Ukrainan konflikti/sota

Vuonna 2023 Liettua kouluttaa noin 1500 ukrainalaista, joista 1100 Liettuassa. Yhteensä EU-maiden alueella on tarkoitus kouluttaa noin 15 tuhatta ukrainalaista sotilasta.
Liettuan väkiluku: 3 miljoonaa
EU:n väkiluku: 450 miljoonaa

Ja Liettua hoitaa 10% koko EU:n tekemästä koulutuksesta.

Jos EU toimisi kokonaisuudessan kuten Liettua, niin EU kouluttaisi 200 000 ukrainalaista sotilasta.
 
Joko ryssä laskee sen varaan että Ukrainakin ajattelee ettei voi olla niin tyhmä että yrittää uudestaan Tsernobylistä läpi.. ja yrittää.

Tai ryssä yrittää länsirajalta katkaista yhteyden Puolaan joka on nyt Ukrainan elämänlanka ja armeijan "polttoaine".

Tai sitten ryssä ajeluttaa edestakaisin tyhjiä autoja ja oikea hyökkäys tulee jostain muualta. Pelkään vähän Harkovaa. Se on niin lähellä rajaa, helppo huoltaa ryssän puolelta ja olisi Putinille valtava PR voitto vapauttaa jo Neuvostoliitolle tärkeä kaupunki. Vapauttaa vapaudestaan siis.
 

Kyllä on aivan persiestä nämä potkupalloliitto eufan touhut. Raha vissiin kiinnostaa liikaa... Kaikki urheiluyhteistyö pitäisi olla seis Ukrainan sodan ajan ja viisi vuotta siihen päälle. Ihan kuin saksa laitettiin WW2 jälkeen syrjään.

Venäläislähteet: Nuorten kansainvälinen jalkapalloturnaus järjestetään keväällä Volgogradissa​

Volgogradissa Venäjällä järjestetään toukokuussa alle 16-vuotiaiden kansainvälinen jalkapalloturnaus, kertoo Venäjän jalkapalloliitto RFU. Turnauksesta kertoivat loppuviikosta esimerkiksi uutistoimisto Tass sekä RBC Sport ja sport.ru -sivustot.

Venäjä on toistaiseksi suljettu kansainvälisestä jalkapallosta Venäjän Ukrainaan tekemän hyökkäyksen takia. Venäläislähteiden mukaan RFU olisi sopinut nuorten turnauksen järjestämisestä Euroopan jalkapalloliiton Uefan kanssa.

–  Volgogradin on määrä järjestää Uefan kansainvälinen nuorten kehitysturnaus toukokuussa 2023. Sopimukseen on päästy Uefan kanssa muutama kuukausi sitten, Tass siteerasi sivullaan RFU:ta.
Ei auta kuin lopettaa veripallon tukeminen ja laittaa viestiä sponsoreille, että ko. yritysten tuotteiden ostaminen loppuu (ja toki tämä pitää myös toteuttaa) kunnes on pyydetty anteeksi ja lahjoitettu mittava summa Ukrainan hyväksi.

Juuri kyseisen tilaisuuden sponsseja en löytänyt, mutta Uefan kanssa toimiviin yrityksiinkin voi ottaa yhteyttä. Sponsseja ovat mm. Heineken ja Playstation.
 
Back
Top