Trump -psykoosi

Tuo on kyllä täysin totta! Todistusarvo on mitä on, mutta Venäjä sai taas julkisuuspisteet. Ja huomioitua tuli Iltasanomien huono uutisointi aiheesta, kun muistio muuttuu tallenteeksi...
Noiden muistioiden mukaan Alakurtti on reilun tuhannen km päässä Suomen rajasta. Eikä Venäjä koskaan sekaannu muiden valtioiden sisäisiin asioihin.
 
Entinen NSA:n ja CIA:n johtaja Michael Hayden ihmettelee Trumpin haluttomuutta omaksua tietoa ja nöyryyden puutetta.
"Right now, the word on the street is that this is a president that really doesn't do a lot of homework, that [he] is almost preternaturally confident in his own instincts and judgments," said Hayden. "He doesn't seem to have a whole lot of respect for the institutions that are designed to bring him this detailed knowledge."

Hayden conceded that Trump's background in business and real estate lent itself to a steeper learning curve in the Oval Office, but added, "What I don't understand is the lack of humility in the face of that obvious lack of background."
http://abcnews.go.com/Politics/cia-nsa-director-trump-president-lot-homework/story?id=47452456
 
– Jopa lyhyempi Nato-kokous on aivan liian jäykkä, virallinen ja raskasta politiikkaa Trumpille. Hän ei tule pitämään siitä, lehti siteeraa Foreign Policylle puhunutta asiantuntijaa Jorge Beniteziä

Vittuako sitä muuttamaan näitä asioita. Herra halusi tirehtöörin paikalle joten miksi muuttaa kun jo nyt tiedostamme että ei siitä kokouksesta mitään muuta tule kuin sirkus.
 
Enemmän ja enemmän tulee todisteita sille mitä epäilin että presidentiksi valittiin itsepäinen, narsistinen, kouluttamaton idiootti.
Olkoon mitä mieltä tahansa Hillarysta niin kyllä hän olisi paremmin ja varmemmin hoitanut presidentinvirkaa sille kuuluvalla arvokkuudella. Sitä enemmän kun hänellä on kokemusta siitä Billin viereltä monie nvuosien ajalta.
 
Päivän uutissaldoon voi lisätä vielä seuravan uutisen. Foreign Policy näyttää kovasti hehkuttavan eri maissa järjestettyjä kuolemattomien rykmenttien marsseja ja uutinen voi olla osa harkittua Trumpin mustamaalauskampanjaa.
http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005214458.html

Nato-lähteet ohjeistavat FP:ssä: Puhukaa korkeintaan 4 minuuttia, Trump ei jaksa keskittyä

Foreign Policyn lähteiden mukaan valtionpäämiehiä on ohjeistettu pitämään puheenvuoronsa huippukokouksessa lyhyinä.
Puolustusliitto Nato varautuu tulevaan huippukokoukseensa pitäen silmällä presidentti Donald Trumpinhttp://www.is.fi/haku/?search-term=Donald%20Trumpin keskittymiskykyä, kertovat Foreign Policyhttp://foreignpolicy.com/2017/05/15/nato-frantically-tries-to-trump-proof-presidents-first-visit-alliance-europe-brussels/ -lehden lähteet. Toukokuun 25. päivänä järjestettävässä kokouksessa 28 jäsenmaan edustajat aikovat pureutua Naton strategiaan. Kyseessä on Trumpin ensimmäinen Nato-kokous ja Trumpin ensimmäinen ulkomaanmatka presidenttinä.

Trumpin tunnetusti lyhyen kärsivällisyyden takia puolustusliiton edustajat ovat kertoneet kokoukseen osallistuville valtionpäämiehille, että kokouksessa käytävien keskustelujen aikana puheenvuorot on pidettävä 2–4 minuutin mittaisena. Linjauksesta kertoivat lehdelle useat lähteet Naton sisältä sekä aiemmin Yhdysvaltain viranomaiset.

– Tilanne muistuttaa sitä, kuinka he yrittäisivät toimia lapsen kanssa. Siis sellaisen ihmisen kanssa, joka ei pysty keskittymään pitkään, jonka mielialat voivat vaihdella ja jolla ei ole tuntemusta Natosta tai syvällistä kiinnostusta politiikkaan, eräs lähteistä kertoi Foreign Policylle.

Myös lehden uutista siteerannut Vanity Fairhttp://www.vanityfair.com/news/2017/05/nato-donald-trump muistuttaa, että 70-vuotias Trump seuraa uutisia lähinnä kaapelikanavilta ja tahtoo pitää päivittäiset tapaamisensa tiedustelupalvelujen edustajien kanssa mahdollisimman lyhyinä.

– Jopa lyhyempi Nato-kokous on aivan liian jäykkä, virallinen ja raskasta politiikkaa Trumpille. Hän ei tule pitämään siitä, lehti siteeraa Foreign Policylle puhunutta asiantuntijaa Jorge Beniteziä


Tuo oli jo ennen vaaleja ihan yleistä tietoa, että Trump ei kykene keskittymään mihinkään asiaan muutamaa minuuttia kauempaa :D

https://medium.com/@geoffpilkington/donald-trump-and-the-mysteries-of-adhd-639ec8ac47b8

Presidentti voi kertätä ympärilleen eri alojen asiantuntijoita, kuten myös Trump on tehnyt. Mutta jos niitä asiantuntijoita ei kuuntele, kun ei jaksa eikä muutenkaan huvita tai kiinnosta, niin ei niistä asiantuntijoista mitään hyötyä ole.

Jokseenkin varmaa on että Trumpin taustajoukot vaihtuvat moneen kertaan, kuten ovat Trumpin ympärillä aina vaihtuneet...

maxresdefault.jpg


Trump on yhdenmiehen sirkus, on aina ollut ja tulee aina olemaan. Trump on myös maailman ainoan supervallan johtaja ja se on kyllä lievästi ilmaistuna hieman pelottavaa...

Houston, we have a problem
 
USA:n tiedustelupalvelut ovat pyytäneet eri medioita olemaan julkaisematta Trumpin venäläisille kertomia tietoja.
Some of the intelligence President Trump provided to Russian officials is so secret that American news organizations are still being asked not to report it, two U.S. officials told NBC News.

The requests by U.S. intelligence officials cast doubt on the assertion by the president's aides that the sharing was appropriate.

Trump told the Russian foreign minister and the Russian ambassador in the Oval Office that the Islamic State had used stolen airport security equipment to test a bomb that could be hidden in electronic devices and slipped undetected into an airplane cabin, the officials said. And he named the city in ISIS-held Syria in which the intelligence was gathered, the officials added.

U.S. intelligence officials have asked NBC News and other media organizations not to report the type of equipment, where it was stolen, and the name of the city where the intelligence was gathered, because doing so could harm U.S. national security, they say. But Trump told the Russians those things, the U.S. officials said, as he described intelligence that led to the new rules banning electronic devices in the cabins of certain flights.
http://www.nbcnews.com/storyline/is...ts-news-orgs-are-being-asked-withhold-n760811
 
Israel suhtautuu nyt varauksella tietojen luovuttamiseen USA:lle.

After intel leak: Former Mossad head says Israel will ‘think twice’ before sharing info with US

In an interview with CBS News, former Mossad head Danny Yatom said that Israel will now “think twice before conveying very sensitive information” to the U.S. following the reports about U.S. President Donald Trump disclosing confidential information, which it obtained from Israel, to Russian officials.

Former Mossad head Danny Yatom commented on the reports about U.S. President Donald Trump disclosing confidential information to Russian officials, saying that Israel “will think twice before conveying very sensitive information.”

In an interview with CBS News, Yatom said that the issue with the U.S. could be resolved by emphasizing Israel's security needs: “It can be repaired by asking again the Americans not to do it, not to convey such a nature of information, which is very sensitive and probably after a short period of time, the relations will be recovered, unless the phenomena of conveying information to a third party will continue.”

Earlier today, JOL reported that Israeli Defense Minister Avigdor Lieberman stressed: “The security relations between Israel and the United States, our greatest ally, are deep, significant and unprecedented in their volume and their contribution to our strength.”

http://www.jerusalemonline.com/news...hink-twice-before-sharing-intel-with-us-28516

Suomen sotilastiedustelun päällikkö

 
No niin, apulaisoikeusministeri Rosenstein nimitti "special counsel"in tutkimaan Venäjä-sotkua, eli kääntyy tässä suunilleen tutkintaa suorittavaksi (juristineuvonantajaksi). Ei ole vielä syyttäjä, vaan tutkintaa suorittava viranomainen, joka ei ole Oikeusministeri Sessionsin tai Trumpin käskettävissä.

http://abcnews.go.com/Politics/robe...unsel-oversee-probe-russias/story?id=47472673

(Tätä esitin aiemmin ketjussa mahdollisuudeksi ja jotkut esittivät että ei tapahdu)
 
Israel on tainnut aina suhtautua varauksella tietojen luovuttamiseen kenelle tahansa. o_O
Eilen luin jostain, että Israelin tiedusteluviranomaiset olivat jo tammikuussa varoittaneet tietojen jakamisesta Trumpille, koska nähtiin riskinä tietojen vuotaminen Venäjälle. Ilmeisesti Israelin tiedustelu oli jo tuossa vaiheessa hyvin kartalla!
 
Eilen luin jostain, että Israelin tiedusteluviranomaiset olivat jo tammikuussa varoittaneet tietojen jakamisesta Trumpille, koska nähtiin riskinä tietojen vuotaminen Venäjälle. Ilmeisesti Israelin tiedustelu oli jo tuossa vaiheessa hyvin kartalla!

Tästä tulee vääjämättä mieleen, että Mossad syöttää Trumpille tarkoituksellisesti väärää tietoa jota hän jakaa eteenpäin.
 
Kaikki tuossa USA/RUS kokouksessa mukana olleet ovat sanoneet että mitään arkaluontoista tietoa ei välitetty. Se ei siis ole ongelma.

Ongelma sen sijaan on se että jos Trumpia vahingoittaakseen joku on vuotanut noita arkaluontoisia tietoja lehdistölle. Se on rikos ja uhka mm. Israelille.
 
Kaikki tuossa USA/RUS kokouksessa mukana olleet ovat sanoneet että mitään arkaluontoista tietoa ei välitetty. Se ei siis ole ongelma.

Ongelma sen sijaan on se että jos Trumpia vahingoittaakseen joku on vuotanut noita arkaluontoisia tietoja lehdistölle. Se on rikos ja uhka mm. Israelille.

Ongelmaksi tulee tai on tullut jo se, että edes epäilyksen varjo tietystä hölöpöttämisestä on framilla. Epäluuloisuuden läpitunkema tiedustelu-vakoiluala ei tarvinne kuin epäilyksen siitä, että joku hölöpöttää.
 
On se jännää, miten Venäjä-kytkökset pyörivät Trumpin ympärillä. Tänään Washington Postille oli vuodettu keskusteluja kesäkuulta 2016, jossa edustajainhuoneen enemmistöjohtaja Kevin McCarthy epäili, että Putin maksaa kahdelle republikaanille: kalifornialaiselle putinistille Dana Rohrabacherille ja Donald Trumpille. Tänään McCarthy tosin totesi, että nämä kesäkuun puheet olivat olleet ainoastaan huonoa huumoria...

Oli puheet huonoa huumoria tai ei, kenestäkään USA:n presidentistä ei ole tähän mennessä kiertänyt juttuja Venäjän maksuista tai Venäjä-yhteistyöstä! (F.D. Roosevelt taisi olla ainoastaan naiivi, häntäkään ei epäilty suoraan maksetuksi kumppaniksi.)
 
Oli puheet huonoa huumoria tai ei, kenestäkään USA:n presidentistä ei ole tähän mennessä kiertänyt juttuja Venäjän maksuista tai Venäjä-yhteistyöstä! (F.D. Roosevelt taisi olla ainoastaan naiivi, häntäkään ei epäilty suoraan maksetuksi kumppaniksi.)

Nyt täytyy muistaa, että tätä huhua pyörittelee vasemmalle kallellaan olevat henkilöt ja media. Syyllinen tiedetään, vain rikos täytyy vielä keksiä.

Ei eroa mitenkään kotimaisista hihhuleista, jotta huutelevat ja kirjoittelevat ihmisistä, jotka "viranomainen lähettää kuolemaan". Nyt kun media on leimannut nämä viranomaiset tappajiksi, pitäisikö meidän nyt erottaa ko. viranomaiset. Ai ei vai? Aika jännä.

Presidentti ei puhu nyt vasemmiston suulla ja hänestä täytyy päästä eroon.
 
Back
Top