Tiltujen piipitykset. (Bäckman, Putkonen, Tankki-Leena et al.)

Venäjä-parka joutui yllätetyksi housut kintuissa o_O

Joo, tiedän ettei noitten kanssa kannata korvia lotkautella, mutta tämä päätrolli käy sitä hauskemmaksi, mitä enemmän ryssä etenee selkä edellä.

Katso liite: 84428
Juu, viime vuonna ukraina hyökkäsi takaperin ja ryssä perääntyi taistelukosketus säilyttäen, mm ryssän perääntyminen pihkovasta hostomeliin oli tulos tuloksettomista neuvotteluista :p
 
Mites tuon sisko ? Onkohan sille jo omiensa toimesta sanottu että pitää turpansa kiinni kaikesta mikä vähänkään liittyy turvallisuuspolitiikkaan ?
"Venäjällä ei ole strategisia tarpeita Ukrainaa kohtaan. Toisin kuin Krimiä kohtaan ja krimiläiset ovat venäjänmielisiä ja venäjänkielisiä. Ei Venäjä Ukrainaan hyökkää, ellei sitten tee vastaiskua, ja se tulee olemaan sitten kova.” [1]

Huhtasaaren näkökulma Venäjän sotiaallisista toiminnasta Ukrainassa

 
Elon ei tykännyt Kallioniemen arvostelusta. Twiittiketjun perusteella Elon ansaitsee Tiltun nimen ja arvon.


 
En osaa sanoa, onko aito, mutta väittää olevan pommijätkien antti (hyvin suosittu youtube kanava.

Hirvittävää tuubaa mutta lopussa kaveri on oikeassa. Käynnissä on ukrainalaisten kansanmurha. Ei muista mainita että tätä suorittaa venäläiset. Se ei lopu sillä että Ukraina antautuu. Leirit odottaa antautuneita ja siksi venäjä ei ikinä voi vallata Ukrainaa. Ei Saksakaan lopettanut 30-luvulla kansanmurhaa rauhanneuvotteluilla.
 
Back
Top