Recent content by StepanRudanskij

 1. StepanRudanskij

  Syyrian konflikti

  Kyllähän niillä yhteinen sävel on ollut tähänkin asti sikäli kuin se Syyriassa on mahdollista. Eufratin jokivarren vyöryttäminenkin sujui aika hyvässä hengessä. Tiikerit taitaa olla tosin kiinni Ghoutan kurmoottamisessa, mutta jotain joukkoja tuonne varmaan löytyy. Ja ILMATUKEA?! Silloin menee...
 2. StepanRudanskij

  Kirjat

  Se työläin varmaan puuttuu vielä. Sellaisena jo hankittuna voisi pitää Alex Halosen kokoelmateosta Suomen luokkasota, USA 1928. Helmi voi olla ihan subjektiivisesti tällä hetkellä ajateltuna Guderianin Sotilaan elämä tai sitten ohut Göbbelsin propagandavihkonen Totuus Espanjasta.
 3. StepanRudanskij

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Baikal'illa on ollut elämässään hyvä onni. Mun omat kokemukset ja myöskin muiden ovat toista linjaa. Valitettavan kyvyttömiä kanttipäitä poliiseina on. Ainoa driving force on ollut "koska minulla on valta ja koska minä voin, hähhähää, mitäs siihen sanot". Mutta tuo tallentimien saatavuus on...
 4. StepanRudanskij

  #vihapuhe

  Aina kolmanteen ja neljänteen polveen.
 5. StepanRudanskij

  Syyrian konflikti

  Mites se olikaan? Kello oikeassa ranteessa.
 6. StepanRudanskij

  Uutisia Puolasta

  Puolan ulkoministeri erottaa kaikki ministerön työntekijät joilla on loppututkinto MGMIO:sta. Näin kertoo Belaruspartisan.org.
 7. StepanRudanskij

  Uutisia Natosta

  USAlla on Mustalla Merellä parhaillaan kaksi Arleigh Burke -luokan alusta. Romaniassa on myös päättymässä harjoitus, jossa on mukana pari brittien sotalaivaa. Ne taitavat olla juuri poistumassa, mahdollisesti Istanbulissa nyt.
 8. StepanRudanskij

  Uutisia Israelista

  Miten nuo jäbät voi mennä noin vanhanaikaiseen? Ei oikein vakuuta tuo juttu.
 9. StepanRudanskij

  Liikemiehen murha (?) Ugandassa

  Nappaan tuosta S. Sotilaan artikkelista pätkän ja kommentoin. Kuten Yleisradion Marko Niemi toteaa kommentissaan, ravintoloiden ovibisneksistä on aika pitkä matka asekauppaan. Patrian sijaan kannattaakin tarkastella myös osallisten muita liiketoimia. Löytyykö taustalta esimerkiksi urkinta- ja...
 10. StepanRudanskij

  Syyrian konflikti

  "Raja" ei kulje Eufrat-jokea pitkin. Deir-ez-Zourin kaupungin kohdalla on Assadin joukoilla kaupungin valtausta edeltäneen piirityksen seurauksena syntynyt sillanpää joen koillispuolella. Tämä taisi olla tuon katastrofiin päättyneen aluelaajennusyrityksen lähtöpisteenä.
 11. StepanRudanskij

  Syyrian konflikti

  US taisi tänään esitellä todisteet. En vaan ehtinyt päivemmällä sitä juttua juuri ingressiä pidemmälle lukea. Hyvin osuu ajoitukset kohdalleen, onkohan nuotit soviteltu etukäteen.
 12. StepanRudanskij

  Syyrian konflikti

  Itä-Ukrainassa lisää säpinää?
 13. StepanRudanskij

  Syyrian konflikti

  Nuo on (ilmeisestikin sadoissa laskettava määrä) kaikki poissa pelistä. Uusia, mutta kokemattomampia voi toki saada rahalla. Amerikkalaiset taisivat vahingossa saada sellaisen jackpotin, että olisivat mieluummin olleet ilman. Vai tuliko tässä nyt sitten luvattua takaisinmaksua vaaleihin...
 14. StepanRudanskij

  Uutisia Venäjältä

  Tämä saattaa tulla tuplana. Parissa kilometrissä harvemmin helikoptereita on. Rippasin veekoo.comista. Kuvaa putoamispaikalta. Foorumin uusi softa on hiukan liian uutta mun vanhoille systeemeille. Jos klippi ei pyöri, niin Mediahakemistosta löytyy.
 15. StepanRudanskij

  Uutisia Venäjältä

  6400 jalkaa on pari kilometriä. Helikoptereta tuolla harvemmin on. Ei se tietysti ihan mahdotonta ole. Rippasin tän veekoo.comista. Kuvaa putoamispaikalta.