Uutisia Ruotsista

Niin, ehkä meillä hoidetaan kaikki hiljaisuudessa niin ettei asiat päädy edes oikeuteen.
Joo. Kiinalaiselle monon kuva perseeseen ja maahantulokielto. Näin tiedän käyneen.
 
Ruotsalaisen Nyans-vähemisstöpuolueen puolueenjohtaja Mikail Yüksel katsoo että Turkki asettaa Ruotsille liian alhaiset vaatimukset Nato-hakemuksen suhteen.

 
Ruotsalaisen Nyans-vähemisstöpuolueen puolueenjohtaja Mikail Yüksel katsoo että Turkki asettaa Ruotsille liian alhaiset vaatimukset Nato-hakemuksen suhteen.

@Justin Case vinkkasi tästä PT:n jutusta tänään, nyt näköjään valtamediakin..

 
Tuolla oli mielenkiintoinen juttu:


En tiedä kuinka paljon suomessa on tietoa ja kiinnostusta ruotsalaisesta rikollisuudesta. Näyttää siltä että ruotsissa on meneillään samanaikaisesti sekä erikoinen rikollisuusoperaatio että erikoinen poliisioperaatio. Tai no, se ensimmäinen on kait sen toisen syy. Johtanee huumemarkkioista. Poliisi ottaa kiinni 14-vuotiaita. Aika kurjaa.
 
Viimeksi muokattu:
Egypialais-ruotsalainen mies hakenut lupaa saada polttaa torah-kirjan israelilaisen suurlähetystön ulkopuolella tukholmassa.

Uutisten mukaan myöhemmin perunut hakemuksensa.

Tuon Tooran takia ei olisi mennyt läpi. Vaikka Ruotsissa on jumalanpilkkalait ja kumottu ja ne korvannut uskonrauhan rikkominenkin jo hyvän aikaa sitten, on laissa yhä olemassa pykälät haavoittuvaisten vähemmistöjen suojeluun ml. uskonnolliset vähemmistöt, ja nimenomaan käytännössä vain juutalaisten kohdalla sitä on sovellettu.
 
Aiemmin mainittu media kertoo, että Paludanilla olisi taas joku poltto-operaatio Tukholmassa. Muualta en ole nähnyt mainintoja, joten ?
 
Kuinka rikolliset ottavat jo kuntia haltuunsa Ruotsissa.
Useaan kertaan linkitetty, mutta yhä vain ajankohtaisemmaksi muuttuu.

 
Tämän tyypin mukaan NATO-jäsenyys ei ole oleellinen asia.


Viikko sitten Ruotsin pääministeri oli sitä mieltä että kaikkein tärkein asia kansallisessa turvallisuudessa
 
Ruotsi on kyllä totaalisen kusessa jengirikollisuuden kanssa. Lukekaapa tämä juttu miten demarien (pthyi) kokouksessa on äänestetty ruotsia osaamattomien toimesta kunnanjohtaja vaihtoon kun oli puuttunut jengitoimintaan. Minkähänlainen dysstooppinen kalifaatti tuohon naapuriin on rakentumassa...


Ruotsissa pelätään nyt, että rikollisjengit ovat ryhtyneet valtaamaan poliittisia instituutioita
 
"Ruotsissa pelätään nyt, että rikollisjengit ovat ryhtyneet valtaamaan poliittisia instituutioita"

Edellisestä jutusta napattua voisi tarkentaa: Demareiden mielestä kaikki on hienosti ja demokraattista, poliisin mielestä tilanne on pahempi kuin mitä tapauksesta tehdyssä raportissa kerrotaan.

Kumpaakohan uskoisi :rolleyes:
 
Back
Top