Recent content by StepanRudanskij

 1. StepanRudanskij

  Comment by 'StepanRudanskij' in media 'ihmelaite.jpg'

  Gyro tos on, mihin tarkoitukseen.
 2. StepanRudanskij

  Syyrian konflikti

  Ei vaikuta asiaan ihmeemmin. Jos eivät pysy pois jaloista niin ei voi mitään.
 3. StepanRudanskij

  Ukrainan konflikti/sota

  Haha. Kiinnitin huomioni tuohon karttaan ja Krimin alueeseen. Tuossa se on merkitty liitettäväksi Venäjään vaikka Venäjän oman diskurssin mukaan se on nyt osa Venäjää.
 4. StepanRudanskij

  KRP operaatio Turun saaristossa

  Juutalaista sukujuurta, pienenä noottina vain. Se antaa aina oman mausteensa erilaisiin liikesuhteisiin ja henkilöyhteyksiin.
 5. StepanRudanskij

  KRP operaatio Turun saaristossa

  Se, että Airiston Helmi ei ole PV:n tarkkailussa heidän oman ilmoituksensa mukaan, ei tarkoita, etteikö se olisi PV:n tarkkailussa. Sotilaan työhön kuuluu valehtelu maan edun niin vaatiessa.
 6. StepanRudanskij

  Uutisia Britanniasta

  Kaksi ukkoa, kaksi komponenttia.
 7. StepanRudanskij

  Ruotsin vaalit 2018

  Äänestysprosentti 83,7!!
 8. StepanRudanskij

  Pikku-uutisia Suomesta

  Hyvin menee taas nettilatojalla.
 9. StepanRudanskij

  Uutisia Venäjältä

  Tällaisten kanssa kun joudutaan toimimaan, niin turpakäräjät on aika varma lopputulos jossain kohtaa. Rautaa lahkeeseen vaan lisää.
 10. StepanRudanskij

  Uutisia Venäjältä

  Katynin metsästäkin on kuulemma löydetty suomalaisia hernekeittopurkkeja. /Sarkasmi.
 11. StepanRudanskij

  Valmistautuuko Venäjä suursotaan?

  Rajon, rajooni. Yleisesti = alue. Tuossa yhteydessä jonkinlaista sotilaslääniä tai -piiriä vastaa. En niin tarkkaan tunne vastaavuuksia suomalaiseen käytäntöön, niin käytin venäläistä sanaa. Tuota kuulee satunnaisesti Suomea puhuvien venäläisten puheessa, yleinen ja aika monikäyttöinen sana.
 12. StepanRudanskij

  Valmistautuuko Venäjä suursotaan?

  Löytyi vähän järkevämmän oloinen referenssi. 10 vuoden takaa. Puolivuotisjakson aikana syksy 2007 - kevät 2008 Venäjän armeija on ostanut yhden tuollaisen systeemin, hintana hiukan yli 20 miljoonaa silloista ruplaa. EDIT: Tuossa vielä Venäjän puolustusministeriö sivulta uutinen...
 13. StepanRudanskij

  Valmistautuuko Venäjä suursotaan?

  2012 noita yhden maininnan mukaan oli kymmenessä 'rajoonissa'. Syyriassakin moinen on bongattu. Kirjanpidollinen hinta noin 500 miljoonaa ruplaa. Lihava kohde. :).Yliviivasin tuon edellisen, taisin lukea hiukan väärin.
 14. StepanRudanskij

  Valmistautuuko Venäjä suursotaan?

  Kuukkelin käännös venäjänkielisestä jos jotain kiinnostaa. Tuota samaa systeemiä on rakennettu myös kuorma-auton alustalle, silloin nimenä on P-439-MD1. kaivelen lisää, postaan tämän tähän väliin. The P-439-MD2 satellite communication station provides operation through the ESSS-2 satellite...
Top