Millainen ihminen ryhtyy Putinin trolliksi?

Viime kahden vuoden vuoden aikana Donbassissa menehtyi Venäjän eli Putinin sotaagrssion takia 495 naista, 68 lasta, 152 lasta sai eri asteiset haavat. Irina Gerashenko.
https://www.unian.net/war/1590112-z...gibli-495-ukrainskih-jenschin-i-68-detey.html

Eli terveisiä vain sinne lasten järjestölle Unisefille, joka ottaa edustamaan lastentappaja-Putlerin kuvalla tatuoitua typerystä nimeltä Mikael Gabriel. Tatuoisi myös loputkin maailman kuuluisista diktaattoreista ja rikollisista. Stalin tatu sopisi hänen toiseen polveen, Hitler ja Saddam takalistoon.
 
Viimeksi muokattu:
Adamille lisää paskaa argumentointia..

Petri Korhonen‏ @Petri2020
Hold ya horses, ppl. Every person has a complete right to political opinions, odd or not. Only #Cannonball-promoting is non-#Unicef-thing.

Aki Heikkinen‏ @akihheikkinenAs @unicef_fi refuses to do so, intl .@UNICEF should clarify that can an openly pro-Putinist artist with links to orgcrime team with UNICEF? (link: ) twitter.com/akihheikkinen/…
@petri2020
 
Onko Cannonball vai Putin erityisesti suosiossasi?

Kanssasi on tästä aivan turha jankata, kuten linkittämästäni ketjusta voi todeta.

En ymmärrä kysymystäsi, miksi kummankaan pitäisi olla minun suosiossa?

Kerron nyt kuitenkin sen, että minun arvostuksessa kumpikaan ei pääse edes listalle. Inhokkilistani kärkipaikkaa Putin jakaa muutaman muun kanssa.

Arvostan esimerkiksi Presidenttiämme hyvin realistisesta lähestymistavoista vaikeisiinkiin asioihin. Pidän myös sinun asiapitoisista viesteistäsi(poislukien tämä )
 
vastauksena käyttäjälle @veitera
3t
Liisa Tuhkanen‏ @LTuhkanen
Se tunne, kun Putinin YVn kanssa yhteistyötä tehneen puolueen jäsen yrittää sheimata räppäriä tatskasta @veitera @LehtJohanna @MikaelGabriel

https://mobile.twitter.com/veitera/status/840972347783970817

Liittyykö tähän 2010 uutisoituun?
Verkkouutisen juttu ei jostain syystä aukea..

Kokoomus kutsui venäläiset aatetoverinsa Suomeen

Kokoomus ja sen itäinen sisarpuolue, Venäjän pääministerin Vladimir Putinin johtama Yhtenäinen Venäjä, syventävät yhteistyötään, kertoo Verkkouutiset. Puolueet järjestävät ensi talvena yhteisen aateseminaarin Suomessa. Asiasta sopivat kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen ja Venäjän duuman ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Konstantin Kosatshev Moskovassa.

Sisarpuolueiden yhteinen seminaari käsittelee EU:n ja Venäjän yhteistyön tiivistämistä. Katainen on EU:n konservatiivien Euroopan Kansanpuolueen (EPP) varapuheenjohtaja ja vastaa myös sen Venäjä-suhteista. Kokoomus aikoo kutsua Putinin puolueen kanssa järjestettävään seminaariin myös muita eurooppalaisia veljespuolueitaan. Katainen on parhaillaan virallisella vierailulla Venäjällä.
https://finrosforum.wordpress.com/2010/08/27/kokoomus-kutsui-venalaiset-aatetoverinsa-suom/
 
Veteranstoday todistaa taas olevansa itänaapurin propaganlehtinen (tätä on joskus täälläkin tarjoiltu luotettava lähteenä) ja jos eivät ole tuota niin sitten ns hyödyllisiä idiootteja kuten valtaosa muistakin "vaihtoehtoisista" medioista.
http://www.veteranstoday.com/2017/0...ruise-missiles-russia-to-upgrade-system-soon/


Käsittääkseni on Iranin propagandatuutti, toki sisältö huuhaasivuilta tuttua Amerikka-vastaista höttöä. Sisältö on kyllä sen verran surkeatasoista, että noihin uskominen vaatii totaalisen tietämättömyyden asioista tai toisena vaihtoehtona niin syvän länsivihan ettei totuutta edes haluta nähdä. Kumminpäin vaan, surulllisia ovat nämä tapaukset...
 
Suomi Ensin -jäsenet kiittelivät vaalivalvojaisissa Väyrystä tuesta ja opetuksesta

KOTIMAA 11.4.2017 15:55
STT

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen juhlisti pääsyään Helsingin valtuustoon Terve Helsinki -ryhmän vaalivalvojaisissa, joissa oli paikalla maahanmuuttoa vastustavan ja Ilja Janitskinia presidentiksi ajavan Suomi Ensin -liikkeen aktiiveja. Väyryselle taputetaan ja häntä kiitellään avusta videolla, joka on julkaistu liikkeen johtohahmon Marco De Witin Youtube-kanavalla. De Wit on tuonut kanavallaan esiin muun muassa vierailunsa Ukrainan Donetskin separatistialueelle, missä hän jutteli kapinallisille työskentelevän Janus Putkosen kanssa.

Paavo Väyrynen, iso yleisö tuntee teidät ministerinä ja melkein presidenttinä. Miksi te nyt olette lyöttäytynyt yhteen tällaisen Suomi Ensin -, Marco De Wit -porukan kanssa, joka…

- En ole lyöttäytynyt yhteen kenenkään kanssa. Terve Helsinki -ryhmään haettiin kansalaispuolueen kannattajajäsenien joukosta ehdokkaita, jotkut ilmoittautuivat, jotkut tulivat, 18 oli meitä kaikkiaan.


Olette kuitenkin ollut tekemisissä Suomi Ensin -porukan kanssa ja Marco de Witin kanssa.

- En ole ollut tekemisissä hänen kanssaan. Voimmeko lopettaa tämän keskustelun?

Mikä on agendanne Helsingissä? Kenen asiaa ajatte?

- Kaikkien helsinkiläisten asiaa. Ennen muuta niin, että luovutaan pyrkimyksestä haalia Helsinkiin satojatuhansia uusia asukkaita muualta Suomesta ja ulkomailta.

Millä tavalla olet opastanut Terve Helsinki- tai Suomi Ensin -porukkaa, kun he sinua kovasti kiittelivät?

- En ole millään tavalla opastanut. Olen suorittanut oman vaalityöni, ja jokainen on toiminut oman harkintansa mukaan.

Kansalaispuolueen asiantuntijajäsenistössä on henkilö Jarmo Ekman, joka tukee avoimesti Itä-Ukrainan separatisteja. Miten olet hänet löytänyt?

- Hän on ilmaissut halukkuutensa tulla mukaan. Meillä on hyvin monipuolinen joukko kannattajajäseniä, yli 30.

Miten te näette tämän hänen taustansa?

- En näe siinä mitään ongelmaa. Erilaiset mielipiteet mahtuvat kansalaispuolueeseen.

Miksi näitä yhteyksiä kasautuu teille?

- Mikä tämän jutun juoni on? Mihin nämä kysymykset oikein tähtäävät?

Miten kommentoitte sitä, että monen mielestä näytätte aivan Kremlin mannekiinilta? Muun muassa Aleksanteri-instituutin tutkijatohtori Jussi Lassila on sanonut näin.

- Onko STT:n toimittajan asiana tämmöistä juttua rakennella?

Voitteko vastata tuohon kysymykseen.

- Mihin kysymykseen?

Että miten kommentoitte sitä, että monen mielestä näytätte aivan Kremlin mannekiinilta?

- Maailmaan mahtuu mielipiteitä. Kiitos soitosta ja kuulemiin.
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotima...isissa-vayrysta-tuesta-ja-opetuksesta/757039/
 
Lieneekö sattumaa, että dosentti tuo Duginin Helsinkiin samana päivänä kun kaupungissa vietetään EU:n hybridiuhkien torjuntakeskuksen avajaisia ?

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005165569.html

Ei todellakaan ollut sattumaa. Bäckman oli vielä spämmännyt ulkovaltojen lähetystöihin kutsukirjeet omaan hybiridiuhkaseminaariin, joka juhlavasti järjestettiin Hotell Kämpin National Hall -nimisessä salissa. :)

Uutisten mukaan lähetystöt ovat olleet hoomoilasena, että kumpiko hybridiuhkatapahtuma on aito ja kumpiko feikki.

Hybridisoppaa oli hämmentämässä kohudosentiksi kutsuttu Johan Bäckman, joka järjestää alkuiltapäivästä oman seminaarinsa. Seminaarissa puhuu venäläinen ideologi Aleksandr Dugin.

– Tässä on klassinen esimerkki informaatiovaikuttamisesta. Tuodaan esille kilpaileva yhdistys, jolla on lähes sama nimi, kuvailee valtioneuvoston kanslian viestintäjohtaja Markku Mantila.

Mantila viittaa siihen, että Bäckman on perustanut yhdistyksen, jonka nimi on hyvin lähellä eurooppalaista hybridiosaamiskeskusta.

Seminaarikutsu onkin herättänyt hämmennystä sen saaneiden piirissä. Ylen tietojen mukaan suurlähetystöistä otettiin yhteyttä viranomaisiin, kun diplomaatit pohtivat sen aitoutta. Mantila vahvistaa tiedon.

13-3-9560533.jpg

Poliiseja ja yleisöä Johan Backmanin seminaarissa Hotelli Kämpin Kansallissalissa.Jaani Lampinen / Yle
– Olen havainnut ilokseni, että Bäckmanin tilaisuuden huomanneet ovat kyselleet meiltä, mikä tämä on. Yksi diplomaatti oli minuun suoraan yhteydessä, Mantila sanoo.

Mantila huomauttaa, että Bäckman järjestää tilaisuuden Hotelli Kämpin Kansallissalissa, joka englanniksi kääntyy National Halliksi.

– Se tietysti kuulostaa aika hienolta ja juhlavalta. Ihan taitava informaatio-operaatio tuo on, Mantila sanoo.

http://yle.fi/uutiset/3-9560166


Iltalehti kirjoittaa suoraan Bäckmannin olevan Kremlin leivissä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704112200101198_uu.shtml
 
Jep, yksi tai useampi toimittaja on kutakuinkin suoraan naapurin leivissä, ja muutenkin uutisointi on kuin voimakkaita huumeita vetäneen alkoholistin näpeistä. Mielestäni ilmiö Bäckman on se kiinnostavampi juttu kuin moninaiset suomettumisjutut.
Bäky olisi voitu pyyhkäistä pois julkisuudesta jos olisi haluttu, näin ei tehty, jopa itse moista kirjoittelin ulkoministeriöön vuosikausia sitten. Ei kiinnostusta. Uskoisin että Venäjälle näkyvät persoonat ovat sitä mikä halutaan näkyvän, ja sitten sitten sitten...
Isänmaalliselle suomalaiselle nykyinen tilanne on kuin kiirastuli, joskin oletan että todellinen kansakuntaa koskeva kysymys on kuitenkin muussa valtiolla, valtio voisi kansalaisilleen kyllä jatkuvasti kertoa missä mennään.
 
Bäckman on niin surkea propagandassaan, että hänen poistaminen kusisi suoraan omille varpaille.. Varmasti olisi maanpetos-syytteet täyttyneet, mutta sitä myös halutaan Venäjän suunnalla, siitä saisi loistavaa propagandaa Suomea vastaan..
 
Tämä kai menee lähinnä tälle palstalle.

Suomalaisen infosoturin projekti Donetskissa on joutunut vastatuuleen. Putkosella on ollut näemmä tavoitteena päästä tämän päivän Kalevi Keihäseksi. Siellä on unelmalomia ollut järjestelemässä Donbass Tours. Toukokuulle oli Putkosen fb-päivityksen mukaan tehty avausmatkoille yly 50 varausta. Sitten oli tullut puhelinsoitto, ja koko homma määrättiin jäädytettäväksi. Turkasen tulimmaista. Tästä ei pysty Putkonen syyttämään viekkaita fasisteja ja russofobeja, määräys oli tullut DNR:n hallinnon suunnalta. Määräyksen perusteluja ei ole kerrottu.

Toinen Putkosen fb-sivun kirjoitus kertoo, että Zakharshenko oli yritetty tappaa tienvarsipommilla eilen. Ja Putkosen syyttävä sormi osoittaa tietysti Ukrainaan.

Näitä Putkosen tietoja täytyy katsoa melkoisten filtterien läpi, mutta tuo turistien torppaus lienee todellista. Mahtaakohan tuolla olla jotain viritteillä, kun uskollisen toverin "matkatoimisto" pistetään kiinni? Ja jos sieltä tulee väitettä päämiehen murhayrityrityksestä. Tetääkö Vlad/Maidan/joku muu, onko jotain viritteillä "kansantasavaltojen" hallinnossa? Itselle tulee mieleen (ehkä turhan toiveikkaasti..), että Venäjä olisi hautaamassa vihdoin nuo valtioviritelmänsä.
 
Back
Top