Recent content by tl

 1. T

  Ukrainan konflikti/sota

  Jaa, mitä siitä, väitätkö että aihe ei ole mielenkiintoinen?
 2. T

  Ukrainan konflikti/sota

  Mistähän puskasta sinä olet tullut, kokonaisen viikon olet malttanut täällä olla ja olet jo rajoittamassa muiden keskustelua. Minäkin monen muun ohella olen ollut tällä keskustelupalstalla jo silloin kun tämä oli susi1 merkillä, koita hyvä ihminen purra hammasta ja käyttäytyä asiallisesti. Ei...
 3. T

  Ukrainan konflikti/sota

  Joo saman huomannug, että kameroita on jokapaikassa ja kaikki kuvaa videota sen kun kerkeävät
 4. T

  Ukrainan konflikti/sota

  Sovitaanko tomppa että sinä kirjoitat omia mielipiteitä ja minä omia. Ei kannata kauheasti tulkita toista kun ajattelee asioita selkeästi eri tavalla. Sinä näet selkeästi kaikki venäläismielisgen ihmisten tappamiset oikeutettuina ja minä taas en. En hyväksy jos aseettomia siviilejä ammutaan...
 5. T

  Ukrainan konflikti/sota

  Joo ainakin sen jälkeen kun sinipaitane ammuttiin niin siviili ampui pistoolilla sotilaita.
 6. T

  Ukrainan konflikti/sota

  Hypi tasajalkaa niin helpottaa.
 7. T

  Ukrainan konflikti/sota

  Tomtom mistä videosta nuo on otettu. En huomannut itse tuollaisia kun illalla aloin katseleen päivän videoita. En epäile että ei olisi näin, mutta toisaalta sinäkö hyväksyt näiden videoiden aseettomien ampumiset?
 8. T

  Ukrainan konflikti/sota

  No niin tuota juuri tarkoitin. Eli kaikki ei ole aseettomia
 9. T

  Ukrainan konflikti/sota

  En tiedä, olikohan aivan oikea päivä valittu vai oliko tarkoituksella? Joka tapauksessa kun aseettomia siviilejä ammutaan niin aina ollaan väärässä ainakin länsimaisen käsityksen mukaan.
 10. T

  Ukrainan konflikti/sota

  Mitä on videoita päivän aikana katsonut, niin sotilaat ampuu aseettomia siviilejä se on selvä. Ei ole mitään materiaalia näistä aseellisten separatistien ja sotilaiden tappioista.
 11. T

  Suoraa tekstiä USA:sta: Kumppanuus ei anna suojaa Venäjää vastaan

  Tässä on muutama kohta mihin pitää vastatat. Ensinnäkin en minä aivan tosissani ollut että pv olisi lyönyt hanskat tiskiin vaikka sellaisen kuvan joskus saakin kun surkutellaan vastujan ylivoimaa ja omia heikkouksia. Tästä olen eri mieltä että suomen pv ei ole riittävän vahva jotta kynnys...
 12. T

  Ukrainan konflikti/sota

  Valitettavasti taas väärin, krimin turvaaminen venäjälle, putini on luultavasti terävämpi kuin arvaatkaan. Meidän poliitikot töppäsi. Siinähän sulla on ensiyöksi touhua kun mietit minun motiiveja:)
 13. T

  Ukrainan konflikti/sota

  :):):) etkö sinä vieläkään käsittänyt miksi venäjä valtasi krimin. Katseleppa sitä viesti historiaa tarkemmasti kun kerran modekin olet. Sieltä niitä löytyy linkkejäkin. Motiivia ku kyselet niin moden ominaisuudessa tutkimukset käyntiin, sullahan on tiedot käytössä mitkä ei muille ole näkyvissä...
 14. T

  Ukrainan konflikti/sota

  Kyllä siinä lukltavasti on painostetyu molemmin puolin aika kovasti mihin leiriin ukraina kuuluu ja siinä se valinta tilanne on tullut. koita kestää nuo kirjoitusvirheet. Tää tabletyi on perseestä.
 15. T

  Ukrainan konflikti/sota

  No mistä se johtui se kauhea eu maiden murina kun janu teki 12 miljardin sopparin putinin kanssa. Minä miustelen että eu oli kovinkin murheissaan siitä.
Top