TomTom

Bankku & TOW

Kuva: PV

Tagit:
Bankku & TOW
TomTom, 09.10.2015
RKSTAK ja Fremen tykkäsivät tästä.
  • Rannari
   Viesti poistettu tarpeettomana
  • Nikhris
   Vielä toimii - Syyriassa hyvinkin testattu.
  • kimmo.j
   Puhutaanko nyt Tekasta, vai ohjuksesta?
   Jos Teke, kuten oletan tiedetäänkö syy?
   Tekninen kuluminen ehkä?
  • Rannari
   @kimmo.j

   No perkele. Poistin siis viestini tarpeettomana kun otsake josta huomautin oli jo muutettu. Siinä siis luki ensin Nasu&TOW ja huomautin kuvassa olevan Bankku. Muokkasin viestin uuteen uskoon.

   Pahoittelen huonoa muotoilua. Itse välinettä ei varmaankaan ole poistettu. Tuossa muodossaan lienee edelleen hyvinkin käyttökelpoinen ja ainakin TOW-2B:llä on edelleen elinkaarta jäljellä. Onko alustoja sitten kaikille ampumalaitteille? Ei tietoa.
  • SJ
   Näkisin, että 2A malli on osoittanut toimivuutensa Syyriassa ihan tarpeeksi hyvin, joskin olisin edelleen hieman huolissani ohjuksen kyvystä toimia uusimpia T-sarjan vaunuja vastaan edestä päin. Noiden vaunujen tornin panssarointi on kuitenkin melkoinen ontelopanosta vastaan. Ja siis sen ERA paketin jälkeen.
  • EK
   Dieselinä parempi siviilille. Sotilaallekin vääntöä enemmän. Tosin pirunmoinen muutostyö käsipelissä. TOW ei taida polttoaineesta välittää.
  • kimmoke
   TOW pankku taisi olla susi.
   Onkohan barbaarimainen TOW selässä tuliasemaan jalkaisin/suksilla könyäminen edelleen se nro1 tapa miten suomessa nuita käytetään?
   Eikö suomessa osata edelleenkään tehdä moottoroitua TOW tykittelijää?

   Vai joko ollaan täysin javelin aikakaudella?

   (vasta aikoihin oli video syyriasta jossa TOW1 näyttäisi tulleen T72:n takakontista sisään ja koko tankki meni aivan atomeiksi. osuma tuli niin alas tankin persauksiin että lopputulos oli kyllä ylläri entiselle ohjusampujalle. mutta eihän suurta metallisuihkua tarvita jos se sattuu tankissa sisällä olevaan ammukseen...)
  Ei kommentteja.
 • Kategoria:
  Maavoimat
  Lisännyt:
  TomTom
  Päivämäärä:
  09.10.2015
  Katsottu:
  2,945
  Kommentoitu:
  7

  EXIF tiedot

  Tiedoston koko:
  65.2 KB
  Mime tyyppi:
  image/jpeg
  Leveys:
  960px
  Korkeus:
  443px
   

  Huom: EXIF tiedot tallennetaan tiedoston lähetysvaiheessa, kuvan tiedot ovat voineet muuttua sen jälkeen (kierretty, käännetty, rajattu ym).