Ukrainan konflikti/sota

Mikäs ukko tämä kenraali Sergey Krivonos ("former deputy commander of Ukraine’s Special Operations Forces, ex-deputy secretary of the National Security and Defense Council") on?

Puhuu täyttä paskaa julkisesti :mad: :poop:



 
Mikäs ukko tämä kenraali Sergey Krivonos ("former deputy commander of Ukraine’s Special Operations Forces, ex-deputy secretary of the National Security and Defense Council") on?

Puhuu täyttä paskaa julkisesti :mad: :poop:



Syy puheisiin taitaa löytyä henkilökohtaisesta katkeruudesta.
EDIT. mainitaan vielä, että tuollaisia Krivonov jutteli pian sen jälkeen, kun tutkinta alkoi. Aikaisemmin antamissaan haastatteluissa piti Ukrainan mahdollisuuksia voittoon hyvinä ja esiintyi muutenkin ihan asiallisessa hengessä.
 
Viimeksi muokattu:
Ja me länkkärit eletään sen myynnistä, toisillemme.. Lyhytnäköisen politiikan ja pikavoittojen toivossa lännestä on siirretty valtava määrä korkean teknologian arvoketjuja Kiinaan ja jopa monien strategisten mineraalien ja lääkeaineiden tuotanto on siellä, siis käytännössä kokonaan. Taittaa olla vaikea löytää länsimaista korkean teknologian, tai edes teknologian, tuotetta jossa ei olisi jotain kiinalaista. Tosiasia on siis se että jos Kiina ottaisi, toivottavasti ei pysty eikä edes yritä, Taiwanin niin länsi kykenisi korkeintaan vinkumaan. JOS kauppasota alkaisi niin joo Kiina varmaan kyykkäisikin jonkun 10%, siis jopa parin vuoden talouskasvun verran, mutta täällä lännessä tulisi ns. kylmä. Hyvin kylmä.

Joo, ryssä kestää pakotteita varsin hyvin jos putleri pysyy vallassa. Tätä olen itsekin täällä usein sanonut vaikka monet asiantuntijat ovat olleet varmoja jo n. 7 kk siitä että aivan lähipäivinä ryssän talous romahtaa koska Coca-Colaa ei saa ja sitten on vielä se videokin jossa mäkkärin sämpylät ovat ihan homeessa.. Ryssä myy lähinnä energiaa, värimetalleja ja viljaa, siis hyödykkeitä joilla on ostajansa länsimaiden ulkopuolellakin, ja tulee olemaan. Lisäksi Venäjällä on jäädytysten jälkeenkin huomattava sotakassa valuutoissa. Missä on rahaa, siellä on kohta myyjiäkin. Parasta putlerin kannalta on kuitenkin se että siellä voidaan kiristää vyötä aivan eri malliin kuin länsimaissa. Kunhan baabuskoilla on edes perunia, tattaria ja kaalia se maa voi hyvinkin pysyä pystyssä pitkään. Ehkä kirjaimellisesti horjuen mutta pystyssä kuitenkin.

Omalta osaltani osin OT loppuu tällä kertaa tähän ja mir peace :)

Olet väärässä sekä Kiinan, Venäjän että lännen talouden suhteen. Minun puolesta voidaan jatkaa.
 
Ainakin kotimaisissa videossa nuo ovat narusta laukaistavia. En toki tiedä, että onko mahdollista saada suoraan laukeavaksi, mutta vastinlevy ei mielestäni myöskään täsmää Suomalaisiin heittimiin, ja putki näyttää muutenkin lyhyemmältä.
Putki on lyhyempi ja selkäviiva kapeampi sekä suuntain on erilainen.
Kotimaiseen saa vaihdettua kiinteän iskurin.
 
Tämä heppu pakeni keväällä Venäjältä Georgiaan. Ensimmäinen venäläinen joka sanoo ymmärtävänsä hyvin sen mitenkä muut maat nyt surutta vittuilevat venäläisille siitä mitenkä z-örkit kotisohviltaan istuen kannattivat Putinia ja "erikoisoperaatiota" ja nyt pakenevat tuli perseen alla LKP:tä. Toteaa myös että nyt kun venäläisiä pakenee laumoittain Georgiaan, saattaa georgialaisten vitutuskynnys venäläisiä kohtaan maassa madaltua entisestään. Varsinkin kun muistavat ryssän vuoden 2008 invaasion.

 
Tsetsenian presidentti Dzhohar Dudajev vuonna 1995. Ennustaa että ennen pitkää slaavikansojen yhdistämisen verukkeella Venäjä saa päähänsä lähteä rakentamaan Iso-Venäjää ja imperiumia. Ukraina joutuu taistelemaan ase kädessä vapaudestaan. Sillä Ukrainaa ryssän tekee niin mieli, oli Moskovassa herrana sitten kuka tahansa. Kertoo myös ryssän sodankäyntimetodeista. Ensin ammutaan kylät ja kaupungit tomuksi tykistöllä ja ohjuksilla. Sitten rysyt marssivat raunioihin ryöstämään ja raiskaamaan.

Dudajevin salamurha oli Tsetsenialle iso tappio, nykyiset Putinin sylikoirat ovat täysin olematonta kaliiperia häneen nähden...
 
Back
Top