Koronavirus Suomessa

Väite, jonka mukaan korona leviäisi Suomessa enää lähes pelkästään rokottamattomien parissa, ei pidä paikkanasa. Eilen julkistettiin, että HUS;in sairaaloissa olevista koronapotilaista peräti 35 % on saanut kaksi rokotusta. Ei näytä hyvältä.
 
Yleensä parhaan kuvan asioista saa seuraamalla monipuolisesti kotimaisia ja useanmaalaisia ulkomaisia lähteitä. Yhtä seuraamalla saa kovin yksisilmäisen kuvan asioista eikä vertailupohjaa
Tästä voi olla erilaista mielipidettä.. Nykyään saa sellaista tietoa minkä käyttäjiensä profilointia tallentavat ja suodattavat hakukeneet tarjoavat..
- jos olet muutaman kerran hakenut rokotusvastaista tietoa niin tulet jatkossakin saamaan ensisijaisesti omaa näkemystäsi vahvistavia ja tukevia tiedostoja..
- ja mikäpä se mukavampaa että nettihakujen kautta löytyy tukea ja ymmärrystä omalle näkemykselle..ja sitä "asiantuntemusta" voi sitten jakaa eteenpäin.

Harvalla meistä on kuitenkaan todellista lääketieteellistä osaamista viruksista jne... Minulla ei ainakaan.
- siksi tiedonsaannissa on kysymys luottamuksesta..siis mistä tavallinen kansalainen saa luotettavaa tietoa?
- terveydenhuollon osalta minulle riittää erinomaisen hyvin kun tiedän että suomalaiset lääkärit, hoitajat, tutkijat jne. tekevät omaa työtään suomalaisten hyvinvoinnin ja terveyden puolesta..

Mutta, jokainen saa valita tietolähteet mielensä mukaan...ja tulla onnelliseksi omalla tavallaan.
 
Väite, jonka mukaan korona leviäisi Suomessa enää lähes pelkästään rokottamattomien parissa, ei pidä paikkanasa. Eilen julkistettiin, että HUS;in sairaaloissa olevista koronapotilaista peräti 35 % on saanut kaksi rokotusta. Ei näytä hyvältä.
Totta.
Erityisesti tåmä koskee riskiryhmiin kuuluvia kahteen kertaan rokotettuja. Eikä tämä suinkaan tarkoita sitä että rokottaminen olisi paras mahdollinen keino koronatartunan ehkäisyyn

Tilanne näyttää meillä juuri samanlaiselta kuin aiemmin kesällä Israelissa.. Siellä tilanne on nyttemmin korjaantunut kun saatiin annettua 3. rokotteet kansalaisille..
- samanlainen riskiryhmiin kuuluvien rokottaminen on jo aloitettu myös meillä..ja nämä vahvistusrokotukset jatkuu muiden osalta varmasti talven aikana....

Tällaiset uutiset kertovat siitä ettei koronan (siis käytännössä deltavariantin) leviäminen ole vielä pysähtynyt tai vähentynyt..
- ymmärrettävästi kaikkien suurimmassa tartuntavaarassa ovat rokottamattomat.
- näistä kaikki eivät ilmeisesti edes ymmärrä minkälaisen riskin ottavat jättäessään rokotuksen ottamatta.
- edelleenkin tautia levittää tartunnan saaneet sekä siihen sairastuneet = rokottamattomat.
 
Täysin rokotettuja (vanha uutinen)
Kuka sitten onkaan täyteen rokotettu?

Parin viikon päästä saadaan jokasyksyinen kausi-influenssapiikki...ja sen jälkeen odotellaan että tulee kuukaudet täyteen ja saadaan 3. koronapiikki..
- eipä tuossa ole mitään kovin ihmeellistä...aika helpolla saa suojan ikäville ja huonossa tapauksessa vaarallisillekin kulkutaudeille.

Mahdollisesti jatkossa tuo koronaviruksen osuus liitetään mukaan kausirokotteeseen...

Pieni vaiva - suuri hyöty.
 
Laitatko lähteen tähän. Sellaisen lähteen, jossa huomioidaan että kahdesti rokotettuja ei testata yhtä hanakasti kuin muita. Tai sitten voit myöntää avoimesti, että valehtelet systemaattisesti.

Suomen tietotoimisto oli jo kesällä kanssasi eri mieltä:

https://www.sss.fi/2021/07/yhdysval...nan-deltamuunnos-on-tarttuvampi-kuin-flunssa/

"Yhdysvaltain tautikeskus: Rokotetut levittävät deltamuunnosta yhtä helposti kuin rokottamattomat, delta tarttuu yhtä herkästi kuin vesirokko​

Tekijä
STT
30.7.2021 | 14:44

Koronaviruksen deltamuunnos on tarttuvampi ja murtaa todennäköisemmin rokotteiden tarjoaman suojan kuin viruksen aiemmat muunnokset, arvioi Yhdysvaltain tautikeskus CDC Washington Postin mukaan.

Raportin mukaan deltamuunnoksesta tartunnan saaneet rokotetut ihmiset pystyvät levittämään virusta yhtä helposti kuin rokottamattomat. Deltatartunnan saaneilla rokotetuilla on mitattu samankaltaiset määrät virusta kuin rokottamattomilta, jotka ovat saaneet deltatartunnan. Tiedot on kerätty vielä julkaisemattomista tutkimuksista."
--------------

Laitan tähän vielä tuoreemman kotimaisen lähteen, joka on valitettavasti maksumuurin takana. Mutta kopioin sen tähän melkein kokonaisuudessaan:

https://www.mediuutiset.fi/uutiset/...anteessa/5e0cd002-049d-43b0-a2ed-a6ff211af61d

Myös täysin rokotetut levittävät koronaa – ”Rokote vähentää tartuttavuutta, myös deltavariantin tilanteessa”​

5.11.2021 06:00
TerveyspolitiikkaRokotteetTutkimusKoronavirus

Mikä merkitys sillä on, että koronarokotus ei kokonaan suojaa koronatartunnalta?​


3cf0c58e-e4e5-5b2e-bdee-05e61a2ded91

Varovaisuutta tarvitaan. "Emme voi päästää irti kaikista koronan varotoimista", sanoo Hanna Nohynek. Mara Leppä


Koronarokotuksiin pakottamisen vastustajat perustelevat kantaansa usein sillä, että rokottaminen ei oikeasti estä virusta leviämästä, sillä rokotetutkin voivat sairastua ja levittää SARS-CoV-2-infektiota.

Yksi pakkorokotuksiin ja koronapassiin kriittisesti suhtautuvista on ortopedi Ville-Veikko Elomaa, perussuomalainen kuntapoliitikko Lahdesta, ja hän perustelee näkemystään pitkästi vaalisivuillaan netissä 27. lokakuuta julkaistussa blogissaan.

Elomaa hakee tukea väitteelleen European Journal of Epidemiology -tiedelehdessä syyskuussa julkaistusta S.V. Subramanianin ja Akhil Kumarin artikkelista, jossa on suhteutettu 68 valtion ja 2 947 yhdysvaltalaisen maakunnan dataa täysin rokotettujen asukkaiden prosentuaalisesta määrästä uusien koronatartuntojen määrään elo–syyskuun vaihteessa.

Tutkijat kyseenalaistivat rokottamisen merkityksen koronaepidemian hallinnassa, sillä heidän tutkimuksensa perusteella uusia koronatapauksia oli enemmän alueilla, joilla väestöstä keskimääräistä suurempi osa oli täysin rokotettuja.

Eikö rokottaminen estäkään koronatartuntoja leviämästä?

Viime viikolla Lancetissa julkaistiin brittitutkimus, jossa kävi ilmi, että täysin rokotetut voivat tartuttaa melko tehokkaasti koronainfektion perheenjäseniinsä, vaikka nämäkin olisivat täysin rokotettuja.

"Rokotus ei valitettavasti täysin estä koronaa leviämästä. Tätä tietoa tulee nyt myös tiedefoorumeilta", Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Hanna Nohynek vahvistaa.

Mitä se merkitsee?
"Emme voi päästää irti kaikista koronan varotoimista."

Tutkimus koronatartunnoista perheissä​

Tästä kyse: Brittitutkijat selvittivät koronan tarttumista 440 perheessä saadakseen selville, missä määrin rokotetut levittävät tautia.
Tulos: Täysin rokotettu koronatartunnan saanut ihminen voi olla vähäoireinen tai oireeton, mutta hän siirtää 38 prosentin todennäköisyydellä tautinsa rokottamattomalle asuinkumppanilleen. Tartuttamisen riski pienenee 25 prosenttiin, jos asuinkumppanillakin on täydet koronarokotukset.
Johtopäätös: Rokotus ja muut koronan suojatoimet ovat tarpeen. Rokottamaton ei voi luottaa siihen, että laumasuoja torppaisi tautiriskin.

Brittien tutkimuksessa on kuitenkin hopeareuna.

Vaikka koronatartunnan saanut täysin rokotettu henkilö saattoi tartuttaa tautinsa 25 prosenttiin täysin rokotetuista saman kotitalouden jäsenistä, niin rokottamattomien perheenjäsenten osa oli vielä huonompi. Heistä tartunnan sai 38 prosenttia.

Rokotettujen riski infektoitua on rokottamattomia pienempi ja riski sairastua vakavaan covid-tautiin erittäin pieni, mutta koronapotilaiden virusmäärä nousi taudin aikana yhtä korkeaksi.

"Täysin rokotetuilla koronavirusten määrä kehossa kuitenkin väheni nopeammin kuin rokottamattomilla", Nohynek sanoo.
Tästä ollaan tiedekentällä laajasti yhtä mieltä: koronarokotusten tärkein rooli epidemian hallinnassa ei ole tartuntojen blokkaaminen, vaan se, että ne torjuvat tehokkaasti koronan vaikeaa, sairaalahoitoa vaativaa muotoa ja kuolemia.
---------------

Tämä Lancet:in tuore artikkeli on jo lähempänä ensimmäisen käden lähdettä:

https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(21)00690-3/fulltext

What is the vaccine effect on reducing transmission in the context of the SARS-CoV-2 delta variant?​


This study confirms that COVID-19 vaccination reduces the risk of delta variant infection and also accelerates viral clearance in the context of the delta variant. However, this study unfortunately also highlights that the vaccine effect on reducing transmission is minimal in the context of delta variant circulation.
Tuo viitattu "CDC: rokotetut levittävät yhtä helposti deltamuunnosta" oli ennakkotietoa. Tämä tarkentunut syksyn mittaan: rokotetut, joilla tauti puhkeaa levittävät, mutta levittämisaika lyhyempi. Kuinka vaikuttanee sitten käytännössä?


  • Fully vaccinated people with Delta variant breakthrough infections can spread the virus to others. However, vaccinated people appear to spread the virus for a shorter time: For prior variants, lower amounts of viral genetic material were found in samples taken from fully vaccinated people who had breakthrough infections than from unvaccinated people with COVID-19. For people infected with the Delta variant, similar amounts of viral genetic material have been found among both unvaccinated and fully vaccinated people. However, like prior variants, the amount of viral genetic material may go down faster in fully vaccinated people when compared to unvaccinated people. This means fully vaccinated people will likely spread the virus for less time than unvaccinated people.
 
Noniin. Tämä bmj: pfizerin(tarkemmin sanottuna ventavian) Touhut.

Eli Ventavia pfizerin alihankkija. He oli vastuussa 1000sta henkilöstä. 44k:sta. Toimipaikkoja jossa tutkimusta toteutettiin 153 ja ventavian osuus 2.
Rokotteita on ollut tukimassa kymmeniä ellei satoja tutkijoita ympäri maailman joista jokainen voi lähettää epäkohtia vaikka sitten foxnewsille. Tämä on ensimmäinen- ainakin toistaseks.

Vaikka resurssit ois pfizerin lääketehtaan luokkaa niin 44 tuhannen tyypin datan analysointi ei ole ihan kamalan pieni urakka.
Tähän tarvitaan yhteistyökumppaneita, sairaaloiden klinikoita, järkyttävä määrä työmiehiä ja naisia. Nämä 44k oli jaoteltu 153:een eri pisteeseen. Toki huolimaton protokolla voi MYÖS VÄHENTÄÄ rokotteen mairittelevuutta, joka ei liene pfizerin agendalla.

Onneks ko. rokotetta on tutkittu ympäri maailman- tämän tutkimuksen jälkeenkin ja ne on itseasiassa pystytty toistamaan. Hyvällä tuloksella.
Tässä esimerkki: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2101765 Tutkimusta ei ole muuten rahottanu pfizer. Joka lienee sekin ihan hyvä juttu. Ja tulokset on johdonmukaisia.

''This study in a nationwide mass vaccination setting suggests that the BNT162b2 mRNA vaccine is effective for a wide range of Covid-19–related outcomes, a finding consistent with that of the randomized trial.''

Toki voihan sekin olla täysin mahdollista, että kaikki ympäri maailmaa olevat henkilöt, yhteistyökumppanit, eri paikkojen sairaalan kilinikkojen työntekijät jotka analysoi 44 tuhannen ihmisen dataa joka vaatii muutaman ihmisen, kaikki olisi pahoja, eikä näe mitään ongelmaa jättää suuria epäkohtia ilmottamatta, mutta miten todennäköstä tämä sitten lienee.
 
- edelleenkin tautia levittää tartunnan saaneet sekä siihen sairastuneet = rokottamattomat.

Johanille rehellisyys näyttää kertakaikkiaan olevan täysi mahdottomuus. Vastaa näin Mikalle, joka lausuihe: "Eilen julkistettiin, että HUS;in sairaaloissa olevista koronapotilaista peräti 35 % on saanut kaksi rokotusta."

Eikö tätä tyyppiä (Johan6) saisi jotenkin sanktioitua jatkuvasta ja systemaattisesta valehtelusta.
 
Noniin. Tämä bmj: pfizerin(tarkemmin sanottuna ventavian) Touhut.

Eli Ventavia pfizerin alihankkija. He oli vastuussa 1000sta henkilöstä. 44k:sta. Toimipaikkoja jossa tutkimusta toteutettiin 153 ja ventavian osuus 2.
Rokotteita on ollut tukimassa kymmeniä ellei satoja tutkijoita ympäri maailman joista jokainen voi lähettää epäkohtia vaikka sitten foxnewsille. Tämä on ensimmäinen- ainakin toistaseks.

Vaikka resurssit ois pfizerin lääketehtaan luokkaa niin 44 tuhannen tyypin datan analysointi ei ole ihan kamalan pieni urakka.
Tähän tarvitaan yhteistyökumppaneita, sairaaloiden klinikoita, järkyttävä määrä työmiehiä ja naisia. Nämä 44k oli jaoteltu 153:een eri pisteeseen. Toki huolimaton protokolla voi MYÖS VÄHENTÄÄ rokotteen mairittelevuutta, joka ei liene pfizerin agendalla.

Onneks ko. rokotetta on tutkittu ympäri maailman- tämän tutkimuksen jälkeenkin ja ne on itseasiassa pystytty toistamaan. Hyvällä tuloksella.
Tässä esimerkki: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2101765 Tutkimusta ei ole muuten rahottanu pfizer. Joka lienee sekin ihan hyvä juttu. Ja tulokset on johdonmukaisia.

''This study in a nationwide mass vaccination setting suggests that the BNT162b2 mRNA vaccine is effective for a wide range of Covid-19–related outcomes, a finding consistent with that of the randomized trial.''

Toki voihan sekin olla täysin mahdollista, että kaikki ympäri maailmaa olevat henkilöt, yhteistyökumppanit, eri paikkojen sairaalan kilinikkojen työntekijät jotka analysoi 44 tuhannen ihmisen dataa joka vaatii muutaman ihmisen, kaikki olisi pahoja, eikä näe mitään ongelmaa jättää suuria epäkohtia ilmottamatta, mutta miten todennäköstä tämä sitten lienee.

Ei kai noita linkkaamiasi tuloksia ole kukaan sinänsä asettanutkaan kyseenalaiseksi, mutta nekin on ajalta ennen delta-varianttia. Eniten huolettaa vakavien haittavaikutusten haihduttaminen näkymättömiin, räikein esimerkki edelleen Maddie de Garay (Comirnartyn kliinisen tutkimuksen tuloksissa on edelleen "mahakipuna" merkitty), josta FDA lupasi tutkinnan jota edelleen odotellaan. Tuossakin edellä linkkaamassani tapausesimerkissä tutkija sai heti kenkää mutta FDA ei ole pitänyt asiasta meteliä vaan hyväksyy seuraavaksi varmaan 0-4-vuotiaiden rokotukset.

Datan analysointi ei ole homma eikä mikään 44 000 tai 444 000 yksikön (=ihmisen) kohdalla (olen pyöritellyt THL:n kouluterveyskyselyn kokonaisdataa jossa N oli paljon suurempi, vaatii vain tehokkaan koneen), vaan tietenkin se datan luotettava keruu jossa tarvitaan alihankkijoita. En edes viitsi toistaa Pfizerin track recordia luotettavana ja ei-taparikollisena (jota se ei ole vaan on taparikollinen) toimijana lääkkeiden arvioinnissa. Ehkä Israelin data asettaminen kyseenalaiseksi riittää:

https://riotimesonline.com/brazil-n...fficial-israeli-covid-data-on-pfizer-vaccine/

Covid-19: Israeli doctors and scientists warn FDA about reliability and legitimacy of official Israeli vaccine data​

Israel is perceived as ‘the world laboratory’ regarding the safety and efficacy of the Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine, as reflected by statements made by senior figures in leading health authorities throughout the world.

By The Rio Times October 26, 2021


RIO DE JANEIRO, BRAZIL – An independent Israeli group of physicians, lawyers, scientists, and researchers called the Professional Ethics Front today advised the U.S. Food and Drug Administration (FDA) regarding the upcoming FDA discussion on administering COVID-19 vaccines to children aged 5-11, expressing “severe concerns” regarding the reliability and legality of official Israeli COVID vaccine data.

“We are aware that the state of Israel is perceived as ‘the world laboratory’ regarding the safety and efficacy of the Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine, as reflected by statements made by Dr. Albert Bourla, Dr. Anthony Fauci, and other senior figures in leading health authorities throughout the world,” the letter reads.

“It is, therefore, our understanding that the data and information coming from Israel play a crucial role in critical decision-making processes in regards to COVID-19 vaccination policies. We thus see it of utmost importance to convey a message of warning and raise our major concerns regarding potential flaws in the reliability of the Israeli data with respect to the Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine, as well as many significant legal and ethical violations that accompany the data collection processes.”

(On September 30th, Israeli Ministry of Health deleted thousands of comments and testimonies about vac(x)ine adverse effects. Journalist Avi Barak explains how it unfolded)
...
 
Viimeksi muokattu:
Joillakin ihmisillä on ihan oikea piikkikammo ja sikäli ymmärrän rokotevastaisuuden.

Piikkikammo aiheuttaa fysiologisia oireita kymmenelle prosentille suomalaisista. Useimmat pelkäävät piikistä johtuvaa kipua, mutta toisia kuvottaa ajatus, että neulalla joko viedään jotain kehosta pois tai kehoon laitetaan vierasta ainetta. Oireet vaihtelevat sydämen tykytyksestä oksentamiseen ja pyörtymiseen.


Piikit kannattaa kuitenkin ottaa jos ei kädet vapise ja jalat tärise :ROFLMAO:

Brittiläisen Oxfordin yliopiston tutkijat ovat löytäneet geenin, joka altistaa koronaviruksen vakavalle muodolle.

Tutkijoiden mukaan tätä geeniä kantaa jopa 60 prosenttia eteläisen Aasian väestöstä ja 15 prosenttia eurooppalaistaustaisista ihmisistä.

Rokotuksista on erityisen paljon hyötyä henkilöille, joilla on tämä geeni. Rokotukset vähentävät merkittävästi taudin riskejä.

Geeni on nimeltään LZTFL1.


Tutkijat arvioivat, että tätä geeniä esiintyy noin kahdella prosentilla afrikkalais-karibialaistaustaisista ihmisistä ja 1,8 prosentilla itä-aasialaistaustaisista.

 
Kaikki on suhteellista. Virossa kuolee noin 10 ihmistä päivässä koronaan. Se on asukaslukuun melkein yhtä paha kuin venäjällä jossa kuolee 1000 ihmistä päivässä.

Viron koronatartuntojen ilmaantuvuus on tällä hetkellä maailman pahin 1800/100000 kahdessa viikossa.
=> Kuolemantapausten määrä kasvaa lähiaikoina
.
Ehkä voimme jonkin verran auttaa Viroa, tosin vain nimellistä apua voi antaa, kaikki revitään hoitohenkilökunnan jaksamisesta.

Ei voi kuin ihmetellä kuinka tälläkin foorumilla joku jaksaa kirjoittaa rokotteiden haittavaikutuksista ja etsiä melkein päätyönään rokotteiden vastaista tietoa. Ja kun tiedot osoitetaan vääriksi tai jopa huijauksiksi niin uutta linkkiä vaan seuraavaan viestiin.

Se on hyväksytty riski että on haittavaikutuksia. Tällä tavalla suomessakin on pelastettu ehkä kymmenien tuhansien henki.
 
Ei voi kuin ihmetellä kuinka tälläkin foorumilla joku jaksaa kirjoittaa rokotteiden haittavaikutuksista ja etsiä melkein päätyönään rokotteiden vastaista tietoa. Ja kun tiedot osoitetaan vääriksi tai jopa huijauksiksi niin uutta linkkiä vaan seuraavaan viestiin.
Joskus tämä on niin hyvä saavutus että siitä saa ns ”elämäntyöpalkinnon”. Täällä jo yksi sellaisen sai näistä koronatiedotuksen ansiosta.

Se minkä takia rokotuskattavuus on vielä hyvin puutteellinen sanotaan harvoin.
Terveydenhoitohenkilökunnan rokotekattavuuden ongelmat ovat maahanmuuttajataustaisissa.
Mitään muuta mahdollisuutta sen lisäämiseksi ei ole kuin koronapassin vaatiminen tai sitten lainsäädäntö.

Ministeri Kiuru ilmoittaa että epidemia ei ole hallussa.
Mielenkiintoista että siinä Kiuru tavallaan sanoo Sanna Marinille että väärin teit kun avasit Suomen vastoin neuvoani.

Miksi sitten jopa tuplarokotteiset saavat koronainfektioita? Immunivajeisille ei edes rokotteesta kehity kunnollista vastuskykyä tai se katoaa.
Hyvä esimerkki tästä on Carl Danhammer. Ei mennyt montaa kuukautta maksansiirrosta kun hän lähti Ghanaan.
Tuliaisena oli koronatartunta ja Taysissa se elämä päättyi. Mahtoivatko ottaa maksan talteen?
 
Aikovatko nämä rokotekriittiset istua kotonaan "kapinoimassa" mikäli palkanmaksu keskeytetään, kuntosalille tai kirjastoon ei pääse ja ruokakin pitää tilata kotiinkuljetuksella. Mitä tuolla oikein saavutetaan? Suomi pyörii kohtuullisen normaalisti muiden osalta ja elämä jatkuu, vaikka joku valitsisi "kapinoida" Facebookissa ja Twitterissä kotisohvaltaan käsin.

Siinä kohtaa kun säästöt ovat finito niin nämä kaiketi muuttavat nälkäisinä paperinkeräysastioihin ja jatkavat "kapinaansa" siellä? Mikäli maksamattomien laskujen takia katkaistun älypuhelinliittymän takia pitää saada rahaa prepaidin ostoon, jotta "kapina" vertaisten kanssa netissä voi jatkua, niin vaihtoehdot taitavat olla pullojen keruu ja itsensä myyminen tai mahdollisen vaimon parittaminen aseman vessassa. Jos joku siis maksaa rokottamattomasta, kun rokotettuakin on tarjolla.

Kivempi varmaan olisi ottaa ne rokotteet eikä käyttää valinnanvapauttaan siihen, että valitsee tuon esittämäni elämäntapamuutoksen. Mahdollisten haittavaikutusten osalta on selvää, että kadulla asuminen aiheuttaa sekin väistämättä haittoja ja joka tapauksessa elämä päättyy kuolemaan.

Luullakseni muutaman viikon asuminen roskakatoksessa taistellen viimeisen käyttöpäivän ohittaneista elintarvikkeista rottien kanssa riittää kukistamaan tämän "kapinan" ja sen jälkeen viimeisetkin ovat valmiita ottamaan määrätyt rokotukset olipa niitä sitten 2 tai 8.
 
Koko väestöstä (alle 12-vuotiaat mukaan lukien) on nyt Ylen mukaan rokotettu kahteen kertaan 70 prosenttia ja yhteen kertaan 75 prosenttia. Hitaasti etenee rokotukset. Pitäisi saada nuo 700000 täysin rokottamatonta taulapäätä piikille myös.
 
Pitäisi saada nuo 700000 täysin rokottamatonta taulapäätä piikille myös.

Mikäli vaadittaisiin koronapassi työpaikoille ml. etätyö, kauppoihin, kuntosaleille, kirjastoihin, kaikkiin majoitus- ja ravintola-alan palveluihin, elokuviin, teattereihin sekä kouluihin ja oppilaitoksiin niin asia hoituisi sillä.

Rokotusta odottamassa olisi jo heti ensimmäisenä täydellisen koronapassin päivänä niin paljon väkeä, että hoitajat eivät riittäisi ja viimeisetkin siinä vaiheessa, kun nälkä kurnii vatsassa ja lehtiroskiksessa tulee vilu.
 
Mikäli vaadittaisiin koronapassi työpaikoille ml. etätyö, kauppoihin, kuntosaleille, kirjastoihin, kaikkiin majoitus- ja ravintola-alan palveluihin, elokuviin, teattereihin sekä kouluihin ja oppilaitoksiin niin asia hoituisi sillä.

Rokotusta odottamassa olisi jo heti ensimmäisenä täydellisen koronapassin päivänä niin paljon väkeä, että hoitajat eivät riittäisi ja viimeisetkin siinä vaiheessa, kun nälkä kurnii vatsassa ja lehtiroskiksessa tulee vilu.

Muuten hyvä suunnitelma, mutta veikkaan, että tuonkaan operaation jälkeen asiasta ei osata päästää irti.

Meillä on nyt tämänpäiväisten uutisten jälkeen hyvät lääkkeet markkinoilla, mutta siltikään se ei riitä. Liikaa rahaa ja valtaa saatavissa, ja asian tahallinen pitkittäminen pelaa Venäjän ja Kiinan pussiin.
 
Viimeksi muokattu:
Muuten hyvä suunnitelma, mutta veikkaan, että tuonkaan operaation jälkeen asiasta ei osata päästää irti.
Sisäisen passin lisäksi kannattaa harkita tietysti myös muita pakkokeinoja, joilla ohjataan rokottamattomat kansalaiset ottamaan rokotteita.

Rokottamattomilta voidaan esimerkiksi perua ajokortit ja heidät voidaan velvoittaa kantamaan vaatteissaan näkyvää tunnusta tai ns. ruttokelloa liikkuessaan esimerkiksi puistoissa tai muutoin ulkoillessaan. Henkilökohtaisesti näkisin tarpeellisena myös perua mahdolliset aseluvat, jotta somekapinointi ei muutu edes paikallisiksi ja pieniksi kansannousuiksi tai muuksi yhteiskuntaa uhkaavaksi toiminnaksi ryöstelyineen.

Luonnollisesti joukkoliikenteen käyttö tulee kieltää sillä eihän rokottamattomalla ole tarvetta kulkea mihinkään, sillä kaikki on heidän osaltaan kielletty.

Rokottamattomilta vanhemmilta tulee lisäksi ottaa lapset huostaan eikä pelkästään rajata rokottamattomia lapsia päivähoidon ulkopuolelle.
 
Back
Top