Aika tutun näköinen foorumi

vehamala

Kenraali
Mod
Luulen kyllä, että jonkinlaista hajontaa syntyy, mutta toivottavasti mahd. moni löytää saman "kodin", esim. tämän foorumin.

Ja nyt kun on päässyt vertailemaan, niin kyllä tällainen mainosvapaa ulkoasu on paljon mukavampi silmälle.
 

CarlH

Korpraali
Kai sitä pitää siirtyä tänne vänkäämään :)
 

TomTom

Ylipäällikkö
Mod
uddis kirjoitti:
Tutunnäkönen ja ilmiselvästi perustaja käynyt piipahtaan susi2:sessakin lukemassa foorumin osote keskustelua :D sen verta tutulta osote näyttää ;)

Kävin kyllä siellä pyörähtämässä mutta osoite tuli kyllä ihan omasta päästä ennen kuin edes sinne löysin :)
 

Korpisoturi

Korpraali
SUSI1.netin suora edeltäjähän oli ilmaiseen nettisivutilaan pystyttämäni SQL-tietokannaton Maanpuolustusfoorumit.net, josta sitten siirryttiin SUSI1.netiin, kun sain rahoituksen kuntoon ja oikean kaupallisen SQL-tietokannan käyttööni sivustoa varten. Mutta yhtäkaikki, Maanpuolustus.net on hyvä ja ympäripyöreä nimi, josta käy sivuston idea hyvin ilmi. Näin se SUSI1.netkin lähti liikkeelle yksinkertaisesta perussoftasta pikkuhiljaa laajentuen ja ympäten lisätoimintoja.

Suosittelen kuitenkin, itse kantapään kautta oppineena, että uuden sivuston ylläpito pistää etukäteen hieman ajatustyötä siihen MILLAISEN sivuston ja keskustelupaltan oikeasti haluaa ja aikoo luoda. Jos haluaa sivuille muutakin sisältöä kuin pelkän keskustelufoorumin, on tällaisen sivuston luominen ja siihen soveltuvan sivustosoftan asentaminen paljon helpompaa tyhjältä pöydältä kuin vasta sitten, kun sivusto on jo nousukiidossa ja käyttäjäkuntaa on rekisteröitynyt paljon. Vanhojen käyttäjien ja viestien siirtäminen softasta toiseen, etenkin uusiin monipuolisempiin saattaa osoittautua työlääksi.
 
Top