Look-a-like M05-kangasta myynnissä

Cristall

Alokas
Onks kukaan ostanut mitään tuolt miwosta? Onkoha se turvallinen yritys ostaa? Luoja tietää miks, mutta mä haluan itelleni M05-näköset housut ja noi miwon housut on nyt niin lähellä että sormet syyhyäää!! ..Vähä ikävää että toi sivu on...puolaks?.. enhän mä ees saa sieltä selville että käykö mun visani maksuks siellä :/
 

Merten sheriffi

Supreme Leader
Käytä hyvä mies google kääntäjää. Voin vannoa, että puolalaisissa liikkeissä vähemmän filunkia kuin täällä impivaarassa. Ostan paljon militaria lehtiä Puolasta vaikka en kieltä osaakkaan. Laivasto lehdessä komeat kuvat ja lehdet maksavat max 2 euroa kappaleelta. Täällä hyllyssä Suomen Sotilas ja max sotilasaikakauslehti. Siellä kymmeniä eri aselajeille.
 

noska

Ylipäällikkö
Puolan kieli on ilkeä käännettävä googlelle. Suosittelen käyttämään puola-> englanti optiota niin saa edes jotain tolkkua. Puola-> suomi kun saattaa kertoa, että puuvilla-tekokuitu sekoitekangas on kangas-kangas-kangasta tai hyvässä lykyssä jopa tekstiilikangasta. Kaksi googlelle hankalaa kieltä yhdistettynä tuotta mielenkiintoisia variantteja.
 

Hejsan

Alokas
BAN
UUsi kenttäasu voi tilata maanpuolustusyhtiöstä

http://www.maanpuolustusyhtio.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=20115

20115_1.jpg


http://www.maanpuolustusyhtio.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=21831
21831_1.jpg
 
Top