Recent content by Lauri525

 1. L

  Kysymys- ja vastaustopiikki

  Ristiretket?
 2. L

  Kysymys- ja vastaustopiikki

  Ei oo nyt kysymystä, jatkakaa joku jos löytyy
 3. L

  Kysymys- ja vastaustopiikki

  Renault? Tehdas Seguinin saarella oli helpompi kohde pommituksille kuin vastaavat Ranskassa.
 4. L

  Kysymys- ja vastaustopiikki

  Oikea vastaus! Marraskuussa 1943, RAF pommitti Berlin-Borsigwalde tehtaan joka aiheutti että Stug III ei saatu valmistettua kuuteen viikkoon kunnes tehdas oli korjattu. Pienessä paniikissa Hitler päätti että Krupp-Grusonwerkin tehtaalla Pz IV:n vaunualustaan aletaan rakentamaan uutta Jagdpanzer...
 5. L

  Kysymys- ja vastaustopiikki

  Ehkä nopea tähän väliin, ei ollut hirveästi aikaa miettiä. Mitä vaunua natsi-Saksa alkoi valmistamaan 1943 loppupuolella erään kenraalin protesteista huolimatta?
 6. L

  Kysymys- ja vastaustopiikki

  Jäätelöstä taidettiin päästä aika hyvin jäljille, kaikkia näitä asioita yhdistää Betoni. Pantheonin kupu, Saksan armeija rakensi Kreikan miehityksen aikaan betonialuksia ruuan jne. tuomiseksi Kreikkalaisille saarille ja Yhdysvalloilla oli oma betonista valmistettu alus joka tuotti jäätelöä...
 7. L

  Sotilaspoliisi

  Näin myös itselle kerrottiin palveluksen aikana.
 8. L

  Trump -psykoosi

 9. L

  Trump -psykoosi

  Trump planning one-on-one meeting with Putin without aides present: report KGB-Agentin kanssa 1on1 tapaaminen, mikä voi mennä pieleen..
 10. L

  Trump -psykoosi

  Kannattaa varmaan ottaa huomioon että jenkit huoltavat/tankkailevat koneita näiden euroopassa olevien tukikohtien kautta, muistan myös lukeneeni että lähi-itään menevat / palaavat rotaatiot menevät esim Saksan kautta. Varmaan joukkojen vähenemistä tullaan näkemään mutta tuskin mistään...
 11. L

  Syyrian konflikti

  Yrittiköhän pilotit vielä pelastaa kopterin kun tuostahan löytyy heittoistuimet myös tai ehkä mahdollisuutta noiden käyttöön ei ollut esim korkeuden takia.
 12. L

  Varusmiesten keinoilla pärjää pakkasessa

  Ite Santiksessa varusmiehenä niin saatin viime viikolla heittää molemmat alas kun oli -16c ja aivan jäätävä tuuli. Kuitenkin 95% ajasta noita pidetään ylhäällä koska ei näytä muuten hyvältä. ;)
 13. L

  Syyrian konflikti

  Jep, voisi kyllä uskoa että thermobaarisissa sekä fragmentaatio varianteissa riittää kuitenkin potkua sen verran että saadaan heikosti suojatut kohteet tuhottua tavoitetulta alueelta.
 14. L

  Syyrian konflikti

  Vieressä Vystrel ja Gaz tigr niin eiköhän Syyrian puolella kuitenkin olla.
 15. L

  Syyrian konflikti

  Omaan silmään ensimmäinen näyttäisi olevan SVBIED.
Top