Recent content by StepanRudanskij

 1. StepanRudanskij

  Kotitalouksien varautuminen poikkeusoloihin

  Kynttilät, tuikut toimii. Sit on näitä kaasupatruunakeittimiä (ja -valaisimia) olemassa. Öljyt ja bensa on kerrostalo-oloissa aika epäilyttäviä, palaa koko kämppä noiden kanssa, harva niitä oikeasti handlaa. Kampilaturi radiota ja lampuja varten on ylittämätön. Ja sitten MONTA punttia tulitikkuja.
 2. StepanRudanskij

  Sotahistoriallinen sukututkimus

  15. Prikaati taisteli viivytystaisteluja vetäytymisvaiheessa Aunuksessa 1944 kun Syväriltä irtauduttiin. Jos kiinnostaa, niin tuolta sivulta löytyy linkit 15. Prikaatin digitoituihin sotapäiväkirjoihin. Ja on siellä muutakin. Edit: linkki unohtui. https://www.sotasampo.fi/fi/units/page/actor_10640
 3. StepanRudanskij

  Oulun seksuaalirikokset ja raiskaukset

  Ei meilläkään sitä voida välttää. Sota tulee, niin on aina tullut. Meidän Brysseliin-pyrkyrit ei ole kyvykkäitä sitä meidänkään osalta estämään. Rintamalinjat ja kuka milläkin puolella on mitäkin vastaan on vielä osittain arpomatta. Paska juttu.
 4. StepanRudanskij

  Trumpin puhdistukset ja linjamuutokset

  Olihan siellä pitkään piikkilanka-aitaa. Ja kynnetty kaista, josta mahdolliset jalanjäljet sai tarkistettua. Tämä tosin toisella puolella rajaa.:devilish:
 5. StepanRudanskij

  Oulun seksuaalirikokset ja raiskaukset

  Jonkun pitäis kysyä Sipilältä onko nää äijät nyt niitä, jotka hän kutsui Suomeen asumaan omaan taloonsa? Missähän tuon kysymyksen pääsisin esittämään?
 6. StepanRudanskij

  Ukrainan konflikti/sota

  Toinen syy voi olla, että t-62 miehistöiksi voi saada halvalla 'vapaaehtoisia' (puoli)juoppoja reserviläisiä 40+. Vanhemmasta kaartista löytyy ukkoa joille tuo t-62 on valmiiksi tuttu ja menee verestyksellä.
 7. StepanRudanskij

  Uutisia Venäjältä

  Perusvenäläisellä logiikalla syy on jossain muualla kuin Venäjällä. Rosvoretkelle nuo lähtevät sitten kun kaikki entisten SEV-maitten ryöstämisellä rakennettu lakkaa toimimasta.
 8. StepanRudanskij

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Toistakymmentä vuotta noistakin on jo saanut nauttia. Omat ensihavainnot jostain 2003.
 9. StepanRudanskij

  Suomen sisäinen turvallisuus

  Tässä yksi venäläinen kooste. Filmiä on eri puolilta, taitaa olla osa Ukrainankin puolelta. Kojelauta- ym kameroihin tallentuneita kusetuksia, varkauksia ja yrityksiä maantiellä, rahan pummaamista ym. Romanian mustalaisia lähinnä. Venäjää valitettavasti, mutta juonesta pysyy hyvin kärryillä. 20...
 10. StepanRudanskij

  Uutisia Virosta

  Tosta kun kääntää valkoisen sisään niin voi käyttää Suomen puolellakin.
 11. StepanRudanskij

  Uutisia Saksasta

  Ei jumalauta. Näitäkö sitten pitäisi pitää arvoltaan samalla tasolla kuin Ihmisiä? Ei käy mulle.
 12. StepanRudanskij

  Uutisia Saksasta

  Perinteet kunniaan. Hiihtämällä Mustasaareen ja sieltä soutuveneellä Ruotsiin. Sitten etappitietä Lockstedtiin.
 13. StepanRudanskij

  Syyrian konflikti

  No niin. Jos Turkki lähtee tuonne "lyömään ISISiä", niin silloin se ei ole lyöty, joten Kurdeiltakaan ei tarvitse/voi kerätä aseita pois. Kurdit on jemmanneet sotasaalista alusta asti ja kouluttaneet väkeä vuosien ajan. Oppia on lisäksi tullut amerikkalaisilta.
 14. StepanRudanskij

  Taloustieteellinen keskustelu

  Yleinen kysymys: Tarkoittaako tuo myös, että työlliset tulevat toimeen työnsä varassa? Epäilen, että tässä harhautetaan pahasti sillä, että ainakin minun ja muutaman muunkin ajatusmaailmassa työ = riittävä toimeentulo.
 15. StepanRudanskij

  Uutisia Britanniasta

  Aina tulee outoja virhekytkentöjä munkin pääkopassa. Pannaan nyt kuitenkin tähän. Jostain kummasta tuli mieleeni taannoinen lentokenttävälikohtaus Syyriassa. Ohjuksia lenteli ja kaikkea muuta hässäkkää oli. Sitten hiljaisuus ja ei täällä mitään tapahtunut...
Top