Ylen toimittaja kommentoi Facebookissa #2
Tupajumi

Ylen toimittaja kommentoi Facebookissa #2

Toimittaja Jari Korkki lupasi ratkaista seuraavan kerran maahanmutto-ongelman käyttämällä rynnäkkökivääriä. Viestin poistamisen jälkeen nähtiin tällainen keskustelu.
Ensimmäisen viestin perusteella Korkki vaikutti perusjärkevältä tyypiltä, mutta tämä kuvakaappaus hämmentää ajatuksia. Ei ilmeisesti ole kuvaa koko keskustelusta, mukaan lukien siis Jari Korkin poistama viesti? Saisi tarkemman kuvan keskustelusta. Nyt jäin miettimään että sanoiko Jari Korkki "Ylen toimittaja uhkaa ampua maahanmuuttajat" ja missä asiayhteydessä sanoi, oliko siis muutakin viestissä joka selventäisi asiaa? Ja onko Korkki itse siis Ylen toimittaja?
Ennenkin on nähty miten ihmiset ottavat viattomat kommentit nokkiinsa - ymmärsiköhän Juha jotakin väärin? Helppo kuvitella miten Korkki puhuu kuvainnollisesti "pitäisi viedä saunan taakse", jota usein puhutaan mutta erittäin harvoin tarkoitetaan kirjaimellisesti.
Noh, ihme kommentteja joka tapauksessa tässä, esim tuo "sua ei enää ole. Häivy". Varsin järjetön kommentti. Mikäli haluaa olla välittämättä toisesta henkilöstä tai kommenteista, ei niihin kannata vastata.... Eikä Juhankaan asenne hirveän sovitteleva ole.
 
Tuossa on osa pidemmästä viestiketjusta. J.Korkki poisti myöhemmin viestinsä, jossa hän totesi, että "seuraavan maahanmuutto-ongelman ratkaisen rynnäkkökiväärillä". Sen jälkeen tuo Juha vastasi ylinnä olevalla kommentilla ihmetellen Ylen toimittajan möläytystä. Toki mitä ilmeisimmin herra Korkki purki turhautumistaan yksityishenkilönä ja vapaa-ajalla, ei siis työnantajansa nimissä.
 

Media info

Kategoria
Muut
Lisännyt
Tupajumi
Lisätty
Katsottu
1,107
Kommentit
2
Arvostelu
0.00 star(s) 0 arvostelua

Jaa tämä media

Top