10.3.2012 11:30 Lahden kauppatorilla kansalaistapahtuma

Päijät-Hämeen reservipiiri järjestää ensi viikon lauantaina kansalaistapahtuman Lahden kauppatorilla Hämeen rykmentin säilyttämiseksi.

Reservipiirin tiedotteessa todetaan, että rykmentin lakkauttaminen on yksi polttavimpia poliittisia kysymyksiä Päijät-Hämeessä tänä keväänä.

Tapahtuma alkaa lauantaina 10. maaliskuuta kello 11.30. Ohjelmassa ovat muun muassa Lahden Mieskuoron esitys sekä puheenvuoroja rykmentin lakkauttamisesta ja sen perusteluista.

Etelä-Suomen Sanomien päätoimittaja Heikki Hakala haastattelee kansanedustajia ja päättäjiä. Tilaisuudessa avataan myös kansallinen reserviläisten Veteraanikeräys.

Tilaisuuteen yritetään saada 1000-2000 osallistujaa. Paikalle toivotaan myös Hämeen vaalipiirin kansanedustajia.
 
Oikein! Wanhaa oikein lämmittää kun huomaa kansalaisaktivismin siirtyvän ituhippipunavihersetalaisilta juurilleen!
 
Kannattaa huomata, että kysymyksessä ei ole mielenosoitus, vaan kansalaistapahtuma, jossa on kuoro ja maakuntalehti mukana. Toisin sanoen muoto ja sisällöt on harkittu hämäläisellä harkinnalla. Näin ollen sinne tulo voi olla turvallista myös tavallisen kansalaisen maineenhallinnalla.

Asialla on Päijät-Hämeen Reservipiiri ry http://www.rul.fi/paijat-hame/

Meillä alkaa olla tilanne sellainen, että tavallisten kansalaisten, jotka eivät ole ammattiaktivisteja, pitää osallistua ja ilmoittaa myös kansanvallan olemassa olosta.
 
Back
Top