Recent content by Vaeltaja

 1. V

  Itsenäisyyspäivän marssit, kulkueet ja mielenosoitukset

  Lähtökohtaisesti henkisesti tuolla tasolla olevat ihmiset hakevat juuri yllä olevan kaltaista huomiota. Vähän kuten kiukutteleva ja kapinoiva teini tai uhmaikäinen lapsi. Kai se on jotain rajojen kokeilua ja huomionkipeyttä. Jos tuo esitys ei ole omaan makuun, niin parasta on olla kommentoimatta...
 2. V

  Myydään M05 housut ja windproof smock

  Käyttämättömät Särmä TST M05 housut, koko 56. Hp 40 e. Brittiarmeijan woodland dpm-kuvioitu windproof smock, koko 170/112. Käytännössä uutta vastaava, muoveista vaan otettu pois. Hp 35 e. Yhdessä vaikka 60 e ja postit päälle, oisko postit noin 10 e.
 3. V

  Myyty Haix P6, 43, käyttämättömät

  MYYTY Haixin P6 maiharit, käyttämättömät. Eivät istu omaan jalkaan, jääneet pölyttymään ja joutavat myyntiin. Goretex-kalvo löytyy näistä ja lesti on leveähkö mutta muuten istuvuus suht. napakka. Hintapyyntö posteineen kaikkineen 100 e, saa tarjota myös.
 4. V

  Laatujuomatopiikki

  Nyt kun olutlinjalle lähdettiin, niin Keisarin EloWehnäolut on muuten erittäin hyvä ja järkihintainen vehnäolut, jos sellaisista tykkää. Kesähelteillä maistui oikein hyvin ainakin. Yleensä olen ihan hyvin tehdyn lagerin tai stoutin perään itse, mutta joskus vaihtelu virkistää.
 5. V

  Ukrainan konflikti/sota

  Usein sota ja etenkin ison roistovaltion harjoittama pienen sukulaiskansan rääkkääminen on surullista. Siitä ollaan varmasti samaa mieltä. Tämä sota ei kuitenkaan varmasti lopu rauhanomaiseen yhdentymiseen Putinin oligarkkihallinnon alle, koska ehdoton enemmistö ukrainalaisista ei sitä selvästi...
 6. V

  Myydään MTP Windproof smock ja fleece

  Brittiarmeijan pcs-sukupolven windproof smock mtp-kuviolla, koko 170/96. Uusi. Hp 35 e. Varustemoukarin omatuotantoa oleva vihreä hupullinen fleecetakki, koko M. Uusi Hp 30 e. Yhdessä 60 e.
 7. V

  Myyty Gorka 3 digiflora 52

  Kamera sotki kuvassa puvun värit aika kivasti. Kangas ei ole noin vaaleaa vaan enemmän taittuu vähän hailakaksi oliivinvihreäksi.
 8. V

  Myyty Gorka 3 digiflora 52

  Myyty Uudenveroinen/käyttämätön BARS:in valmistama gorka 3 puku koossa 52-4. Eli sopii parhaiten noin 170-180 pitkälle ja koon 52-54 ihmiselle. Vyötärö on kuminauhalla ja takissa reilu leikkaus. Digiflora vahvikkeet. Tilattu Venäjältä ja oli jo tullessa vähän liian pieni, eikä...
 9. V

  Myydään 6sh117 -tetsari & VSO Partizan-M naamiopuku

  Mikä on Partizan M puvun koko? Jos natsaa ostan.
 10. V

  Myydään Pentagon Artaxes takki Medium

  Myynnissä Pentagon Artaxes softshell-takki, vihreä, koko M. Laput kiinni, uusi. Käyttäjän rinnanympärys saisi olla max 106 minun arvion mukaan. Hp 50 e posteineen päivineen.
 11. V

  Myydään Salomon Quest 4d forces 42 2/3

  Ja myyty. Toivottavasti kengät ovat uudelle omistajalle hyvät.
 12. V

  Myydään Salomon Quest 4d forces 42 2/3

  Näissä on siis Goretex-kalvo, unohtui mainita
 13. V

  Myydään Salomon Quest 4d forces 42 2/3

  Jep, napakka on ja kenkä materiaaleiltaan sellainen ettei kovin paljon tai ainakaan nopeasti jalkaan muotoudu. Monessa kengässä kyseinen koko sopii mutta näistä ei minulle ikinä sopivia tule. Ostin jo 43 koossa samanlaiset ja nämä ovat passelit.
Top