Ukrainan konflikti/sota

Miettikääs, jos lännellä olis niin varma tieto että Venäjä aikeissa käyttää ydinasetta Ukrainaa sekä länttä kohtaan että olisikin todella päätetty että koko läntinen maailma iskee Ukrainan mukana kevään vastahyökkäykseen ja Venäjä pilkotaan osiin ja jaetaan 😂 periaatteessa mahdollinen skenaario mutta jos nyt ei kuitenkaan..
pitkällä tähtäimellä toi pilkkominen on ainoo toimiva vaihtoehto, että kaalihousut pysyy karsinassaan....
 
No, huhujen mukaan harkinnassa on BMP-lautasta luopuminen ja sen korvaaminen muulla kalustolla.
Tuohan on hyvä idea, jos saadaan rahat EU:lta korvaavaan kalustoon. Tosin jos CV-90 halutaan, niin siellä on tilauskirjat aika tukossa, joten ei tule tähän hätään. Oisko jotain Etelä-Korean ihmettä nopeaan toimitukseen?
 


Siellä on mennyt Zelenskyin Helsingin vierailu tunteisiin ja uhkailut päälle.

Voin vain kuvitella miten puttelilla on aamupuuro mennyt väärään kurkkuun kun Zelenski tupsahti Helsinkiin. Helsingillä on kuitenkin noin historianvalossa melkoisesti painoarvoa paikkana. Edes propagandatuutit ei taida juuri nyt ryssälässä tietää että miten ihmeessä tähän nyt pitäisi reagoida mikä kertonee hyvästä yllätyksestä idän ihmemaassa. Tähän kun saadaan se mahdollinen BMP-lautta ja/tai f16/Grippeni tarjous(*) vielä illalla samaan pakettiin niin voidaan katso miten tuolla idänsuunnassa alkaa hehkua. Siellä tulenee sitten aidosti mieleen tämä perinteikäs että voiko vitutukseen kuolla. Pohjoismaiden kokoontumisen syy on nyt ihan 100% varma, eli Zelenskin vierailu. Ihmettelen suuresti jos illalla ei tule mitään tietoa mistään uusista aseista.

*) Norjalaisilla olis rahat ja Ruottilla melkein sata vanhemman mallin Gripeniä.
 
Viimeksi muokattu:
... Edes propagandatuutit ei taida juuri nyt ryssälässä tietää että miten ihmeessä tähän nyt pitäisi reagoida mikä kertonee hyvästä yllätyksestä idän ihmemaassa. ...
Rysymedioista TASS, Sputhink tai RIA eivät ole tästä vielä uutisoineet.
Ryssän propagandistit ovat hiljaa ja touhottavat vain Kremlin droneiskua.

Ainoa joka asiasta uutisoinut ryssälässä on TopWar.
The summit is scheduled to discuss further support for Ukraine by the Nordic countries, the development of Ukraine's relations with the EU and NATO, and Kyiv's initiative "for a just world."
Experts suggest that the purpose of Zelensky's visit to Finland, in addition to the traditional request for increased military and financial support, will be an attempt to agree on the coordination of actions against Russia in the Baltic Sea region. This should increase military tension in the region, including around the Kaliningrad region, and divert Russia's military and political resources from the Ukrainian conflict.
Reaktiot tuohon ovat sen vertaa tuore etteivät ole kerinneet kommentoida liiemmin, mutta tämmöstä keskimäärin:
- Zelenskyin kaksoisolento, oikea on kellarissa Ukrainassa
- Lensi suomeen turvaan Kremlin iskun kostolta
- Matkustelee paljon keppikerjäläisena aseiden perässä
- 'Natsivaltiot kaveeraavat'

- Ketä kiinnostaa
 
Viimeksi muokattu:
Laitetaan toi


Ja sitten ajatellaan kuinka Suomi on ollut NL/Venäjä myötäilijä silleen perinteisesti ja vähän yksinkertaisesti ajateltuna. Jonka jälkeen jatketaan ajattelua kuinka nopeasti ne "sillat poltettiin" Venäjään... Voihan siinä "geopoliittisessa" ajattelussa Helsinki olla vähän hottia...
 

Taas oli yllättäen joku kuvaamassa kremliä juuri kun drone osuu. Ei tuossa tilanteessa ollut mitään muuta kuvattavaa ja kuin ihmeen kaupalla kamera oli valmiiksi keskitetty osumakohtaan. Kuvaaja ei edes seurannut dronea kameralla.

Ryssän omia tekosia 100%. Ja putinin salamurhayritys my ass, joku ilotulite tuohon droneen kiinnitetty, ei edes lipputanko mennyt nurin.
 
Aikamoinen papatti, vahvasti näyttää Putten ja kumppanien omalta kyhäelmältä jolla on tarkoitus saada ryssät mobilisoitumaan. Eipä taida toimia.

Muokkaus, sen verran se toimii että saadaan uutisia kasaan :mad: kaikki on mennyt lankaan.

BBC:
1683117259636.png

The Daily Telegraph:
1683117298166.png
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top