Kk-bunkkerin ampuma-aukko
AKE-ukki

Kk-bunkkerin ampuma-aukko

Tähän laitettiin ilmeisesti Maxim. Kuten näkyy, seinässä on vielä hyvä maali ja kyseisessä kk:n tuliasemassa oli seinässä vielä kiinni äänenvaimennuksessa käytettyä lasivillaa tms.
  • Tykkää
Reactions: JR49
Selkeästi paremmassa kunnossa kuin serkkunsa itärajalla. Siellä on hyvin harvoin äänenvaimennusmateriaalia näkyvillä. Huomatkaa ampuma-aukon yläpuolella oleva levy, tai ainakin sen paikka. Levyyn saattoi piirtää näkymän edessä olevasta maastosta.
Kk:n jalustaan liittyi osoitin, ja sen avulla saattoi ampua, vaikka etumaasto oli savua tms. täynnä. Bunkkerin yläpuolisesta kuvusta joku johti tulta. Tai sitten saattoi pyyhkiä sarjoilla maastoa hyvällä vaikutuksella, vaikkei nähnyt tähdätä.
- Nyt ne perkeleet on sen Kiven nro 1 vasemmalla puolella. Ammu Pena sinne!
Ja Pena, veti hengitysilmaa puolinaamari kasvoilla ruutikaasujen vuoksi, suuntasi osoittimen levyn kohtaan, jossa oli piirrettynä Kivi nro 1 vasen puoli, ja taas erkani ryssää tästä maailmasta.

Ampuma-aukko ei kunnolla näy, mutta mahtoiko olla pykälletty kimmokkeiden välttämiseksi? Ilman pykällystä on vaarana, että ohjautuu vihollisen tulta sisään. H-linja oli nimittäin tärkeysjärjestyksessä ensimmäisessä luokassa, ja rakenteet kehittyivät rakentamisen aikana.

Mikäköhän tuo laatikko on tuossa seinällä? En muista nähneeni idässä.
 
Maksimin jäähdytysnesteelle säiliö.
No niinpä niin, tietysti näin!
Tuota(kaan) en muista nähneeni idän kohteissa, edes museon pihassa olevassa. Toinen museo on kyllä vielä käymättä, mutta joka tapauksessa harvinainen muinaisjäännös (y).
Täytyy käydä itsekin paikan päällä. Missäs tämä siis ihan tarkkaan ottaen olikaan? Muistatko numeroa?
 

Media info

Kategoria
Historia & harvinaisuudet
Lisännyt
AKE-ukki
Lisätty
Katsottu
157
Kommentit
4
Arvostelu
0.00 star(s) 0 arvostelua

Metadata

Device
HMD Global Nokia 4.2
Aperture
ƒ/2.2
Focal length
3.5 mm
Exposure time
37484660/1000000000
ISO
784
Filename
IMG_20200623_145837.jpg
File size
4.2 MB
Date taken
Tii, 23 Kesäkuu 2020 2:58 PM
Dimensions
4160px x 3120px

Jaa tämä media

Top