612-marssi & anarkistit

Vonka

Supreme Leader
Vonka, missä ja milloin tuo Mannerheim-patsas on saateltu tuohon kuntoon? Onko tuo Tampereelta Kalevankankaan alueelta?
Tämä oli 2013 töhry. Kunhan havainnollistin.

Paikka on Vehmaisten kallio, jolla Mannerheim seurasi tilanteen kehittymistä.
 

Vonka

Supreme Leader
Pieni sivupolku. Aito kuva Mannerheimista Vehmaisten kalliolla vs. patsas. Silloin oli kolea päivä. Mannerheimilla on yllään "viiden sodan takkinsa". Se oli pitkä mantteli, jossa ei ollut lainkaan arvomerkkejä eikä turkiskaulusta. Kaulus ommeltiin myöhemmin, mutta jostain syystä Järnefeltin taulussa on turkiskauluskin jo Vehmaisten kalliolla. Vanhaa takkia Mannerhein kantoi joskus myöhemminkin, vaikka hänelle teetettiin sittemmin uusi poplari, jota hän käytti jatkosodassa kesäisin. Vasta tähän poplariin tuli sotamarsalkan arvomerkit.

Taitaa tuo aito takinreuhka olla Mannerheim-museossa.

 

Vonka

Supreme Leader
Sen verran väliaikatietoa, että 612.fi –yhdistyksen järjestämä kulkue lähtee kello 18.30 Töölön torilta. Anarkistit ovat aika lähellä, sillä heidän kokoontumisensa oli 17.30 Hesperiankadulla. Poliisi ohjailee heitä puistoon ja vetää mottia kiinni.

Poliisi on pysäyttänyt linja-auton Runeberginkadun ja Hesperian puiston kulmassa. Paikalla on Ilta-Sanomien toimittajan mukaan suuri määrä kypäräpäisiä poliiseja, joista osa on mennyt sisälle linja-autoon. Auton ulkopuolella on yli kymmenen poliisia, joista osa on avannut linja-auton luukkuja. Paikalla on myös kaksi poliisin Mörkö-autoa.

Poliisi ei kerro pysäyttämisen syytä tai sitä, keitä linja-autossa on.

IS-TV

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1449411579870.html
 

Vonka

Supreme Leader
Lähden yhteen tilaisuuteen, mutta yritän jotain kertoilla, jos näen tai kuulen.

"Vapaus pelissä" vastamielenosoitus siis juntturissa Hesperian esplanadilla Mechelininkadun ja Runeberginkadun välissä.
 

Vonka

Supreme Leader
Kiinniottoja tehty kolme kappaletta. Poliisi ei aio päästää Hesperianpuistoon kokoontuneita kohti 612-soihtukulkueen reittiä Runeberginkadulle. Poliisi kertoi myös varautuneensa voimankäyttöön ja ilmoitti, että henkilöt jotka syyllistyvät rikoksiin, tullaan ottamaan kiinni.

 

-JP-

Alikersantti
Toivottavasti nämä anarkisti apinat pistetään nyt kunnolla nippuun, meno kun vaan tuntuu pahenevan joka vuosi.
Aiemmin ei ole edes tullut mieleen, mutta viime vuosina, kuten esim. tänään kun seisoin kunniavartiossa niin olin jo valmiiksi miettinyt miten toimin jos joku idiootti päättää tulla häiriköimään tilaisuutta. Tosin kunniavartiosta on tietenkin vähän ikävä lähteä painimaan hippien kanssa, mutta jos näin olisi käynyt niin en olisi ainakaan jäänyt sivusta seuraamaan.

Mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea nämä meidän verorahoilla loisivat häiriköt keksivät tänään. Suorastaan uskomatonta että sama porukka joka kuppaa valtiolta tukia tuntuu vihaavan kaikkea tässä maassa, voisi olla hyvä evätä näiltä häiriköiltä kaikki tuet aluksi vaikka vuodeksi, sitten voitaisiin katsoa miltä meno maistuu..
 

Platypi

Luutnantti
Onko keskustaan päin muuten luvattu minkäänlaista riehumista anarkistien toimesta. Itse täällä kauppatori seudulla töissä olevana.
 

Vonka

Supreme Leader
Onko keskustaan päin muuten luvattu minkäänlaista riehumista anarkistien toimesta. Itse täällä kauppatori seudulla töissä olevana.
Ei ole luvattu, ja Linnan vieraat ovat jo pääosin saapuneet ennen kuin anarkistit pääsevät puistosta. Mutta sitten ovat varmaan turhautuneita ja menevät jonnekin hillumaan. Eikös niitä pyörätelineitä heitelty Kasarmikadulla vuosi sitten eli aika lähellä toria?

Kulkueen kärki sivuutti puiston. Marssijoita on pataljoona, joten anarkomarkot (n. 100 - 150) olisivat kyllä olleet alakynnessä. Poliisejakin taitaa olla kolminkertainen määrä.
 

TomTom

Ylipäällikkö
Mod
4.jpg 5.jpg 6.jpg
 

Tetra

Respected Leader
:D Anarkisteilla on tuo sanavalikoima hieman rajoittunut.

 

vlad

Respected Leader
#vapauspelissä tullut motista läpi Mechelininkadun kulmalla:


Toivottavasti syyttömät eivät joudu tulilinjalle näiden "elämäntaparettelijöitsijöiden" päästessä vapaalle jalalle.

vlad.
 

Herman30

Greatest Leader
Olisivat nyt keksineet jotain uutta. Minä voin auttaa: kansallissosialistinen fekaalipäähine. :D
 

Vonka

Supreme Leader
Pamput ja muut jouha-välineet ovat esillä.

Kulkue ainakin etenee aivan rauhassa kohti Hietaniemeä.
 

TomTom

Ylipäällikkö
Mod
7.JPG 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg
 

Vonka

Supreme Leader
Taitaa olla hautarauha kortilla tänään. Mielenosoittajat hajosivat jo alkuunsa. Osa on Kauppakorkeakoulun (vai mikä Aalto se nykyään on) tasalla.
 
Top