Millainen ihminen ryhtyy Putinin trolliksi?


1e8PJ+

"Etelämanner - meidän sakraalinen (pyhä) maamme!
Me ollaan yksinkertaisesti velvollisia puolustamaan Etelämanteren asukkaat - ortodoksiset pingviinit fasismilta!"

1cxOo+

"Risti - 200 ruplaa kappale
Kynttilät - 40 rupla kappale"
 
Pilviä paratiisissa?
Janus Putkonen on jälleen löytänyt foliohattunsa ja nostanut esiin kemikaalivanat, ja jakoi ajatuksensa trolliarmeijaan.
Tämä toi taas arvostelua jopa Sepe Vaaralta joka on arvostellut myös Johan Bäckmania höperöistä puheista ja teoista.

Jospa sieltä vielä kuoriutuisi kunnon foliofight ja saisimme pystyttää muistokyltin trolliarmeijan muistolle:)
Pilvet synkkenee.
Bäckman eronnut/erotettu trolli armeijan riveistä.
 
Ahahaha!
Etälämanteren pingvinit lähettäneet kirouksen Gundjajeville tästä "Antarktida-nash" tempusta ja kynttilärahastiksesta. Tässä matka Mustanaamion synttäreille! :D
Paluumatkalla lentokonessa fasisteilla hajosi etulasi.
"Ertittäin vaarallinen onnettomuus: ohjaamon kaksikerroksinen lasi, josta ensimmäinen kerros kestää suurimman iskun, hajosi ihan pieniksi paloiksi. Kapteeni sanoi, että lentäminen on sitten erittäin vaarallista ja pitää palata. Minä tietenkin suostuin ja ehdotin hänelle lentää 3-4 tuhannen km korkeudessa, jotta degermetisaation sattujessa jäisimme henkiin", - kertonut patriarkka. (Huom pyhä asiantuntevuus lihavoituna)
http://ria.ru/religion/20160221/1378184198.html

Mitä?! Oliko helvetissa niin täynnä ettei tämä kaapupukuinen KGB-miljardööri Gundjajev mahtunut?! Voi miten harmi..

VpIh+

"Paljonko maksaa ooppiumi kansalle?"
 
Viimeksi muokattu:
Pressiklubi
Eilen 12:19 · Helsinki, Suomi ·


”En minä tietenkään usko kaikkea, mitä siellä MV-lehdessä sanotaan, mutta luen sitä vastapainona valtamedialle.” Tuttu lause. Kehotaan miettimään, mitä se oikeastaan tarkoittaa.

Viime aikoina kyseinen lehti on tasaisin väliajoin julkaissut erittäin aggressiivia, leimaavia ja loukkaavia juttuja (lähinnä nais-)toimittajista, jotka ovat käsitelleet lehden mielestä väärällä tavalla jotain sille läheistä kysymystä. Esimerkiksi Venäjän propagandatoiminnasta uutisoiminen on asia, joka saa julkaisun hyökkäämään. Julkaisun resurssit myös riittävät hyvin yksittäisten toimittajien häiritsemiseen, joskin on selvää, etteivät tällaiset raukkamaiset hyökkäilyt ketään oikeasti vaienna. Näillä hyökkäyksillä lähetetty viesti on kuitenkin tarkoitettu sekä kaikille toimittajille että kaikille muillekin julkisesti puhuville: ellet puhu juuri kuten minä haluan, hyökkään seuraavaksi sinun kimppuusi! Minulla on riittävät resurssit valita sinut silmätikuksi ja häiritä elämääsi! Tämä on tietenkin uhkailua, johon ei saa taipua vähääkään.

Täytyy nimittäin muistaa, että Venäjän propagandakoneiston arvioiminen on vain yksi asia, jonka vuoksi tulevaisuudessa voidaan ryhtyä vaientamiskampanjoihin. Kyseisen julkaisun pyörittäjä on puhunut voimakkaasti ruokasoodan puolesta syövän parannuskeinona. Kenties seuraava uhri valikoituu niiden lääkärien tai toimittajien joukosta, jotka julkisuudessa puhuvat lääketieteen ja tutkimustiedon puolesta. Pyörittäjä on nimittäin suunnitellut terveysaiheisen sivuston lanseeraamista.

Pyörittäjä uskoo juutalaisen salaliiton hallitsevan mediaa ja ohjailevan sen toimintaa. Ehkä seuraava lokakampanja ponnistaa tältä pohjalta. Ja tietenkin sitten on vielä pyhistä pyhin, kyseinen julkaisu itse. Ehkä seuraava uhri valikoituu niistä ihmisistä, jotka jaksavat vielä huomautella siitä, miten julkaisu ei korjaa karkeitakaan virheitään tai miten sen pyörittäjä itsekin avoimesti myöntää, ettei hän välitä siitä, ovatko lehdessä tosina esitetyt väitteet oikeasti totta vai ei. Kuka tahansa faktoja tarkistava toimittaja voi olla seuraava uhri, sillä tosiasiat ovat myrkkyä julkaisulle, joka ei korjaa omia virheitään.

Kun klikkaatte lehden juttuja, tuotatte lehden pyörittäjälle rahaa. Niin yksinkertaista se on. Kun luette julkaisua ”vastapainona valtamedialle”, tuotatte rahaa, jonka turvin järjestetään vaiennuskampanjoita, eikä teille jää oikeutta sanoa, kenet yritetään vaientaa ja mistä syystä. Jokainen valitsee itse, mitä lukee, enkä minä tietenkään ole asemassa, josta käsin ketään kieltäisin seuraamasta ihan mitä julkaisua tahtoo. Jokainen itselleen rehellinen ihminen kuitenkin miettii myös, millaisia käytännön seurauksia omilla valinnoilla on.

JZ
 
Kansanäänestys Suomen liittämiseksi Venäjään tuotti kahden vuoden aikana 526 allekirjoitusta.

Allekirjoittajien joukossa ovat muiden muassa Urho Kekkonen (Kajaani), Urho 'Temujin' Khan Kekkonen (Helsinki), Josif Stalin, Marsalkka Mannerheim, Vladimir Putin, Otto Wille Kuusinen mutta myös Otto-Ville Kuusinen (molemmat näyttävät olevan Terijoelta), Onanias Runkfot, Erich Honecker, Viktor Janukovits, Pol Pot, Timo Soini (Heinoosta), Tarja Halonen (Anus), Mao Tse-Tung, Jussuf Hullu-Uho ja Pylly Nalle Puurolaaksosta.

Itse asiassa vain muutama kymmenen taisi löytyä reaalimaailmasta eivätkä he sallineet jostain kumman syystä nimeään julkaistavan.
 
Kansanäänestys Suomen liittämiseksi Venäjään tuotti kahden vuoden aikana 526 allekirjoitusta.

Allekirjoittajien joukossa ovat muiden muassa Urho Kekkonen (Kajaani), Urho 'Temujin' Khan Kekkonen (Helsinki), Josif Stalin, Marsalkka Mannerheim, Vladimir Putin, Otto Wille Kuusinen mutta myös Otto-Ville Kuusinen (molemmat näyttävät olevan Terijoelta), Onanias Runkfot, Erich Honecker, Viktor Janukovits, Pol Pot, Timo Soini (Heinoosta), Tarja Halonen (Anus), Mao Tse-Tung, Jussuf Hullu-Uho ja Pylly Nalle Puurolaaksosta.

Itse asiassa vain muutama kymmenen taisi löytyä reaalimaailmasta eivätkä he sallineet jostain kumman syystä nimeään julkaistavan.

Onhan tuossa ihan tarpeeksi, jotta äänestys voidaan järjestää. Muuten ei Kansan tahto pääse toteutumaan ja selvää demokratian vastaista toimintaa, lähes vaskismiin verrattavaa, on havaittavissa. Vaaliuurnat lienee jo valmiiksi täytetty ja tulos kirjoitettu paperille.
 
Mikäs herra tämä Molari oikein on, kun Putinin opetuslapsien ketjussa hänestä puhutaan?
Heh, oli aikanaan kovasti Bätmänin kanssa samaa linjaa vetäämässä, kunnes sitten, kuten hyvän lahkolaisen kuuluukin, ryhtyi lahkonsisäisiin riitoihin.

Täältä voi lukea:

http://www.antifa.fi/2013/02/stalin-oli-ystavallinen-ja-herttainen.html

PS. Tämä antifasistinen ryhmä on Kerkko Paanasen ym. jotka havaitsivat että Bätmän oli jättänyt rekisteröimättä käyttämänsä nimen, joten perustivat yhdistyksen todellisille antifasisteille vastustamaan Bätmänin edustamaa fasismia :)
 
Facebook on sulkenut ainakin kolmen päivän ajaksi Janus Putkosen henkilökohtaisen FB-tilin, sen sijaan DONi eli Donbass News Agency -sivusto on bannattu määräämättömäksi ajaksi. Syynä on vihapuhe:


Ja kuvankaappaus Putkosen FB-sivulta:

Katso liite: 8091

vlad
No entäs tämä kauniiksi naamioitu terroristinen skeidasivusto?
https://www.facebook.com/SaveDonbassPeopleInfo.en/
Milloin on tämän vuoro?
 
Viimeksi muokattu:
Putkosen lafkasta hyviä uutisia:
"DONi uutistoimisto on tänään lopullisesti estetty FB:ssä ja henkilökohtainen tilini on estetty käyttämästä ainakin viikoksi!"

Edit. En tiedä onko tämäkin joitain Januksen pelejä, ainakin äsken toimi.
 
Murosta lainattua näin lauantain kunniaksi: Tästä vähän trolleille propagandaa, mikä on tehokkaampaa kuin trollitehdas ikinä pystyy suoltamaan.

Metallica -Enter Sandman Live Moscow 1991 HD


Konsertti järjestettiin Tushinon lentokenttällä 28.9.1991 ja paikalla oli arviolta 0,6-1,0 miljoonaa ex-neuvostokansalaista tutustumassa vapauteen!
 
Back
Top