Israel

Tämä IDF:n tiedottajan kommentti on noin puolen vuorokauden takaa. Uskovat että osa panttivangeista on jo tapettu Gazassa. Veivät mukanaan naisia, lapsia ja jopa kehitysvammaisia.

Hamas, Hizbollah ja aiemmin Fatah on ennenkin ottanut panttivankeja. Jos vangit on selvinneet järjestöjen tukikohtiin / piilopaikkoihin saakka niitä on harvemmin tapettu koska ne on arvokasta kauppatavaraa.

Tiedä sitten mikä on Hamasin nykymeininki. Jos mallia on otettu Daeshista tiedottaja voi olla oikeassakin.
 
Hamas, Hizbollah ja aiemmin Fatah on ennenkin ottanut panttivankeja. Jos vangit on selvinneet järjestöjen tukikohtiin / piilopaikkoihin saakka niitä on harvemmin tapettu koska ne on arvokasta kauppatavaraa.

Tiedä sitten mikä on Hamasin nykymeininki. Jos mallia on otettu Daeshista tiedottaja voi olla oikeassakin.
Karu veikkaukseni on, että poliittisesti arvokkaimmat vangit pidetään kauppatavarana (mutta siinä käy monelle huonosti) ja loppuja odottaa enempi vähempi kidutusta ennen teloittamista, mutta osa kidutetuista jätetään teloittamatta ja palautetaan shokkiarvon saamiseksi. Keksitään islamilaisia verukkeita, minkä vuoksi voi leikellä paloja pois. Viestinä sitten että näin käy homoille, rietastelijoille, alkoholin kuluttajille jne., allahu mahtava. Miksi jättää asioita puolitiehen, kun on tälle eläimiäkin alemmalle tielle lähdetty.
 
Siksi ihmettelen miksi kaikki pitää lanata ja työntää mereen . Ja että se on ihan ok , sitä suorastaan täällä vaaditaan että nyt annetaan palaa oikein kuinolla .

Koska kansa tuolle tukee tätä Hamasia ja sen operaatiota. Hamas on siellä siviilien keskellä ja käyttävät niitä kilpinä. Ihan mahdoton ajatus, ettei siinä sivullisiakin mene jos tuota aletaan purkamaan, eikä niitä edes erota tavallisesta kansasta.

Mutta meren sijaan ne kannattaa työntää sinne Egyptiin.

Muuten ei tämä tästä ratkea, korkeintaan taas vedetään muutama vuosi happea ja sitten taas jatkuu rakettien ampuminen. Gazan puolella ei ole mitään halua yhteiseloon.
 
Kotimainen uhrinäytelmä. Voi v.... tosin kyllä Jungnerinkin taso tiedetään, ja blokkisormen liipasinherkkyys.
Hah. Eli ainoastaan kun Israelista saadaan pahalta näyttävä kuva, se on hyvä jakaa. Kun totuus palestiinalaisista leviää, se pitäisi estää. 1+1=...
Ryssä sai tehokkaasti pidettyä ne mutkan kautta Israeliin puhutut markki kolmoset Israelissa. Ainakin hetken.
 
Entä ilmavoimat. Kai koneita oli valmiudessa ja nopeasti nousivat ilmaan
Joutuivat evakuoimaan yhden tukikohdan. Näin yhden videon, jossa kahta maanväristä F-16:sta vedettiin kahdella rekalla liikenteessä evakkoon.
edit: prkl, olikin disinfoa
 
Viimeksi muokattu:
– Kovasti kaikki tietysti yrittävät päästä täältä pois. Pientä kaaosta on ilmassa, kun on pientä arpapeliä, mihin koneeseen pääsee.

c0e8e7231deac713ba92dc96e6e7a4bdfb69a6e1ed378a55e41dadd748dee524.jpg


 
Samaa kirjoitin jo Laivue 2020 ketjuun Gabriel osalta. Daavidin linko vielä kriittisempi hankinta. Strateginen virhe puolustusvoimilta ainakin meikäläisen mielestä. Jenkit vakaampi toimittaja.
Eiköhän se "lanaus" ole ohi aika nopeasti suhteessa toimitusaikoihin. Sen jälkeen on edelleen luultavasti lähes sama tilanne, vaikka hetkeksi onkin otettu veto pois.
Tästä voi tulla uutta virtaa tekemiseen pitemmällä tähtäimellä jos se tosiaan oli jo mennyt Club Mediksi niin kuin täällä oli tuntuma. Ainakin dronetorjunta ja madmax-spektaakkelien estolaitteet tulee kehittymään.
 
Taisi kylläkin olla musiikkifestarit, eikä mitkään vasemmiston rauhantamburiini.. :rolleyes::facepalm:
Musc festival for Peace. Ja kuka muu kuin vasemmistolaiset änkeää väkisin Gazan aidan viereen?

Toisaalta muualla puhutaan myös Nova festivaalista. Ja Supernova festivaalista.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top