Ukrainan konflikti/sota

Eikö huhtikuussa aktivoituneet desantit voisi jo siivota foorumilta pois? Miksi myyrien annetaan hillua täällä? 2 tyyppiä joutais saman tien kadota ja 2 seuraavaakin on ihan hilkulla.

Nämä toverit on aivan selvästi venäjän asiamiehiä, vaikka joskus ovat lipsahtaneet hämäykseksi tai vahingossa linjastaan.

Muutamat heikommilla lahjoilla varustetut foorumilaiset ja lukijat saattavat lähteä noiden myyrien kelkkaan.
Voisitko tarkentaa? Itse en ole sellaiseen tekstiin törmännyt mikä tulisi Venäjä desanttien näpeistä. Voisiko kuule olla niin että tämä Ukrainan konflikti, koska tapahtuu Euroopassa ja toinen osapuoli on rajanaapurimme, kiinnostaa monenlaista tallajaa ja eri ajatusmaailmoja ja maailmankuvia?
Hiljasta on tuola Syyrian sodan puolella vaikka tilanne sielä Erittäin paljon kauheampi ja pahempi. Koittakaa miettiä asioita.. Huah!
 
Ammuskelua Mauriolissa
Kyllä sielä nyt separatistit laitetaan itä-Ukrainassa kuriin.. Separatistien tulisi siirtyä pelkkään pitkänmatkan tarkka-ammuntaan, väijytyksiin, miehistönkuljetusvaunujen tuhoamiseen(täysien) sekä ansoitukseen&miinoitukseen. Huonolta näyttää heidän kannalta. Ja missä on suuri ja mahtava venäjän kansan ja ulkovenäläisten Yksinoikeutettu Pelastaja Putin?
(sillä on ääsä hihassa, saunottiin sielä sen möksällä Karjalassa. Lupasi muuten karjalan meille nettidesanteille kun ollaan oltu niin aktiivisia. Yritin ehdottaa Petsamoa. Ei käynyt, kuulemma pääsisin diktaattorina merenalaiseen öljyyn&rahoihin käsiksi. Omasta kokemuksestaan kertoi että valta ei ole vielä paha. Mutta raha&valta niin alkaa tulla kaikkia ongelmia.) Tyydyin Karjalaan. Bäckmanille lupasin ulkoministerin salkun.
 
Separatisteillä venäläisiä panssarintorjuntaohjksia? http://pressimus.com/Interpreter_Mag/press/2710

in_article_59c4122523.jpg
 
Taitaa kaiken kaikkiaan viisi henkilöä ottaa osumaa tolla videolla.
Pari muutakin videota samasta episodista.

Sieltä ne raukat hakee sympatiaa ihmisten joukossa, kun ammuskelevat sotilaita. Tuossa vaiheessa ei enään täysjärkisiä ole mieltä osoittamassa. 2:54, 4:15 kyseinen pistooliheebo saanut kuulan kalloonsa ilmeisesti.
 
Mitä on videoita päivän aikana katsonut, niin sotilaat ampuu aseettomia siviilejä se on selvä. Ei ole mitään materiaalia näistä aseellisten separatistien ja sotilaiden tappioista.
 
Mitähän luulisit tapahtuvan jos toi ihmislauma pääsisi kosketusetäisyydelle noista sotilaista... iloista jutustelua, tupakan tarjoamista yms?
 
En tiedä, olikohan aivan oikea päivä valittu vai oliko tarkoituksella? Joka tapauksessa kun aseettomia siviilejä ammutaan niin aina ollaan väärässä ainakin länsimaisen käsityksen mukaan.
 
Aika sekava tilanne tuolla näyttää olevan. Toisaalta luulisi normaalin, fiksun, ei belligrentin siviilin ymmärtävän pysyä poissa kaduilta ja varsinkin kaukana epämääräisistä joukkioista joissa voi olla asemiehiä, kriminaaleja, humalaisia ja provokaattoreita. Sotilaiden silmille tuleminen, tankkien pysäyttely ja härnääminen on kyllä veren kaivamista omasta nenästään.

Ei tuollaisessa tilanteessa voi alkaa arvailemaan joukkion koostumusta ja motiiveita, epämääräinen militantti joukkio on vihollinen. Sitähän ne sotilaat ovat siellä siivoamassa.
 
Kuva ilmeisesti Sevastopolista, uudelta tiesululta. En osaa sanoa pst alkuperää, mutta villi veikkaus et Ukrainan armeijan varastoista.

Tuo on Metis (NATO:n koodinimi Saxhorn), lyhyen kantaman PST-ohjus. Wikipedian mukaan noita ei ole Ukrainalla, ympäristövaltioista löytyy mukaan luettuna Venäjä. Toki uudempaa mallia (Saxhorn-2) löytyy Ukrainastakin, mutta sitä on aika hankala sekoittaa tuohon. Tuo on ihan selvästi Saxhornin ykkösmallia.

Tiedä sitten pitääkö wikin tiedot paikkansa.
 
Tuo on Metis (NATO:n koodinimi Saxhorn), lyhyen kantaman PST-ohjus. Wikipedian mukaan noita ei ole Ukrainalla, ympäristövaltioista löytyy mukaan luettuna Venäjä. Toki uudempaa mallia (Saxhorn-2) löytyy Ukrainastakin, mutta sitä on aika hankala sekoittaa tuohon. Tuo on ihan selvästi Saxhornin ykkösmallia.

Tiedä sitten pitääkö wikin tiedot paikkansa.
No prkle just aloin tutkia itse ja ennen tätä viestiä löysin tän http://fi.wikipedia.org/wiki/9K115-2
 
Tomtom mistä videosta nuo on otettu. En huomannut itse tuollaisia kun illalla aloin katseleen päivän videoita. En epäile että ei olisi näin, mutta toisaalta sinäkö hyväksyt näiden videoiden aseettomien ampumiset?
 
Back
Top