Aliupseeriliitto PJ: Nakertajat liikkeellä

Laamanator

Eversti
Ohi on -kampanja haastoi kaksintaisteluun, joten käytäköön vastahyökkäykseen.
Tämä ei ole Kaartin korttelin tilaama puheenvuoro. Tämä on ihan puhdas oma kannanottoni Ohi on -kampanjasta, jonka tarkoituksena on lakkauttaa Suomesta yleinen asevelvollisuus.

Kampanjan takana ovat mm. Aseistakieltäytyjät, Sadankomitea, Piraattipuolue, Vihreä miesliike, Profeministimiehet ynnä muita marginaalin tyhjänlouskuttajia. Väkeä, josta olisi enemmän hyötyä yhteiskunnalle, jos ne lähetettäisiin Suomenlahden saarille merimetson jätöksiä siivoamaan.

Nämä turhaakin turhemmat ääriliikkeet ovat käyneet hyökkäykseen suomalaisen yhteiskunnan pyhimpiä arvoja ja rakenteita vastaan. Hansikas on heitetty, joten taistelu alkakoon. Lyötäköön vastustajaa sanansäilällä ja kyltymättömällä voimalla. Sen totisesti teen ja mielelläni.

Nämä nakertajat väittävät, että suomalainen asevelvollisuus on epätasa-arvoinen. Väite on härski vale ja epätotuus. Suomalaista asevelvollisuutta tasa-arvoisempaa järjestelmää ei ole. Yhteiskuntaluokasta, varallisuudesta, rodusta, uskonnosta tai koulutuspohjasta huolimatta kuka tahansa voi Suomessa edetä upseeriksi. Suomalainen asevelvollisuus on täysin tasa-arvoinen miesten ja naisten vapaaehtoisen asepalveluksen suorittaneiden osalta. Näille Ohi on -kampanjan takana oleville järjestöille sukupuolineutraalius on tasa-arvon synonyymi.

Ohi on -kampanja väittää asevelvollisuusjärjestelmää kansantaloudellisesti kalliiksi. Tässä he Goebbelsin opin mukaisesti hämärtävät tosiasiat niin, että valhe muuttuu todeksi – mitä enemmän valehtelet, sitä todempana sitä pidetään. Nykyinen asevelvollisuuteen perustuva maanpuolustus maksaa noin 2.2 mrd euroa ja vastaavan suorituskyvyn omaava ammattiarmeija maksaisi ainakin kahdeksan miljardia euroa. Ojalan laskuopin mukaan 2.2 miljardia on merkittävästi vähemmän kuin 8 miljardia – myös kansantaloudellisesti. Ja tämän luulisi myös pasifistisen tiedemiehenkin myöntävän?

Ohi on -kampanjassa touhuavien teesinä on, että asevelvollisuus realistisia uhkakuvia ajatellen on vanhentunut. Mitä nämä realistiset uhkakuvat ovat näiden pinkinpunaisten unilukkarien ajatuksissa? Niitä ovat ympäristökatastrofit, ilmastomuutos ja yhteiskunnallinen eriarvoisuus. Tämä on hävyttömin silmänkääntötemppu, johon tämä joukko sortuu. Armeija ei ole perimmäisiltä tarkoituksiltaan todellakaan tuon kaltaisten ongelmien hoitoon. Sotaväen tehtävänä on vastata sotilaallisesta puolustuksesta ja olla vastavoimana siihen uhkakuvaan, että vainolainen julmistelee rajapuomin toisella puolella. Tämä uhkakuva ei ole hävinnyt mihinkään – eikä häviä!

Ohi on -kampanjan takana olevissa järjestöissä on kahdenlaisia taivaanrannan maalareita. Toiset haluaisivat poistaa Suomesta kokonaan oman maanpuolustusjärjestelmän ja toiset haikailevat ammattiarmeijan perään. Ensimmäinen joukko on samoilla linjoilla kuin stallarit suomettuneisuuden pimeimpinä aikoina. Heidän tavoitteena on luoda Suomesta sotilaallinen tyhjiö, jonka joku sitten täyttäisi. Jälkimmäiset, joihin kuuluu mm. Vihreä Miesliike (VIMIL), ovat esittäneet täysin epärealistisia esityksiä nykymallin korvaavasta ammattiarmeijasta. VIMIL:n mallin löydät tästä.

Yhdestä asiasta olen VIMIL:n kanssa samaa mieltä. Materiaalihankintoihin varattuja määrärahoja tulee nostaa. Tosin hymyilen enemmän kuin vienosti, että ”pienet vihreät miehet” (muuten ovat niin pirun ekologisia) kannattavat huippuunsa viritetyn sotateknologian taloudellista tukemista. Tässäkin asiassa vihreät tekevät toisin kuin puhuvat. Muistan hyvin talvelta 2012 ennen puolustusvoimauudistuksen julkaisua, kuinka vihreiden edustaja kannatti Kanervan kontaktiryhmässä nykyistä pienempiä leikkauksia puolustusmäärärahoihin. Vihreät naiset kävelivät miesten yli ja miehen tilalle marssitettiin nainen, joka Vasemmistoliiton kanssa vaatimalla vaati 200 miljoonan leikkauksia puolustusbudjettiin.

Monikaan ei suhtaudu Ohi on -kampanjaan vakavasti. Siitä huolimatta nykysysteemi antaa valitettavasti tällaisille hankkeille mahdollisuuden nakertaa yhteiskunnan tärkeimpiä arvoja ja jykevämpiä perusteita. Koko kansalaisaloiteasia on tulossa tiensä päähän joko alkumetreillä. Kuka tahansa, joka keksii typerääkin typerämmän idean, saa asian eduskunnan käsittelyyn – kunhan kerää netissä 50.000 allekirjoitusta.

Suomalaisten onkin syytä nousta ja rynnätä Ohi on -liikettä vastaan. Vastustaja tulee survoa suohon sen omilla aseilla. Esitän, että perustetaan nimien keräys kansalaisaloitteeksi, jonka tavoitteena on lainsäädännöllä estää kaikkien pasifististen hankkeiden valmistelu ja levittäminen yhteiskunnalle vaarallisena toimintana. Kyllä siihen saadaan 50 000 allekirjoitusta ennen maaliskuun alkua, jolloin päättyy tuo Ohi on.

Petteri Leino

http://www.aliupseeriliitto.fi/blogit?247_m=1324
 
Kommenttiketjusta päätellen blogin kirjoittaja on onnistunut sohaisemaan muurahaispesää ihan kohtalaisesti. Blogikirjoitus on sinänsä hyvä ja tarpeellinen kannanotto, mutta sen toteutustapa on vähän liian kömpelö ja argumentointi kehnoa sekä joiltain osin jopa harkitsematonta.

Tällä tavalla toteutettuna kirjoitus tulee kääntymään tarkoitustaan vastaan ja toimii nyt tehokkaana mainoksena kansalaisaloitteelle - yllyttäen samalla ihmisiä sen allekirjoittamiseen. Lisäksi kirjoituksen julkaiseminen aliupseeriliiton nimissä on niin sanotulle "vastapuolelle" media mukaanlukien erittäin herkullinen täky ja sen nostama paskamyrsky tulee satamaan armotta ja ketään säästämättä koko Puolustushallinnon niskaan.

Kokonaisuutena tämä Aliupseeriliiton ulostulo on feilauksena aika eeppinen.
 
Kyllä tuolla varmaan jossain aliupseeriliiton saunaillassa henkeä nostatetaan. Sellaisen aikana se on varmaan kirjoitettukin.
 
Tuo "lainsäädännöllä estää pasifistinen blaablaa" osui minun silmääni kuin tervaslastu kirveestä. Valitettavasti Laamanator on oikeassa: tämä sittu tulee puolustusvoimien tuulettimeen. Nämä jutut pitäisi harkita siunattuun loppuun saakka. Sananvapautta voi käyttää jokainen, jotkut eivät asemansa takia kuitenkaan näin voi tehdä, sille ei voi mitään, niin se vain on.
 
^^^^I'm with Laamanator 100%
 
Sinällään aika ihmeellistä, että lehdistö ei ole jutulla retostellut tuon enempää.
 
Henk.koht mielipiteeni on ollut jo jonkin aikaa - ja se vahvistuu kokoajan - se, että Aliupseeriliitto on jostain syystä valinnut asiassa kuin asiassa lähinnä räksytyslinjan. Se ei johda yhtään mihinkään..ja jos johonkin johtaa niin ei ainakaan positiiviseen kehitykseen.

Aliupseeriliiton toimintatapa muistuttaa minusta lähinnä jo kohta jotain 70-luvun vasemmiston hallitsemaa ammattiliittoa..valitettavasti.
 
http://areena.yle.fi/radio/2031179

Politiikkaradio
Haluaako Suomi huru-ukkoarmeijan?
Arno Kotro, Jarkko Tontti, Tuomas Enbuske ja Rosa Meriläinen tukevat kansalaisaloitetta yleisen asevelvollisuuden lakkauttamisesta. Aliupseeriliiton puheenjohtaja Petteri Leino kutsuu heitä nakertajiksi. Leino sanoo, että yleiselle asevelvollisuudelle ei ole todellisuudessa yhtään järkevää vaihtoehtoa. Petteri Leinoa haastattelee Ihminen asialla -sarjassa toimittaja Miia Kaarlela. «
 
Back
Top