Myydään Ruotsin armeijan reppu, SA pakki, toisen mallinen pakki, lusikkahaarukkaveitsi tornileijona kotelolla, erilaisia selviytymispakkauksia

TeroJ

Korpraali
Tavarat ovat olleet varastossa ilman että niitä on koskaan käytetty.

Tavarat ovat Tampereella ja mieluiten myyn ne kasvotusten käteismaksulla. Kuljetus lähialueelle mahdollinen varsinkin jos ostaa enemmän. Postitus onnistuu mutta haluan rahat ensin tilille suomalaisena tilisiirtona ja vastaanottaja maksaa postituskulut.

Yhteydenotot sähköpostiin tero.jussila (at) iki.fi.

Ruotsin armeijan reppu + lisätasku. 50€
-Tässä yleistä tietoa repusta: http://webbingbabel.blogspot.com/2013/08/swedish-army-battle-pack-2000-35l.html

ReppuP.jpg

ReppuTakaJaTaskuP.jpg


Suomen armeijan pakki tornileima 80 10€
Pakki, joku tuntematon merkki 10€
Lusikka haarukka veitsi nahkakotelo tornileijona 25€
Lusikka haarukka veitsi muovi kotelolla 5€

Nämä kaikki ovat täysin käyttämättömiä.

PakkiPieni.jpg

Erilaisia selviytymispakkauksia. Päivämäärät ovat ummessa joten niiden sisältämät kemikaalit eivät välttämättä toimi. Kuitenkin mekaaniset tavarat lienee täysin käyttökelposia.

Selvitymispakkauksille en ole hintoja katsonut joten anna tarjous. Kuvasta pitäisi pystyä lukemaan kunkin paketin kuvaus. Oikealla olevissa kangastasku joista ylimmässä kolme kuvassa näkyvää sinetöityä rasiaa alimmassa kaksi. Ylmpänä keskellä on otterboxing Ultimate Surivival paketti. Kotelo on vahvaa muovia ja erittäin hyvin tehty. Sisältönä tuo moottorisahan terän näköinen sabretooth saha, BlastMatch Fire Starter, Wetfire Tinder, pilli, signalointi peili ja ohjekirja.

SelviytymisNP.jpg
 

TeroJ

Korpraali
Minulla on epäilys että osa vastauksistani yksityisviesteihin katoaa jonnekin. Jos joku on yrittänyt lähettää minulle viestiä yksityisviestinä eikä ole saanut vastausta ota yhteyttä tuohon ensimmäisessä viestissä olevaan sähköpostiin.
 

TeroJ

Korpraali
Reppu ja Ultimate Surivival paketti myyty.

Jäljellä muut survival paketit, kiiltävä pakki, molemmat lusikkahaarukkaveitset ja kenttäpullotasku.
 
Top