TungstenHeart

Lähitaistelua PKK:n ja turkkilaisten välillä.

GoPro:lla kuvattu PKK:n hyökkäys turkkilaisten asemiin Hakkarin maakunnassa. Videon alussa on valmisteluja ja vyörytys alkaa 8min kohdalla. https://www.youtube.com/watch?v=lgSuDSChbRg&t=8m20s

TungstenHeart, 20.08.2016
Rajajääkäri tykkäsi tästä.
  • YliKoo
   Polvisyndit olis käyttökelpoiset
  • SJ
   Jep. On tuo kovasti erillaista touhua kuin monilla muilla tuon alueen asukeilla.
   TungstenHeart tykkäsi tästä.
  • Juna112Porojetsiin
   Se minua on näissä aina kovasti ihmetyttänyt; tuo noiden AK47 lippaiden teippaaminen yhteen. En tajua. Olisiko jollain jakaa viisautta minulle, kun oma kokemus on, että se toinen lipas tyhjenee aika haipakkaan kun alkaa ampumaan. Jokainen rynkkyä käyttänyt, on varmaan tyhjentänyt lippaan ravistamalla.. ja sehän ravistaa, erityisesti alaspäin aukeavan lippaan, aika tehokkaasti kun alkaa ampumaan. Toki tässä loppukohtauksessa kaverilla oli yksi lipas kiinni. Mutta siellä leirissä oli noita teipattuja.

   Toinen juttu, joka ihmetytti, oli se että kaveri oli kyllä suojannut asetta, mutta käyttivät peltisiä lippaita. Varmaan pitää käyttää jos ei muuta ole tarjolla, mutta on se aika herkkä tommosessa kivikossa ottamaan klommoja. Ja yksi klommo kylkeen, niin käytettävissä oleva tuliannos pienenee kummasti. Lippaita kannattaa rakastaa ja vaalia, sekä varoa mm. rintataskuja jos aikoo ikinä dyykkaa kivikkoon.
   TungstenHeart tykkäsi tästä.
  • Teme
   Oikeaoppisesti lippaat "teipataan" tai irtohihnoilla kiinnitetään yhteen niin että molemmissa on lipasaukko ylöspäin.
   Juna112Porojetsiin tykkäsi tästä.
  • Juna112Porojetsiin
   @Teme
   En minä siitä huolimatta sitä ymmärrä, miksi. Edelleen se ylöspäinkin aukeava lipas lähtee tyhjenemään, todennäköisesti ainakin yksi kuti on lähtenyt "liikkeelle" lippaanvaihtoon mennessä. Siis pakko tsekata se ylin kuti ja painaa takaisin ennen lippaanvaihtoa, lisäksi todennäköisesti siitä on muutama tippunut kyydistä. Ne on myös liitettävä toisiinsa siten, että lippaiden välissä on jokin tötsäke, että ne ylipäänsä saa kiinni aseeseen. Ja sitten se nostaa aseen painoa ja vipuaa asetta pitkittäisesti. Eikä siitä ole ainakaan helpompi pitää kiinni ja puristaa kuin yksittäisestä lippaasta. Edelleen, jos se on peltilipas, se teippi/nahkahihnahimmeli vahingoittuu vielä helpommin kuin yksittäinen, siis kun esim. dyykkaa kivikkoon. Ja kun vaihtaa kolmannen lippaan, mukana on yksi yhteenliitetty härpäke, jonka ehkä saa survottua leipälaukkuun tms. mutta taskuihin ei. Tosin rintataskut on kyllä vanhan peltilippaan surma muutenkin. Mieluummin vetelee ne irtohihnat yksittäisten lippaiden ympärille suojaksi. Lippaan vaihdon ei pitäisi niin kauan viedä muutenkaan.

   En vain ymmärrä.
  Ei kommentteja.
 • Kategoria:
  Muut
  Lisännyt:
  TungstenHeart
  Päivämäärä:
  20.08.2016
  Katsottu:
  1,401
  Kommentoitu:
  5