Aktiivinen vastarinta

Suurin osa foorumin keskusteluista keskittyy tietyltä suunnalta kohdistuvan hyökkäyksen torjuntaan. Erilaisia skenaarioita on luotu iskun torjumiseksi, jotka kaikki ovat vastarintaa ja reagointia jo tapahtuneeseen hyökkäykseen.

Entäpä jos kuvitellaan maahan kohdistuvaa agressiivista uhkaa? Tiedustelutiedot kertovat A2-keltaisen olevan aikeissa vyöryä rajan yli, ja sitä ennen suorittavan täsmäiskun kaltaisia operaatioita maan valtionjohdon ja tiedotusvälineiden haltuun ottamiseksi tai eliminoimiseksi. Kaikki täsmäoperaatiot vaativat tuekseen huoltoa ja varsinaisten maavoimien tukea.

Entäpä jos napataan aloite käsiimme 7-tien panssaritaisteluiden sijaan torppaamalla kunnolla itään vastahyökkäyksen muodossa?
 
Viimeksi muokattu:
Mieleen tulee ensimmäisenä tietenkin kansainvälisen yhteisön mielipide tuollaisesta. Ja saavutettaisiinko tuolla suuria hyötyjä haittoihin nähden? Voitaisiinko tuolla merkittävästi heikentää vihollista?
 
Ongelma on tietenkin perinteinen, eli vastapuolen olisi reagoitava selkeästi ensin tai muutoin osoitettava aikomuksensa ennen operaatioita.
 
Back
Top