Ukrainan konflikti/sota

Tässä väitetään että olisi yritetty iskeä Kerchin siltaa vastaan, tosin muut OSINT-tilit ovat varovaisempia ja kirjoittavat että kohdetta / kohteita ei ole vielä tunnistettu.

Mikä kertoo näille että tällä kertaa silta olisi kohteena? Sen liikenne on pysäytetty joka kerta kun Krimin niemimaa on kohteena ja usein laittavat savukoneet käyntiin vaikka ei olekaan todisteita että silta olisi ollut kohteena, joten miksi tämä kerta olisi erilainen?

BREAKING!

Crimean Media: "Air defense work over Crimea. The Ukrainian Armed Forces are trying to hit the Crimean Bridge - there is a smoke screen over it. Residents of Kerch and Arshintsevo report the sounds of explosions in the sky."

Crimean Media: "Undershoots. But it’s very loud over Kerch. The bridge is intact. "

Crimean Media: "Three downings (missile shot down) were reported in the Kerch area. There is an attack on the Crimean Bridge."


 
Tämän mukaan räjähdyksiä kuultu "Kerchin seudulla" ja väitetään että jos jotain palaa, se johtuu torjutun ohjuksen osien tippumisesta maahan:

Explosions are reported in the Kerch area. There is an attack on the Crimean bridge. The occupiers launched a smoke screen on the bridge.

In the area of the shipyard in Kerch the air defense system was triggered. Part of the debris of the downed missiles fell on the territory of one of the dry docks, - Crimean Gauleiter Aksyonov.


 
Juuri näin. Myös sitä hieman ihmetellyt että eri urheilulajit jalkapallo, lentopallo jne. pyörii sodasta huolimatta. Eikö näitä pelaajia kiinnosta maansa puolustaminen? Varmasti paljon on rintamillakin urheilijoita mutta kyllä nuo sarjat pitäisi sotaa käyvässä maassa olla toissijaisia.
Mitä ihmeellistä siinä on? Suomessakin suurimmat palloilulajit pyörivät sodan aikana, toki rajoitetusti. Siviiliväestölle tärkeää, että on jotain muutakin kuin sotaa. Siviilit ovat siviilejä, eivät sotilaita, jotka ovat koulutettu kestämään aikamoista paskaa. Ja kun sotilaat tulevat lomille, haluavatko he nähdä että maassa elellään pelkästään kauhistuksen vallassa pommisuojissa rukoillen? Ei sinne rintamalle kaikkia voida laittaa, vaikka niin haluaisitkin. Vaikka se voikin tuntua järjenvastaiselta, on erittäin tärkeää, että laaja kotirintama jaksaa sotaa.
 
Viimeksi muokattu:
Kommentti aluksesta, joka väitetysti oli kohteena / yhtenä kohteena:

Regarding the missile attack in Kerch: information has appeared that the missile ship "Askold" received at least three ‘arrivals’.

This carrier of the Kalibr cruise missiles is one of the newest and most modern ships of the russian Black Sea Fleet. It was laid down in 2016 at the Kerch shipyard "Zaliv", and launched only in 2021.

To understand, in addition to 8 launchers for the Kalibr, it is armed with its own air defense system - the Pantsir-M missile system and the Orlan-10 UAV complex for reconnaissance.



-

Telakka on hyvin lähellä siltaa:

In occupied #Crimea, the Kerch harbour with the cranes seen in the video footage, is very close to Russia's Illegal bridge to Russia. There's a rail line at this section of harbour. If #Ukraine can hit this, then there's a good chance it can hit the bridge.

1699119024873.png

 
Putinin perintö tulee olemaan se, että maasta on paennut yli puoli miljoonaa lisääntymisikäistä miestä, ja kohtapuoliin saman verran on tapettu. Toiset saman verran vakavasti loukkaantuneita. Ja loppuuko siihenkään? Tulee olemaan hyvin mielenkiintoista seurata Venäjän demografioita syntyvyystilastojen suhteen tulevaisuudessa. Tuskin tuossa surkeassa, kovien huumeiden ja viinan, surkean talouden piinaamassa maassa mitään lapsentekotalkoita tulee olemaan muutenkaan.

Putin kuvitteli tekevänsä itsestään uuden Pietari Suuren, mutta taisikin tehdä itsestään vaietun kirosanan, joka jää historian unholaan suuruudenhulluna typeryksenä, maineenlokaajana, jota venäläiset tulevat kiroamaan kuin saksalaiset Hitleriä. Niin se valta turmelee, ja pää menee sekaisin.

Juurikin tästä syystä länsimaisissa demokratioissa hallitsijoille on se absoluuttinen määräaika.

(Kaikkea emme vielä ole kuitenkaan nähneet. Toivottavasti Venäjän komentoketju toimii ydinaseiden käytön suhteen.)
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top