Recent content by Suutari

 1. S

  Suomi NATOn jäseneksi - or not?

  Siinä ei ensi-iskua tulille lyötäessä aleta penniä venyttämään että josko yksi tai kaksi pommia yhtä laukaisujärjestelmää kohti riittäisi, vaan niitä ammutaan tasan se 3 kappaletta yhteen kohteeseen että voidaan olla varmoja. Siinä vaiheessa sitten jos alkaa kaivelemaan pommeja koipalloista että...
 2. S

  Suomi NATOn jäseneksi - or not?

  Ei. Yhdysvalloilla ja Venäjällä on molemmilla 1600 käyttövalmista ydinasetta jotka voidaan käyttää lyhyellä varoitusajalla. Venäjällä on noin 500 laukaisujärjestelmää. Yhdysvaltojen ydinasedoktriini määrää että ensi-iskussa yhtä laukaisujärjestelmää kohtaan ammutaan 3 ydinasetta, jotta se...
 3. S

  Suomi NATOn jäseneksi - or not?

  Ei ydinaseita maaliteta asumiskeskuksiin. Niillä on tarkoituksena tuhota vihollisen kostokyky ja ylipäänsäkin kyky sotia. Lisäksi, NATO ei todellakaan tuhlaisia yhtäkään ylimääräistä ydinasetta Venäjän siviiliväestön tappamiseen kun Kiina on kuitenkin olemassa.
 4. S

  Suomi NATOn jäseneksi - or not?

  Jos NATO ei aijo jalkauttaa muutamaa kymmentämiljoonaa sotilasta Venäjän rajojen sisälle kulkemään ovelta ovelle ja lahtaamaan siviilejä, ei siviiliväestöä saada tuhottua. Ydinaseet ovat loppuunsa hyvin pieniä paukkuja verrattuna Venäjän tai minkään muunkaan valtion pinta-alaan, että niitä ei...
 5. S

  Brexit ja sen seuraukset

  Olis kannattanu Britannian miettiä asiaa ennen kun äänestivät itsensä ulos.
 6. S

  Brexit ja sen seuraukset

  Vielä mitä. Ei muuta kun sopimukseton Brexit tulille niin nähdään nyt sitten kerrankin kunnolla se "mitä jos" skenaario kun valtio irtoaa EUsta.
 7. S

  Uutisia Uudesta-Seelannista

  Tuo ampuja on aivan uskomattoman vajaaälyinen ihminen. Ylistää teksteissään kristinuskoa ja kuitenkin ennen tekoaan sanoo postauksessaan että "See you in Valhalla". Maailma olisi parempi paikka jos tuo olisi tapettu kiinnioton yhteydessä.
 8. S

  Kasarmien homeongelmat

  Onhan tuo nyt jo, anteeksi kielenkäyttöni, aivan vitun vammaista touhua.
 9. S

  Intia ja Pakistan

  Tämä ei ole ollut totta Kylmän Sodan aikaankaan, kun ydinaseita oli 3 kertaa niin paljon kuin nykyään, eikä se ole totta tänä päivänäkään.
 10. S

  Kasarmien homeongelmat

  Maksaako se ilmastoinnin päällä pitäminen 24/7 nyt sitten muka niin paljon että ei voitaisi vain johonkin rakennusmääräyksiin lisätä kohta että ilmastointi pidetään päällä, piste? Luulisi että maksaa kai nämä kosteuskorjaukset nyt hyvänen aika enemmän kuin kokoaikainen ilmanvaihto.
 11. S

  Ukrainan konflikti/sota

  Nyt kun ois jollain munaa niin pommittais sen koko sillan helvettiin sieltä kun laittomasti kerran rakensivat varastetulle maalle sen ja perseilevät minkä kerkeävät sen kanssa.
 12. S

  Ukrainan konflikti/sota

  Kenen veneitä tuossa videossa nyt mikäkin alus on?
 13. S

  Puolustusvoimat myllää kasarmit täysin uusiksi – tältä näyttävät tulevaisuuden vaalean hehkeät tuvat

  Kosteuden saaminen pois tuvista olisi kyllä mahtava juttu. En uskalla edes arvailla paljon PV:lle aiheutuu laskua sisäilmasta aiheutuvasta sairastelusta.
 14. S

  Varusmiesten kunto laskee, paino nousee

  Entäs sitten ne jo mainitsemasi ammuntalajit? Miten paljon rautaista lihasta esimerkiksi ilmakivääriammunta vaatii?
 15. S

  Varusmiesten kunto laskee, paino nousee

  Vähän niin kuin e-urheilu?
Top