Ukrainan konflikti/sota

Siviilit ei seuraa sotilaita joten napsivat kuvia joko etenevistä sotilaista tai tuhoista.
Sotilaiden ei kannata pitää puhelimia edes päällä, joten eivät kuvaa taisteluita.
Voiko olla että tästä sodasta tulee yllättävän vähän kuvamateriaalia rintamalta kun harvassa on perinteiset kamerat?

Ryssällä on mukana propagandakuvaajia. Tässä vituiz menneestä maahanlaskusta
 

Liitteet

  • 1645733895128.png
    1645733895128.png
    594 KB · Luettu: 183
Tässä sodassa kyllä ilmentyy se millainen merkitys mm. omien puolustusvoimiemme combat cameralla olisi sodassa. Hyvän materiaalin tuottaminen auttaa paitsi maailman yleismielipiteen saamisessa puolellensa, vihollisen raakuuksien saaminen filmille ja toisaalta omien joukkojen moraalin kohottaminen kuvaamalla onnistumisia. Niillä olisi varmasti aivan toisenlainen vaikutus kuin kämäisillä kännykkämerafilmeillä.

Combat camera on suorastaan nerokas ratkaisu. Puolustusvoimat vaan on joissain asioissa aikaansa edellä.
 
Telegraphilla olisi ilmeisesti erinomaista raportaasia tuolta, useampia toimittajia paikan päällä.
Täältä löytyy linkkejä juttuihin, mutta maksumuurin takana. Tilasin tuota vielä pari vuotta sitten.

 
Iltapaskojen narratiivi ennen sotaa: "Venäjällä on superaseita, Armatoita, superohjuksia, Iskandereita, supersotilaita ja piirretään kartalle ympyröitä missä A2AD on taattu"

Todellisuus: Venäjä hyökkää T-72:lla joissa on kanahäkit katolla, ällitälleillä, modaamattomilla bemareilla, vanhoilla Nonailla ja kuorma-autoilla joissa sattuu olemaan Z-symboli.
 
Nyt kun Venäjä on selkeästi käyttänyt Valko-Venäjää alustana hyökkäyksellensä, olisiko resiprokaalista antaa Ukrainan ilmavoimien tukeutua esim. Puolan lentotukikohtiin?
Sitten Puola olisi sodan osapuoli, niinkuin Valko-Venäjäkin nyt on. Kukaan ei halunne, että Nato-maa ryhtyy osapuoleksi sotatoimissa.
 
Mutta jos Putinilla on jo syöpä, onko mitään väliä.Putlerin naama on ollu sen näköinen, että vois olla kortisoni turvotusta.
Tullu mieleen kans. Kortisonilla on pitkään käytettynä vaikutusta myös naaman takana olevaan luiseen onteloon. Miten syöpä sitten liittyisi näihin kahteen, jää vielä auki.
 
Katso liite: 57183
Mitäs minä sanoin. Ei sanallakaan tuominnut Putinia. Ei sanallakaan puolustanut ukrainalaisia. Onneksi "lämmin tuki" valtionjohdolle.

Edit. Tämä olikin torstailta, mutta sama pätee edelleen.
Jos tuo idiootti olisi hoitanut aikanaan hommansa Suomen presidenttinä eikä olisi keskittynyt Putinin perseen nuolemiseen, oltaisiin Natossa eikä tarvitsisi toivotella valtiojohdolle mitään kun ei olisi uhkaa.
 
@IAPonomarenko
Let’s choose a name for the baby born in a subway shelter in Kyiv during a Russian assault

Jos on poika niin Toivo. Mikäs sopisi tytölle?
 
Nyt kun Venäjä on selkeästi käyttänyt Valko-Venäjää alustana hyökkäyksellensä, olisiko resiprokaalista antaa Ukrainan ilmavoimien tukeutua esim. Puolan lentotukikohtiin?
Tämähän olisi vain erittäin järkevä ja annetun viestinkin kannalta hyvin pehmeä mutta johdonmukaisuutta osoittava toimenpide. "Emme osallistu suoraan mutta tuemme"
 
Back
Top