Turussa useita puukotuksia ja laukauksia

Ja Turun murhaiskun jälkeen poliitikkojen on entistä vaikeampaa tunnustaa virheitään. Omasta mielestäni Orpo ja Sipilä ovat tehneet huonon sopimuksen ilman kansalaisten lupaa ja jättäneet valvonnan hunningolle amatöörien käsiin. Tai ovat itse täysiä hölmöläisiä...
 
Saavat liikkua vapaasti EU-alueella, useita valehenkilöllisyyksiä, raiskauksia, pahoinpitelyitä, ryöstöjä, varkauksia, laitonta oleskelua, dna:t, radikaaleja ajatuksia, kielteisiä tp-päätöksiä.. voi V*ttu sentään. Nyt ollaan menty kyllä useassa kohtaan perse edellä puuta päin ihan huolella!
 
Outoa tämä sosiaalinen media. Itse en ole ollenkaan mukana siinä. Siellä kun keksitään joku juttu ja levitetään paljon niin se muuttuu uutiseksi. Todella outoa. Pistetään mekin kiertämään juttu että Kokkolassa on tehty Venäläisten maahanlasku. Satoja sotilaita ja kymmeniä panssarivaunuja Kokkolan kaduilla. Miksi puolustusministeri ei tee mitään?
 
:facepalm::facepalm:
"Aivan käsittämätöntä – Turun puukottajan ei olisi pitänyt enää olla Suomessa"

Keskustan kansanedustajat Mikko Kärnä ja Mikko Savola hämmästelevät, miten Turussa todennäköisesti terroristiseen puukotukseen syyllistynyt Marokon kansalainen Abdul Rahman ylipäätään oli vielä Suomessa.

He toteavat, että Marokko on täysin turvallinen, monille suomalaisillekin tuttu turistikohde, jonne matkustaminen on arkipäiväistä.

– Miten on siis mahdollista, että tällaisesta turvallisesta maasta saapuvan henkilön turvapaikkakäsittely voi kestää yli vuoden, Mikko Kärnä ja Mikko Savola ihmettelevät?

Heidän mielestään Suomen on täysin välttämätöntä muuttaa käytänteitään niin, että turvallisista maista saapuvien hakemukset käsitellään nopeutetussa prosessissa.

– On aivan käsittämätöntä, että vaikka näitä asioita on sisäministeriön johdolla laitettu kuntoon jo yli vuoden päivät, ei tässä asiassa ole saatu aikaan riittäviä parannuksia. Tämä ei ole ilmaista veronmaksajillekaan.

Mikko Kärnä ja Mikko Savola toivovat, että keskustelu maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikasta säilyisi asiallisena.

– On sääli, että monet tahot esittävät nyt kansalaisille helppoja ja muka yksinkertaisia ratkaisuja, vaikka näillä ei kyetä ratkaisemaan todellisia ongelmia.

He huomauttavat, että monet poliitikot ovat myös ratsastaneet Turun veriteoilla vastenmielisellä tavalla.

– Tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa vaativat niputtavat kaikki turvapaikanhakijat yhdeksi vaaralliseksi ryhmäksi ja liberaalia politiikkaa vaativat puolestaan ratsastavat Turussa auttaneiden ihmisten etnisyydellä pyrkien osoittamaan, että maahanmuutto on vain hyväksi. Ihmisen etnisyys ei nimittäin tee kenestäkään terroristia tai laupiasta samarialaista, Mikko Kärnä ja Mikko Savola sanovat.
http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/karna_savola_tku-69168
 
Tässä on ollut viime päivinä hattu Turun terrori-iskun vuoksi sen verran useasti hattu täynnä jäitä - joskus ne auttoivat ja joskus ei - että sain oikein perinteisen syysflunssankin. Käytin epäkorrektia henkilöön menevää ”kusimuumio”-haukkumatermiä tuosta Turun terroristista, ja sitä en kadu (myös Breivik on maailmankatsomuksessani samanlainen kusimuumio).

Myös Husun olisi pitänyt pitää oma hattunsa täynnä jäitä, koska näyttää siltä ettei Vantaalla ollut kyseessä viharikos. Tämä siis siksi että hän on oman etnisen ryhmänsä kärkipään edustajia eikä näytä kauhean hyvältä kenenkään kannalta se, että rakennellaan kuulopuheiden perusteella shokkiuutisia vailla todellisuuspohjaa – verratkaa vaikka siihen miten asiat ovat menneet MV-lehden kanssa. Tästä väistämättäkin jää vellomaan joihinkin piireihin sellainen käsitys että ”poliisit suojelevat rasististen hyökkäyksien tekijöitä!”, vaikka näin ei todellisuudessa ole.

Viharikoksista sen verran että käsittääkseni myös esimerkiksi se lasketaan viharikoksen puolelle, jos shiia-muslimi puukottaa sunni-muslimia (näiden kahden uskonnollisen koulukunnan vihanpidosta tuskin tarvitsee erikseen edes kirjoitella). Viharikos-tilastoinneissakin nämä taitavat mennä samaan sarakkeeseen kuin jos pilottitakki käy tekemässä saman teon, vaikka tietysti jostain saattaa löytyä myös tekijöiden etnisen taustan perusteella erillisiä alalokeroita.

Lopuksi vielä sellainen että tästä Turun-terroristista oli tullut vinkkiä VOKin kanssa-asukeilta, eli eivät he kaikki todellakaan ole räyhänhenkiä. Tulipa tuossa mieleeni myös se, että saisiko näiden kullanarvoisten vinkkien pohjalta vahvistetuista ja löytyneistä ”väärällä-asialla-olevista-turvapaikanhakijoista” myös palkittua näitä vinkkaajia jotenkin?
 
Jotenkin huonosti harkittua. Ei se ainakaan lisännyt positiivisia mielikuvia Ruotsista. Jos jotain kansan laajuista galluppia tehtäisiin.

Nojoo, mutta samalla omat päättäjämme saattoivat osoittaa Ruotsia sormella: eihän sitä myö, mutta kune ruohtalaiset.
 
- He tulivat vastavirtaan epäiltyä tekijää. Kun he tulivat paikalle, he kohtasivat viimeisen uhrin ja tekijän. Pari muuta partiota auttoi muualla muita uhreja.

Ensihälytykseen puukotuksista osallistui puoli tusinaa poliisipartiota. Oli sattumaa, että Mechkah osui juuri tämän kokeneen parin kohdalle.


http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708222200342007_u0.shtml

Kyse oli kokeneesta partiosta. Molemmat miehet ovat toimineet vuosia poliisina. He ovat poikkeuksellisen rauhallisia ja leppoisia poliisimiehiä, Loukkaanhuhta kuvaili aiemmin MTV:llä.

- Ei ihan nuoria mutta ei myöskään liian vanhoja poliisin kenttätehtäviin, hän sanoo Iltalehdelle.
 

Tekopyhää viisastelua, mutta silti täyttä asiaa.

Kerrankin olen edes jonkun kepulaisen kanssa samaa mieltä lähes kaikesta :D

Tästä en kyllä ole...

Ihmisen etnisyys ei nimittäin tee kenestäkään terroristia tai laupiasta samarialaista, Mikko Kärnä ja Mikko Savola sanovat.

Etnisyys ei tee kenestäkään terroristia, mutta kyllä sillä etnisyydellä on valtava merkitys jos puhutaan islamilaisesta terrorismista.
 
Tänään on tarkoitus käsitellä pääepäillyn lisäksi neljän muun vangitsemista. Toistaiseksi tiedossa on kolmen muun epäillyn vangitsemisvaatimuksesta. Myös 18-vuotiasta Mohamed Bakieria vaaditaan vangittavaksi samoilla rikosnimikkeillä kuin pääepäiltyä. Hän kiistää asianajajansa mukaan osallisuutensa tekoon.

Kahta muuta, 18-vuotiasta Ilyas Berrouhia ja 28-vuotiasta Abdederrazak Essarioulia, vaaditaan vangittavaksi samoilla nimikkeillä, mutta syytä epäillä -perusteella.

Todennäköisin syin -nimike tarkoittaa, että poliisi arvioi epäilyn olevan todennäköisemmin oikea kuin väärä. Syytä epäillä -nimike tarkoittaa, että rikosepäily näyttää vakuuttavalta, mutta asioista tarvitaan lisää näyttöä.

Viidennen, 24-vuotiaan miehen vangitsemisvaatimuksen nimikkeistä ei ollut vielä ennen puoltapäivää tietoa. Lisäksi juttuun epäillään liittyvän poliisin aiemman kertoman mukaan kuudeskin mies, joka on etsintäkuulutettu.

Iltalehti kertoo poikkeuksellisesti rikoksesta epäiltyjen nimet rikosepäilyn yhteiskunnallisen merkityksen vuoksi.
Ensimmäinen kommentti uutiseen:
Millä tavalla nämä muut miehet ovat osallisia? Eivät ole osallistuneet puukotuksiin, eikä tuollainen teko ole vaatinut mitään erityistä suunnittelua. Näyttää siltä, että poliisi varotoimenpiteenä vangitsee ihmisiä, joilla ei teon kanssa ole välttämättä mitään tekemistä
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708222200341912_u0.shtml
 
Syytä epäillä -nimike tarkoittaa juurikin sitä että on syytä epäillä, mutta näyttöä ei ole riittävästi.

Rohkenen jo epäillä, että vain päätekijä saa tuomion. Toivottavasti nämä muut kuitenkin lähetetetään sieltä poliisin huostasta suoraan Marokkoon tai vähintäänkin Saksaan. Täällä ne ovat olleet alusta saakka ihan väärässä paikassa.
 
Aivan uskomaton tyyppi....
Orpo: Palautuskeskukset on mietittävä uudelleen

Tiistai 22.8.2017 klo 13.25 (päivitetty klo 13.29)

Palautuskeskukset on syytä miettiä uudelleen, sanoo valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok).

Orpo kommentoi kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita Mikkelissä kokoomuksen eduskuntaryhmän kesäpäivillä. Orpo sanoo, että joidenkin henkilöiden osalta kielteinen päätös voi aiheuttaa riskitilanteita.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen sanoi aiemmin tänään, että tiukemman valvonnan palautuskeskuksia on harkittava.

Kaikkosen mielestä on tiedettävä, missä paperittomat ja kielteisen päätöksen saaneet ovat ja mitä he tekevät.

Valtiovarainministeri Orpo sanoo, että mikäli ensi vuodelle suunnitellut määrärahalisäykset turvallisuusmenoihin eivät vastaa tämänhetkistä tarvetta, rahat pitää löytää.

Orpo sanoo, että suunnitellut lisäykset on käytävä huolellisesti läpi viime perjantain Turun puukotusten jälkeen.

Valtiovarainministeriö on esittänyt poliisille 34,5 miljoonan euron määrärahalisäystä, suojelupoliisille 3,5 miljoonan euron lisäystä ja rajavartiolaitokselle noin kahdeksan miljoonan euron lisäystä ensi vuodelle.

STT
http://www.iltalehti.fi/politiikka/201708222200342583_pi.shtml
 
Mitämitä? Vihjaatko että näillä sinkkosilla on joku yhteys, isä/ poika ehkä? Voi kiesus.. Se js on ainakin meidän perheessä ihan jumalasta seuraava kasvatusguru..

Sukuyhteys on 100% varmuudella, mutta en ole ihan varma sittenkään onko kyseessä poika, ilmeisesti kuitenkin vain veljenpoika tms. Jossakin on sanottu että syntynyt Kouvolassa, joten lienee vain sukulaispoikia.

Jari Sinkkosen tytär Elina (Itä-Helsingin koulututtuja lapsuudesta ja löyhä naamakirjakontakti...) on kuitenkin myös töissä UPI:ssa ja jakaa saman elitisti-suvaitsevaisen maailmankatsomuksen Teemun kanssa, ja tiedän että ovat vähintään samaa sukua. Varmaan ihan OK ihminen muilta osin, mutta inhoan elitististä maailmankatsomusta jossa ollaan valmiita mukamas suvaitsemaan kaikkea, kunhan itsellä on mahdollisuus (vieläpä julkisen rahan palkkaamana, ja T.Tammikko-Sinkkosen esimerkin mukaisesti se on viime kädessä myös SUOJAtyöpaikka vailla vastuuta työn hedelmistä) asua vapaasti valitsemallaan asuinalueella. Ja se valinta ei muuten yllättäen ole Vuosaari. Käyhemmistä kanssaihmisistä ja taloudellisista realiteeteista ei niin väliksi.

Edit: Korjaus, ei sukuyhteys ole 100% varma. Voihan vain olla, että samalla sukunimellä varustetut ovat samassa paikkaa töissä ja läheisiä kavereita sitä kautta. 90%
 
Viimeksi muokattu:
Halla-aho syyttää mediaa ja poliitikkoja Turun tapahtumien vähättelystä
Perussuomalaiset vaatii paperittomasti maassa oleskelevien säilöönottoa.

Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon mukaan media ja poliitikot ovat vähätelleet viime perjantaisia tapahtumia Turussa. Hän syyttää päättäjiä toimimattomuudesta ja huonosta politiikasta.

– Huono maahanmuuton hallinta on poliittinen valinta. Sen riskit ovat tuottamuksellisia. Sen lieveilmiöt ovat pitkälti vältettävissä, mutta tämä vaatii rohkeutta ja poliittista tahtoa, sanoi Halla-aho perussuomalaisten eduskuntaryhmän kesäkokouksessa.

Halla-aho huomautti, että perussuomalaiset ovat puhuneet vuosien ajan "leväperäisen" maahanmuuton vaaroista.

Aiemmin tänään STT:n haastattelussa Halla-aho totesi perussuomalaisten kannattavan tiedustelulainsäädäntöä, mutta se ei hänen mukaansa yksin riitä.

Halla-ahon mukaan ongelmana on se, että Suomeen tulee ihmisiä, jotka eivät ole suojelun tarpeessa, mutta käyttävät hyväksi turvapaikkajärjestelmää.

– Perimmäinen ongelma on se, että tänne tulee ihmisiä, jotka sisältävät paljon riskejä.

Jos perustuslakia muutetaan tiedustelulainsäädännön takia, perussuomalaiset aikovat Halla-ahon mukaan vaatia, että sitä voidaan muuttaa niin, että paperittomasti maassa olevien vapaata liikkumista voidaan rajoittaa.

– Yleinen riski on, että kielteisen turvapaikan saaneet ihmiset katoavat eikä kukaan tiedä, missä he ovat. Jos ihmistä ei voida palauttaa eivätkä he suostu vapaaehtoisesti palaamaan, heidät pitäisi ottaa säilöön, kunnes palauttaminen on mahdollista.

Halla-aho ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri korostivat kesäkokouksessa pitämissään puheissa puolueen yhtenäisyyttä ja yhteistyötä.

Perussuomalaisten pöytä on puhdistettu, vakuutti Meri. Meren mukaan "rankaisemisen ja harjaamisen aika" on ohi ja asiat hoidetaan puolueessa jatkossa yhteistyöllä ja keskustelemalla.

Meri viittasi kesäkuun puoluekokouksen jälkeisiin tapahtumiin, kun ryhmästä irtautui joukko puolueen kansanedustajia.

Halla-ahon mukaan puolue selvisi jakautumisesta hyvin.

– Ryhmä on pienempi kuin ennen, mutta se on parempi, hän sanoi.

– Osa kansanedustajista lähti omille teilleen, osa omien intressiensä vuoksi ja osa huonon harkinnan vuoksi, mutta puolue ei ole hajonnut.

Paikallisyhdistyksissä ja valtuustoryhmissä eroamisia Halla-ahon mukaan on ollut vähän.

Hänen mukaansa Jyväskylän puoluekokouksen jälkeen ketään ei ole erotettu, vaan loikanneiden edustajien katsotaan eronneen itse.

Tilanne antaa perussuomalaisille mahdollisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä, Halla-aho sanoi. Hänen mukaansa puolueen kannatuksen lasku ei ole hallitusvastuun syytä, vaan sen, että äänestäjät ovat pettyneet puolueen kykyyn edustaa vaihtoehtoa.

– Meidän tehtävämme on palauttaa tämä menetetty luottamus. Se tapahtuu nostamalla takaisin toiminnan keskiöön ne teemat, joissa me olemme vaihtoehto muille puolueille ja joiden vuoksi ihmiset ovat äänestäneet meitä.

Seuraavien eduskuntavaalien jälkeen perussuomalaisten ryhmä on taas suurempi, Halla-aho sanoi.

Puolueen kantaviksi teemoiksi Halla-aho mainitsi sisäisen solidaarisuuden ja kansallisen edun.

– Kansallisella edulla tarkoitamme sitä, että suomalaisen julkisen vallan ensisijainen tehtävä on olla Suomen kansan edunvalvoja. Ketään muuta ei meidän etumme kiinnosta, Halla-aho sanoi.

Sisäisellä solidaarisuudella Halla-ahon mukaan tarkoitetaan sitä, että suomalaiset ikään, terveydentilaan, asuinpaikkaan tai tuloihin katsomatta pidetään mukana.
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/36...a+poliitikkoja+Turun+tapahtumien+vahattelysta
 
17951443_10154519935760893_3687903491759263800_n.jpg



Nina Maskulin
17 mins
ADMIN RHC We are very sorry about the racist news and violence. According to our policy we remove rumours and fake news. Links about shootings and stabbings are removed unless they are confirmed by the police investigation or by at least two reliable sources.
 
Se on jännää, miten hyvin moni maahanmuuttaja irtisanoo itsensä poliittisesta paskasta. Itseasiassa olen varma siitä, että ylivoimainen valtaosa maahanmuuttajia on ihan kelpo väkeä, he ovat vaan erilaisia kuin me...vielä. Politikointi pilaa paljon ja puussa roikkuva mätä hedelmäkimppu pilaa loput.

Nämä nähdyt esimerkit alleviivaavat sen agendan, jota minä miniatyyriasemassani yritän ajaa: ei kiihkoilla turhaan ja vältetään silkkaa rasismia. En minä ala vihaamaan kansanryhmiä tms. kyllä syvä, pimeä ja kolkko vihani kohdistuu yksilöihin, jos on niikseen. Toisaalta on niin, että en vihaa mitään enkä ketään. Ilman syytä.

Nyt näyttää siltä, että husu teki ällöttävän tempun, johon Hs meni kuin ampiainen piimään. Hmmmm, adam voisi kommentoida tuoda yksilöiden suhdetta toimittajiin, muistaakseni eilen käskit lopettaa salaliittoteoriat tästä aiheesta.....tässä tuore esimerkki siitä, miten yksilö - toimittaja voi vetää. Kelpaako, silvuplee?

Tunnen itsekin muutaman muslimin ja hyvin on tultu toimeen, yhden kanssa olen jopa seurustellut ja voin sanoa että tuo nainen on sisäistänyt länsimaiset arvot paljon paremmin kun monet suomalaiset.

Tämä johtuu luonnollisesti siitä, että mimmi on hyvin koulutettu ja syntynyt Saksassa. Kun puhutaan muslimeista, niin on hyvä ymmärtää että muslimit kokevat yksilöllisyyden ihan eri tavalla kun länsimainen ihminen. Poikkeuksena tietysti ne jotka ovat syntyneet länsimaissa ja omaksuneet länsimaiset arvot. Ex-tyttöystäväni kuuluu siihen ryhmään, mutta se on pieni vähemmistö myös Saksassa ja tulee aina olemaan.

Sen kyllä opin että edes länsimaistuneen muslimin kanssa ei kannata keskustella kurdeista ja heidän oikeuksistaan, jos ei halua nukkua sohvalla :D mutta kun sen muistaa niin hyvin menee.

Toisaalta ei myöskään pidä sulkea silmiä siltä että tietyt kulttuurit sopeutuvat Suomeen paremmin kun toiset ja se on fakta, ei mikään mielipide.

Tietty porukka kummallakin äärilaidalla käyttää ihan tietoisesti somea hyväkseen ja levittää tunteikasta hölynpölyä, jolla edistävät omaa uraansa tai keräilevät ihan muuten vaan irtopisteitä.

Aikoinaan se oli äärimmäisen ärsyttävää, nykytilanteessa se on myös äärimmäisen vaarallista.

Toisaalta on myös niin, että minun mielestä tässä maassa keskitytään maahanmuuton osalta ihan vääriin asioihin. Pitäisi keskustella haitallisesta maahanmuutosta, jota ilmenee monella tasolla. Nyt kiistellään siitä onko monikulttuurisuus ihanaa ihanuutta vai puhdasta paskaa hevon perseestä.

Monikulttuurisuus on juuri sitä miltä tuntuu. Jos se tuntuu pahalta se on pahaa ja jos se tuntuu hyvältä se on hyvää. Tästä päästäänkin siihen, että kun monikulttuurisuutta tungetaan sisään ovista ja ikkunoista, niin ehkä pitäisi ottaa huomioon myös ne ihmiset jotka eivät siitä tippaakaan pidä. Näin ei tällä hetkellä tapahdu...ei ainakaan virallisella tasolla tai median toimesta ja se on huono homma se.

Suurin ongelma Suomessa kuten monessa muussakin EU-maassa on että haitallista maahanmuuttoa on tunkenut sisään ihan väkisin jo vuosikausia, eikä kukaan ei tunnu mahtavan asialle yhtään mitään.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top