Al-Qaidan aluevaltaus: pommiohjeet myös englanniksi

kunnas

Majuri
Terroristiryhmä al-Qaida pyrkii laajentamaan radikalismiaan lähteen lanseeraamalla ensimmäisen englanninkielisen propangandalehtensä netissä.

Inspire-nimisen nettilehden ensimmäinen numero sisältää muun muassa kotioppaan, joka on otsikoitu "Miten valmistat pommin äitisi keittiössä", kertoo Sky News.

Hankkeen takana uskotaan olevan Jemenissä vaikuttava, yhdysvaltalaissyntyinen saarnaaja Anwar al-Awlaki, jonka sanotaan aiemmin inspiroineen muun muassa ns. alushousupommittajaa ja Times Squarella iskua yrittänyttä.

Al-Awlaki on kirjoittanut ensimmäiseen numeroon artikkelin otsikolla "Uhrattakoon sielumme vuoksesi". Lehden päätoimittaja toivoo myös jihadistilukijoiden omia kommentteja, artikkeleja ja ehdotuksia.
 

Museo

Kenraali
Menisi kyllä suoraan paperinkeräykseen jos tulisi paperiversiona, uskomatonta skeidaa. Tuoltahan sen voi omalla vastuulla ladatakin jos sattuu linkki toimimaan: http://www.archive.org/download/Inspire_06/inspired_text.pdf
 

SJ

Supreme Leader
Lehden alkupää oli ehjä, mutta loppu oli lukukelvoton, syytä en tiedä, mutta epäillä varmaan voi...

En ole tutkinut asiaa, mutta vissiin tuo lehdykkä antaa jotakin osviittaa siitä, että millainen lehti "vartiotorni" on ja mitä se voisi sisältää.
 
Top