Aatun sukujuuret

AKE-ukki

Respected Leader
DNA-tutkimus: Hitlerillä afrikkalaiset ja juutalaiset sukujuuret
23.08.2010 18:31MTV3 - Inka Haukka

Tuore DNA-tutkimus paljastaa varsin ironista tietoa Adolf Hitlerin sukujuurista. Hitlerin sukulaisilta otetut DNA-testit nimittäin viittaavat siihen, että Hitler olisi sukua sekä afrikkalaisille että juutalaisille kansoille, joita hän vihasi sydämensä pohjasta.

Brysseliläisen Knack-sanomalehden tutkiva journalisti Jean-Paul Mulders tutki Hitlerin sukulaisten DNA:ta yhteistyössä Hitleriin erikoistuneen historioitsija Marc Vermeeren kanssa. He saivat sylkinäytteen Itävallassa asuvalta, Nobert H –nimellä tunnetulta viljelijältä, jonka tiedetään olevan Hitlerin serkku. Lisäksi Mulders onnistui jäljittämään 39 Hitlerin kaukaista sukulaista.

Aiemmin toimittaja oli matkustanut New Yorkin Long Islandille, missä tiedetään asuvan kolme Hitlerin jälkeläistä. Toimittaja Jean-Paul Mulders oli seurannut Daily Mail -lehden mukaan viikon ajan 61-vuotiasta miestä, joka tiedetään Hitlerin sisaruksen lapsenlapseksi. Mies pudotti nenäliinan, jonka Mulders vei laboratoriotesteihin. DNA-testeissä kävi ilmi, että mies oli sukua itävaltalaiselle maanviljelijälle. Muldersin mukaan miesten sukulaisuussuhde on kiistämätön, sillä heillä molemmilla oli identtiset Y-kromosomit.

Syljestä ja nenäliinasta otetutuista näytteistä löytyi DNA-tyyppiä, joka on hyvin harvinaista Saksassa tai ylipäätään läntisessä Euroopassa. Sen sijaan kyseistä DNA-tyyppiä tavataan yleisesti useissa Pohjois-Afrikan valtioissa, kuten Marokossa, Libyassa ja Tunisiassa. Lisäksi DNA-tyyppi on yleinen Ashkenazi- ja Sephardic-juutalaisten keskuudessa.

- DNA-testien pohjalta voidaan tehdä selkeä olettamus, että Hitler oli itse asiassa sukua niille ihmisille, joita hän niin paljon halveksi ja ylenkatsoi, kiteytti toimittaja lehdessä.

EDIT:Noh niin kaikki "rotupuhtaat arjalaiset"... Kuis suu pannaan:D
 
Back
Top