastopukua itselleni

  https://www.varusteleka.fi/fi/product/jama-rusetti-taskuliina-setti/61121
 12. R

  Päivän vitsi

  Tytär kertoo äidilleen, että on alkanut seurustella naapurin kanssa. Äiti kauhistuu: - Hänhän voisi olla isäsi. - Mä olen jo täysi-ikäinen. Sitäpaitsi, ikähän on vain numero. - En minä nyt ikää tarkoita.
 13. R

  Uutisia Britanniasta

  Milloinkohan päästään Mustanaamion sormuksiin?
 14. R

  Maamiinojen korvaaminen uusilla aseilla

  Kevlar-sombrero, se sopisi paremmin siviilimarkkinoille. Sitä voisi käyttää kilpenä jos esimerkiksi "mielenterveyspotilas" ryhtyy riehumaan veitsen kanssa.
 15. R

  Uusi taistelijan ase

  Vahva epäilys ettei tuosta ole pidemmälle matkalle. Millainen on piipun reikien osumapisteiden ero 100 metrillä? Piippuyksikkö vaikuttaisi olevan umpiaineesta työstetty, joten kohdistaminen on ongelma. Myös lämpölaajenemisen vaikutus epäilyttää.
Top